2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 玫瑰山莊 招收會員
go

玫瑰山莊 招收會員 [複製鏈接]

原帖由 *趴地仔* 於 09-9-23 11:11 AM 發表

你24小時長駐2000FUN嘛 ?

版主都係人 , 無可能24小時長駐 !
不死POST 煉獄玩家真人照又好
抑或
煉獄POST 不死玩家真人照又好

前者 , 所有POST已經刪帖
後者 , 有人亦都比人禁言1個月

請問一下 , 你咁 ...

有意見就梗啦,大細超到出晒面,你要擦佢鞋係你既事,我要吊佢又關你能事咩7頭

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-25 08:08 PM 發表

當時佢打緊不死所以比人封囉,E+好兄弟了,又點會咁易封佢你就ON99

你唔好on9啦  就算打緊煉獄都封過啦
你收清楚d風未呀 on9仔

你有冇諗過你地做d乜先    開個幫頻  原來引起罵戰  版主唔del你post算好啦
丫係wo 一del左你地又話大細

比你做版主 你咪一樣封撚晒我地    你估做版主咁易?

原帖由 hkopquc23 於 09-9-25 08:52 PM 發表

你有冇諗過你地做d乜先    開個幫頻  原來引起罵戰  版主唔del你post算好啦

比你做版主 你咪一樣封撚晒 ...

你睇能清楚我講咩,唔明就問下人,唔能好同我9唔答8

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-25 09:34 PM 發表

人地答你你又話人9唔答8
咁係想人點?個個跪係到向你認錯好冇呀柒碌?
唔該你啦咁大個仲咁撚戇鳩~_~見到你都鄧你屋企人慘 (千祈唔好又話:我見到你覺得你屋企人仲慘     果d小學生既低b語言唔該 )

原帖由 逆夜戀 於 09-9-26 12:14 AM 發表

人地答你你又話人9唔答8
咁係想人點?個個跪係到向你認錯好冇呀柒碌?
唔該你啦咁大個仲咁撚戇鳩~_~見到你都鄧你屋企人慘 (千祈唔好又話:我見到你覺得你屋企人仲慘     果d小學生既低 ...

佢就係答到9唔答8,所以咪抵吊囉,你又學人搭訕. 搭訕都冇問題,最慘係你自以為好勁果下仆街呢.你放心我絕對唔會話:(我見到你覺得你屋企

人仲慘果d小學生既低b語言
)因為ed低b語言係你先會用..

哈~~路斯化個大細超on9兒童~

比我踢爆佢扣人分,即刻封左我wow~

比個good你:) 果個惡意人生攻擊帖 ,你封左未呀柒頭?

吊你老母 x 2 :)
已有 1 人評分威望 收起 理由
路斯化 -1 惡意人身攻擊

總評分:  威望 -1   查看全部評分

原帖由 笨鹿 於 09-9-26 06:25 AM 發表
哈~~路斯化個大細超on9兒童~

比我踢爆佢扣人分,即刻封左我wow~

比個good你:) 果個惡意人生攻擊帖 ,你封左未呀柒頭?

吊你老母 x 2 :)

路b化係狗生,做d狗西野叫本能,知道嗎?

乜 伊穌 你咁受唔住氣 要爆晒粗咁呀 ?
仲以為你EQ好高添 , 睇黎真係高估左你
整埋D惡搞簽名照 , 成熟小小啦
以為小朋友先係咁姐 , 你20幾歲 , 好心你成熟下啦 !

對你真係唔駛講乜道理 , 笑 ...

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-25 09:34 PM 發表

我對你文章發表意見唔代表係回答你既問題ok?

話你九唔搭八你都可以死口唔認厚顏無齒咁打返上黎 你話你係咪on9

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-26 05:18 AM 發表

佢就係答到9唔答8,所以咪抵吊囉,你又學人搭訕. 搭訕都冇問題,最慘係你自以為好勁果下仆街呢.你放心我絕對唔會話:(我見到你覺得你屋企

人仲慘果d小學生既低b語言)因為ed低b語言係你先會用..

低b語言都比你諗到 你諗住可以搬到幾多野出黎講  講到尾咪又係狗up:) 大條道理懶正氣咁 收皮啦你:)

原帖由 *趴地仔* 於 09-9-26 10:49 AM 發表
乜 伊穌 你咁受唔住氣 要爆晒粗咁呀 ?
仲以為你EQ好高添 , 睇黎真係高估左你
整埋D惡搞簽名照 , 成熟小小啦
以為小朋友先係咁姐 , 你20幾歲 , 好心你成熟下啦 !

對你真係唔駛講乜道理 , 笑 .. ...

eq高唔代表可以容忍包庇行為 ,

而且唔止一次 , 大把人見到路斯化d所作所為

我一向都爆粗,不過係2000fun公眾論壇我會少d

今次爆粗亦証明事件既嚴重性 ,

唔該路斯化解釋一下 ,點解惡意人身攻擊post無關post?

點解小小魚改其惡意人身攻擊post俾你路斯化扣威望 ,

反而主post無關post或扣威望? 係唔係路斯化攪得主post唔係人身攻擊丫?

如果答案="是" , 唔該你自我收皮 ,因為你基本判斷力都無 , 無資格做版主

如果答案="否", 即係咩? 即係你路斯化縱容親朋 , 厚此薄彼囉 , 係唔係丫?

請大家參考此連結--------> http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

原帖由 笨鹿 於 09-9-27 01:39 AM 發表

唔該路斯化解釋一下 ,點解惡意人身攻擊post無 ...

ED就係人講既野

你比人封左隻論壇ac就唔鋸係到吠 ?

你問下小討比人封過幾多次先啦

我自己都比人封過一次

你知唔知我戈次做咩封?

就係回左你隻笨鹿個post:)

下次話人偏幫都收多d風先啦

原帖由 hkopquc23 於 09-9-26 02:02 PM 發表

我對你文章發表意見唔代表係回答你既問題ok?

話你九唔搭八你都可以死口唔認厚顏無齒咁打返上黎 你話你係咪on9

低b語言都比你諗到 你諗住可以搬到幾多野出黎講  講到尾咪又係狗up:) 大條道理懶正氣咁 收 ...

你條能樣真係唔怕羞生滋狗,話你9唔答8,唔係只代表你答我問題,形容你對我文章發表意見一樣得.你知唔知9唔答8點解嫁?7頭.
低b語言e句唔係我諗出來講,係逆夜戀絛低能兒童諗出來既.盲西
原帖由 hkopquc23 於 09-9-25 08:52 PM 發表

比你做版主 你咪一樣封撚晒 ...

仲有e次罵戰係因為d能樣冇品,post人地d真人相出來,轉頭又作埋d低級故仔,唔係我去開個幫頻  引起罵戰呀(吊你老母)

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-27 09:08 AM 發表

你條能樣真係唔怕羞生滋狗,話你9唔答8,唔代表係你答我問題.你知唔知9唔答8點解嫁?7頭.
低b語言e句唔係我諗出來講,係逆夜戀絛低能兒童諗出來既.盲西
仲有e次罵戰係因為d能樣冇品,post人地d真人相出來,轉頭又作埋d ...

咁我真係唔係答緊你問題 你吹鳩漲咩

(九唔搭八)知唔撚通要答你咩  低b語言唔係你諗出黎 okway 我睇錯  不過你講出黎喳ma

你開個幫頻串不死唔係引起罵戰係乜呀  講啦 屌你老母:)

都沉底既post你又要推返佢上黎做乜鳩呢

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-27 09:08 AM 發表

你條能樣真係唔怕羞生滋狗,話你9唔答8,唔係只代表你答我問題,形容你對我文章發表意見一樣得.你知唔知9唔答8點解嫁?7頭.
仲有e次罵戰係因為d能樣冇品, ...

e位人兄 其實係我中文水平低定係你表達能力有問題呢?? 我睇過你d回覆 打d野大部份都係冇意義 一味係到罵人~_~
話你唔係小學生都真係冇乜人信囉:)

你有晒所謂証據 , 你可以同2000FUN論壇管理人員投訴

仲有 , 奉勸 樓主 一句
粗口多 唔 =  有道理
開口埋口都粗口 , 只顯得你無家教

同埋 , 唔好再POST官方論壇喇
隔離論壇d人睇到只會當你小朋友乍

同埋

另一位 路人甲
大家各有意見 , 講2句就叫擦鞋 ?
咁你系咪擦緊樓主鞋呢 ?

原帖由 *趴地仔* 於 09-9-27 08:59 PM 發表

你有晒所謂証據 , 你可以同2000FUN論壇管理人員投訴

仲有 , 奉勸 樓主 一句
粗口多 唔 =  有道理
開口埋口都粗口 , 只顯得你無家教
同埋 , 唔好再POST官方論壇喇
隔離論壇d人睇到只會當你小朋友乍

...

柒姑LOOK你聽住
1)粗口多 亦唔等如無道理
2)開口埋口都粗口 我開頭都唔講粗口,但對住你地E班人,一定要降番D grade,就下你地既水平同說話方式(包括粗口)因為同你地唔講粗口,你地會唔多明我講咩
3)我POST唔POST?邊到POST?又關你咩事?隔離論壇d人睇到當我係咩又如何 ?我目的達到就得啦.

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-27 09:31 PM 發表

柒姑LOOK你聽住
2)開口埋口都粗口 我開頭都唔講粗口,但對住你地E班人,一定要降番D grade,就下你地既水平同說話方式(包括粗口)因為同你地唔講粗口,你地會唔多明我講咩
3)我POST唔POST?邊 ...

嘩 乜咁辛苦你呀 專登用粗口黎 降grade黎回應我地   你唔撚好回咪唔辛苦lo:)

因為同你地唔講粗口,你地會唔多明我講咩     錯啦 呢個係你既問題 唔係我地既問題 係你以為自己一定要講粗口先可以令到人地明:)

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 09-9-27 09:31 PM 發表

柒姑LOOK你聽住

你目的達到喇 ! 巴屎閉喇 ! 弓喜晒 ^^

十週年勳章(賀詞)

柒姑LOOK你聽住

想上位唔係咁
粉紅字放大出字威d?

想上位就係出面炸版
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:58 AM , Processed in 0.038548 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存