2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 希望出新ser
樓主: 。鬼﹏影。
go

希望出新ser [複製鏈接]

講黎講去得個吉
樓主只係識係到講自己係老手有幾老點老法
連名都冇開
好難叫人信你喎
同埋就算放左ac
你有玩咁上下時間
唔多唔小呢度都會有人見過架啦
同埋一開始開新ser上廿大好巴閉? = =
如果而家都上去既話我打個"服"字比你
for else 係陳年舊事就唔好再拎出黎提
同埋我有興趣# 34 你講個喲野
你講到自己收費ser咁多寶
不如post出黎比我地睇下丫

如果有新sevr
我都會玩番

原帖由 ~傻瓜~ 於 2009-6-17 02:04 AM 發表
講黎講去得個吉
連名都冇開
好難叫人信你喎
同埋就算放左ac
你有玩咁上下時間
...

黑超 小竹馬 ?

路人甲...封測開始玩的[衣家無玩 不過有留意"] 唔勁的人"

我覺得出新SER一定多玩過宜家d人 -->出新ser一定多人玩既...一開頭囉""打後開耐左同衣家有咩分別=.=?到時又合 ser 又改名?""
有人叫你咁多爹入黎串?? -->你開得 post 就可以入黎講啦""分析等於串._.?什麼理論?
下...出新ser洗用幾多人力=.=?1個識電腦既人好快搞得店啦=__=-->無知...白痴""" ok
姐係升lv升得慢啦~.~咁你都好意思出聲既 -->哇靠"點解唔好意思出聲尼?又係咩理論""用下腦子吧._."打機咋"""""記住啦""

我都係分析咋...."

到我問返你啦..."咩 ser? 幾lv?排行榜幾多啊?講咁多廢話""""""

原帖由 ~傻瓜~ 於 2009-6-17 02:04 AM 發表
講黎講去得個吉
連名都冇開
好難叫人信你喎
同埋就算放左ac
你有玩咁上下時間
...

第一...
我冇話自己有幾老手有幾巴閉  係人地串我就算新ser都上唔到榜姐..
第二...
我冇諗過扲出黎講係人地咁講我先講出黎
第三...
我收貴ser冇晒點...點影相??
第四...
你on鳩??
你宜家開個新手ac走去上榜囉...
你係唔係智商有問題??

一個叫
乂藥魔乂  收費ser (上個次新ser  合左ser之後冇玩)係排行榜度
魔祭司      免費ser  開頭一直都係頭3名

原帖由 oscarsnake 於 2009-6-17 05:44 AM 發表
路人甲...封測開始玩的[衣家無玩 不過有留意"] 唔勁的人"

我覺得出新SER一定多玩過宜家d人 -->出新ser一定多人玩既...一開頭囉""打後開耐左同衣家有咩分別=.=?到時又合 ser 又改名?""
有人叫你咁多爹入黎串?? -- ...

唔係呀...
我升得慢唔同你升得快??
出新ser要用好多人力??
唔係呀~~
程式黎咋...

原帖由 。鬼﹏影。 於 2009-6-17 07:38 AM 發表
一個叫
乂藥魔乂  收費ser (上個次新ser  合左ser之後冇玩)係排行榜度
魔祭司      免費ser  開頭一直都係頭3名

聽都未聽過   免費ser我d同學當時都有玩..4x上榜..我都有入去玩..未見過尼個名

其實呢 ... 我想話 5 年前香港天外一出我就有玩
既然樓主下下問人玩左幾耐 , 見你咁想知道話比你知
果時淨係得青葉同京架咋   你又知唔知呢
我都有玩過免 ser 架 , 一開免 ser 就玩
果時我同我 ex 男友都有玩 , 我同佢都係 ec , 成日留意住個榜
完全唔見你個影囉    我 ex 男友叫 小傻豬XD 啊    <~ 好耐之前上過十大第七   
兩幾年前冇玩果時都 67 lv 到啦 ... ec 太悶啦   
年幾前我又返收費 ser 玩 , 仲好開心 tim
升得快同慢我唔認為有咩影響

我都唔知樓主開 post 黎 up 乜野
想做人們的打炮對像咪出聲囉
up 埋一堆堆廢話
呢到十個有九個半都係老手啦
如果雲起淨係理你呢 d 不知所謂既人就開新 ser
一定比衣家摺得更快囉唔該

出新serd野一定變到吾知點樣..
同埋依家免ser果邊雲起都賺到笑啦..
依家都甘小人落.. 如果出新ser d人都未必返黎玩啦=~=
可能仲會有部分人走.. 搞甘多野.. 真系吾郁好過郁~.~

原帖由 小貓x花嫁 於 2009-6-17 10:50 AM 發表
其實呢 ... 我想話 5 年前香港天外一出我就有玩
既然樓主下下問人玩左幾耐 , 見你咁想知道話比你知
果時淨係得青葉同京架咋   你又知唔知呢
我都有玩過免 ser 架 , 一開免 ser  ...

小貓講得好有道理啊

睇哂成個post 都覺得樓主開個post出黎想鬧交...
成日淨係識問人幾lv 咩ser 排行幾多...
睇排行仲有 掛野o個d 又唔見你有上榜..7.7
你有種e+玩收費ser開新手 一蚊hkd 都唔好用...睇下你點升到100...
有陣時打機唔係為左排行 為左高lv串人 只係想開開心心同d fd打下機 升下lv咋掛...
e+開個新ser真係托7 天外愈黎愈少人玩...就算真係開...d人都玩新game啦 仲玩舊game咩...
e+ d game多到爆...淨係試都有排玩...雲起仲會唔會理一個出左5年 就 汁得既game丫...
佢仲搵到錢既俾佢生存...搵唔到既 摺埋佢...其他既錢 都 拎去 d新game到啦

開新ser 唔駛錢...lee到真係笑左...你知唔知ser 係咩...程式黎架=0=!?
唔識上下yahoo 字典 查下 server係咩黎...唔中2既 上wiki 搵...
你嘗試唔駛錢開個ser俾我睇._."....

我由 2004年 7月14玩到e+...
斷斷續續玩左5年到啦...個時我真係唔知你係邊...可能你仲換緊牙...
lee到要玩得老過你 耐過你 既大把...睇下佢地出唔出黎串7你...

勸 樓主 講野唔好咁7串...冇好結果

原帖由 。鬼﹏影。 於 2009-6-16 08:20 PM 發表

宜家呢唔係興唔興問lv  
而係想正明佢係唔係老手過我姐~

點樣證明係老手
邊個話你?

原帖由 。鬼﹏影。 於 2009-6-16 06:45 PM 發表

咩ser
幾lv呀
排行榜幾多呀
講咁多野~~

收費SER
我100LV咁咪老手?
我玩左年幾 咁算唔算老手先
排行榜咁多 你邊種先 爆裝呀?

原帖由 。鬼﹏影。 於 2009-6-16 08:59 PM 發表

係暑期出新ser
有排佢搵...2個月超搵錢
d人會咁買點  係商店買野
諗下啦....出新ser  對佢都有好處

原帖由 。鬼﹏影。 於 2009-6-16 09:28 PM 發表

下...由頭到尾都冇用過1hk$喔-.-"
係入面收既我~.~
睇你又咪得個講字=__=
你幾lv仲係入面=__=???

暑假出新SER有幾好搵?
暑假唔會有其他新GAME出?
你估而家係得天外 1隻ONLINE?
連你自己都唔會用HKD去玩天外
你都唔使錢支持 咁有幾賺??
你D 朋友到時新SER 買唔買商品?
個個唔買 搵鬼GAME入面賣你?
要用HKD玩 天外 D人都去晒免SER

原帖由 ~火爆神童~ 於 2009-6-17 11:33 AM 發表

小貓講得好有道理啊

多謝你牚場

睇完成個post,都唔知樓主想講咩,完全九唔搭八,似話比人聽你好勁係老手!

喂 老手樓主 你係唔識答我問題 定逃避我問題呀 我新手

咩Q野藥魔呀 聽到未聽過 見都未見過 要我串先開心

十週年勳章(賀詞)

免ser醫c我剩係記得江鋒oooooo<---唔記得左幾多個o
我隻風水上緊榜岩岩升地2,佢已經係地2收緊錢帶人升
我去到地2盡頭升個陣,佢已經去左唔知龍洞定唔知邊到
之後無耐就出左商城俾人買
我就放棄左
我雖然玩唔到封測拎唔到cb,但係我由公測玩到依家都5年 簡中停下

開新ser唔會吸引到人嫁啦,只係會將收費ser d人拉左過去,霸頭榜(我都係為左上榜先過左免ser,鬼知佢會出商城)
玩過下既人都知開完ser最後都合ser,吸引唔大
要賣廣告先吸引到新玩家,無錐廣告只會係自己ser入面d人拉黎拉去
無更新無廣告又點吸引人玩
d小學生都係睇電視見到夢幻xx先走晒去玩之麻
對我黎講個隻game跟本就

原帖由 digimon14 於 2009-6-17 02:35 PM 發表
免ser醫c我剩係記得江鋒oooooo

江峰oooooo <~ 有 9 個 o
果時我同佢都升過下 ._."
但係一山不能藏二醫

原帖由 mon可可 於 2009-6-17 02:28 PM 發表
咩Q野藥魔呀 聽到未聽過 見都未見過 要我串先開心

條傻仔驚左可可你
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 02:28 PM , Processed in 0.046900 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存