2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 蓋布蘭德帝國 係戰場上弓手點為之識玩??
樓主: 『靖』
go

係戰場上弓手點為之識玩?? [複製鏈接]

原帖由 乂闇殺 於 2009-6-16 11:30 PM 發表
掃隱 cut法師技 執無血人很重要-,-
貫骨是必要時的救人技 退時也請貫骨 但唔係係又貫 唔係又貫  
國戰見到好多弓手強力破冰(強力也算好了- - 不要提空襲破冰了)打暈人
唔係叫弓遊唔好打 而係睇清楚附近有無 ...

掃隱真係好緊要 幫到唔少法c

弓手射程遠 視野大 掃遊一流

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

汁雞 (精準距離汁到個d唔係好ge弓手, 飛鷹距離汁到個d先係好弓)
練好飛鷹黎汁 精準汁到ge留比附近隊友法師雷a 戰士力沖/音爆 仲好

斷技 (唔係人地係後面雷d, 雷a, 冰d 個d叫你斷..個d斷到都係靠運..or 不斷箭雨)
空襲比較實在..你見自己d隊友比人冰/暈左 而對方只有法c 唔建議貫骨
用空襲斷火法火d..後面d雷法你兼顧得切先斷la..(火法通常係傻下傻下 z字形 行過黎個d就係)
用空襲ge原因係 而家d法好醒 見你精準 會等你3箭先 出技
而對空襲 法c警覺性較低 原因不明

抽水
見到d法出大技 但斷唔切 就整個火箭+強力
任何職係後場食水食肉食包 飛鷹x2 佢再食再 x2

掃隱
呢d順手野
最好係飛鷹距離 d刀隱你都打到佢出黎
打到佢無pw隱

救人 (角度好, 敵人集中, 己方待救者有5成血以上, 盾戰3成 先好救..)
除非你覺得你支貫可以8成以上救到個隊友唔係都唔好哂pw...
抽下水仲好..
唔係你貫完硬直個下 中個冰b 就到你等人救..

原帖由 dunpen 於 2009-6-19 16:40 發表
汁雞 (精準距離汁到個d唔係好ge弓手, 飛鷹距離汁到個d先係好弓)
練好飛鷹黎汁 精準汁到ge留比附近隊友法師雷a 戰士力沖/音爆 仲好

斷技 (唔係人地係後面雷d, 雷a, 冰d 個d叫你斷..個d斷到都係靠運..or 不斷箭雨) ...

說容易,做有心冇力
打打下d法師唔打走人
戰士又死光光
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:25 PM , Processed in 0.031274 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存