2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢龍物語 好火呀\口/姐係歧視我地弓手姐
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ngkaichi1995
go

好火呀\口/姐係歧視我地弓手姐 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

我係穿心者,d技真係CD慢得離譜= ="
但係pvp真係一流
隱>挑>Z>機槍>大炮>Z
不過影舞者pk好屈,整睡人地再放技同模仿係好屈

原帖由 奶ㄦ` 於 2009-6-23 09:03 AM 發表
夢幻舞者傳說
個個去玩舞者丫笨

有角鬥既出現 起碼變左夢幻角鬥舞鬥師傳說

其實隻game不嬲都好狗眼看人低,你d裝廢,話你廢,
清怪慢,又話廢,不過弓手一定慢ga,挑空咪最多5-6隻到(唔係太清楚,雖然自己係弓同遊)
所以話,弓手要到1轉之後先清得快d,因為係碼遊合有招可以清14隻怪-.-

仲有一位人兄話弓手永遠都唔會勁得過影同劍就錯la,你個理論最多用係d比較手殘既玩家身上,
呢隻game唔係屈就好勁,係要練連技。

又有一位人兄話獵人隻揪一流呢,係真,不過咁樣講好似唔係太好,你好似唔記得左遊合咁-.-

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 tt505050 於 2009-6-25 08:54 AM 發表
其實隻game不嬲都好狗眼看人低,你d裝廢,話你廢,
清怪慢,又話廢,不過弓手一定慢ga,挑空咪最多5-6隻到(唔係太清楚,雖然自己係弓同遊)
所以話,弓手要到1轉之後先清得快d,因為係碼遊合有招可以清14隻怪-.-

仲有一位 ...

落地格林大炮真係走唔到XD

如果你話弓手清得慢,忍者仲慢la=.=

本人玩獵的...
可能我多數都係同fd玩/單刷副本
由玩夢龍到而家=  =
一直主力清怪都係我清...
我班fd,遊,巫,祭都有..
獵人清怪感覺上一點都不慢@@而且pvp都唔弱
況且初期弓手...真係好好清,同d fd夾
法師爆發挑怪(一來挑得多,2來倒地一樣挑到)
兩隻弓手對空喪掃...打王一個正面普攻打..無腦上下移
一個係背後射+多重...打王冇難度...
絕對不會遜色,so不要灰心,都唔好咁在意吧~

剩係弓箭手比人歧視嗎...

巫師夠比舞者歧視很大了ˇˇ
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 01:44 AM , Processed in 0.059908 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存