2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online CS軍團專用區 xxFoReVeRxx招60Kd+中高手入團,另招合併^^
樓主: xxFoReVeRxxlHei
go

xxFoReVeRxx招60Kd+中高手入團,另招合併^^ [複製鏈接]

原帖由 holonghei031 於 2009-7-30 10:40 PM 發表

外掛西同我講品?!笑尻死!!

笑死左就好唔洗煩

邊個講打機唔可以外掛
邊個講食飯一定要用筷子

笑傲無雙

去死啦  你地開掛ga

咪係xd
係人都知forever d人開掛大~

原帖由 ★RIDER★ 於 2009-7-30 11:07 PM 發表

笑死左就好唔洗煩

邊個講打機唔可以外掛
邊個講食飯一定要用筷子

Gamania 遊戲管理規則
5. 遊戲中禁止販售、宣傳及使用任何外掛程式進行遊戲。違者一律依違反遊戲管理規則,初犯將鎖定遊戲帳號7天;再犯將永久鎖定遊戲帳號及終止其遊戲服務合約。以外掛或不正當方式進行遊戲,依官方判定嚴重違反遊戲管理規則者,本公司將永久鎖定遊戲帳號及終止其遊戲服務合約。
6. 不可意圖破壞、入侵、修改或破解任何「絕對武力Online」系統、伺服器或用戶端資料,並禁止使用任何影響遊戲運作之其他程式、軟體。違反規定者,本公司將逕行終止遊戲服務合約書,並對行為人追訴相關法律責任。
7. 玩家在遊戲內發現錯誤程式 (BUG) 或其他問題時,應盡速使用官網Bug回報信箱通知官方人員,不可私自利用錯誤程式進行任何可能破壞遊戲平衡性、影響其他玩家權益之行為,亦禁止公開、私下傳遞散播消息。玩家若利用遊戲中因系統異常的錯誤(BUG)或漏洞而產生異常能力、經驗值、角色資料、物品或任何非於一般正常情況進行遊戲時可得產生之現象,本公司有權暫停帳號之使用權,並請帳號使用者親自來信或來電與客服人員聯絡及說明相關事項。若玩家角色內持有非法道具或異常角色資料,且因情形過於嚴重而無法正確回收非法利益者,該帳號暫停使用期間,請玩家配合客服人員進行相關異常帳號的清查,直至使用者帳號資料修正完成為止,或接受對該帳號所有角色進行重置或類似行為成全新角色之處分。違反規定者,本公司將暫時鎖定帳號,並配合處理流程,嚴重者本公司有權終止遊戲服務合約。玩家若利用遊戲中因外掛程式或系統異常的錯誤(BUG)或漏洞而產生/獲得異常能力、經驗值、角色資料、物品或任何非於一般正常情況進行遊戲時,將視為與外掛玩家共享利益,一經發現,將處罰該遊戲帳號鎖定7天,若經屢次警告後仍無改善或依官方判定嚴重違反遊戲管理規則者,本公司將逕行終止遊戲服務合約書。

★RIDER★ , dickdick

★RIDER★ , dickdick  and all Sonyerison are 文盲? on99?

回復 45# holonghei031 的帖子

點on9都唔夠你hei哥喇xd

"xxforeverlHeixx"100%係外掛
雖然佢無穿牆,,,但完全零反應
請唔好同我講咩野聽聲
高手or低手 even外掛好易分
初頭未打依個團以為幾勁啦,,,團績又唔錯
點知原來外掛垃圾團=]
奉勸各軍團唔好打依個軍團"xxforeverxx"
p.s 我無必要係到亂屈人,,,同佢唔生唔熟屈黎做乜呢

新開帳黎屈人,明人不做暗事,只伯糸你输唔起9 up喳?

新開帳黎屈人,明人不做暗事,只伯糸你输唔起9 up喳?一系報上名來,got 1 叫人做spectator評下誰對誰錯!只伯你又系sony erison班kai子打Nuke唔識行,用mp5想穿人,输5起炸?
1.反應fast = 掛 ?
2.你用掛都输 = 贏廢西又叫外掛?
3.識camp , 識走位又叫外掛?
4.D2走中門見A門無人返B Tunnel殺人,又叫外掛? 呢D叫common sence 牙kai子! 對地圖稍熟嘅人都知la,你估個個好似你咁on9?

廢就廢la,輸吾起就咪玩CSO la,反省下先la.用掛就输就叫柒,输吾起9 up 就叫冇品,用掛都比人殺叫on9! 廢系無罪,
冇品,用掛就係人渣! 你打番多d CS1.6先la!奉

奉勸早日反省,回頭是岸!

SonyEricsson?
對唔住我地唔係囉...:D
你地做過d咩心照啦...
可以係咁短時間check埋A門走埋入Tunnel?
我地果鋪TR係快衝B啵先生...
嘩...咁無開外掛姐係開加速?
同你地打團戰. ForeverHei手狙真係令我o咀...
10個珍囉.
我知佢係Mid camp住... 我跳住咁出佢都要穿牆打中我.
^_^" 若要人不知 除非己莫為=)
睇黎又係一個垃圾團
加多句.收皮啦^_^"

forever仲要廢到屈人掛:(
果次係nuke同他們打
他們唔夠我地打
就開始穿
最後我地輸左...
之後他們就一直見面就話我地掛..
唉....
ps. hei哥點解係game入面唔打中文~用D令人驚訝的英文呢

5. 遊戲中禁止販售、宣傳及使用任何外掛程式進行遊戲。違者一律依違反遊戲管理規則,初犯將鎖定遊戲帳號7天;再犯將永久鎖定遊戲帳號及終止其遊戲服務合約。以外掛或不正當方式進行遊戲,依官方判定嚴重違反遊戲管理規則者,本公司將永久鎖定遊戲帳號及終止其遊戲服務合約。

我記得我開AC果時點左不同意

但係唔知點解有人送左個AC黎比我玩

to rublish:

1.Rubblish掛左拎MP5穿5死我,殺你係你7!
2.输左屈人掛就87!
3.Ser名講明禁re-in,走場,同換人。講明lock pw,文盲!
4.用掛都得37kd係你廢。
5.用掛就冇品!
6.文盲就on9!

外掛團收皮啦
上次引你出掛真係笑死我

cheat團都唔緊要啦 打贏佢地證明你地係勁過cheat 咁你咪出名 唔好講咁多野 打就最實際 唔好講就天下無敵 做就有心冇心

係揪就而家啦

而家冇cheat啦 唔鋸而家同佢地挑

BB彈MK3 ,你個廢西團DevilzPower人人都知外掛la!Q鋒仔Q同你正垃圾!

BB彈MK3 ,你個廢西團DevilzPower人人都知外掛la!Q鋒仔Q同你正垃圾!之前同你Assault Got3,你用掛都穿我唔死,無Skill就收皮la!用掛都lose,垃圾!走去用MP5想穿我,殺左你又屈我卦.你D垃圾awp 想穿我20槍都唔中,刀你算比面la!你用掛就叫引我用?你食屎,又係引我牙?你d 廢西唔死都冇用,又腦殘,又手殘,殺你都真係哂我時閒,自己跳樓食撚屎算la!

原帖由 holonghei031 於 2009-8-5 08:46 PM 發表
BB彈MK3 ,你個廢西團DevilzPower人人都知外掛la!Q鋒仔Q同你正垃圾!之前同你Assault Got3,你用掛都穿我唔死,無Skill就收皮la!用掛都lose,垃圾!走去用MP5想穿我,殺左你又屈我卦.你D垃圾awp 想穿我20槍都唔中,刀你算比面 ...

收皮啦
邊個用先心照啦
同埋得Q鋒仔Q用掛囉 想屈9我?

原帖由 holonghei031 於 2009-7-7 05:00 PM 發表
叫咩名? 如名係: 吊人系 ,槍神彥B, 西們哥哥..,等人已被踢團了。另補充Natural 有好多掛。

我係吊人系,第一,我唔係外掛,第二,我唔係被踢出團,我係自己走團,你咪撚係度作野
走團原因:+我msn講,係關於佢團長ge祕密
msn:
oscarchowhk@hotmail.com
講明:+左之後,講低自己cso咩名

贈你6個字:你不仁,我不義!

簽名被屏蔽

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Ultraman。 於 12-8-2009 09:22 PM 發表
呢排冇咩用小魔鬼Xxx玩   ....

用左第2隻AC-___-''

你第二隻ac無用外掛咩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:19 PM , Processed in 0.040356 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存