2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 不滅星龍(因本遊戲宣傳post變左大家吵架之地 已叫版幫關 ...
樓主: ★GameStar★
go

[香港] 不滅星龍(因本遊戲宣傳post變左大家吵架之地 已叫版幫關post)開服時再宣傳 [複製鏈接]

我唔夠打丫~你好勁呀~勁到隻服汁左粒你勁條毛?講game名呀~三流角色炸你~嘈住哂

仲嘈黎做咩丫. . .=_=MGT都無左~~咩都過左去
你入得黎LEE個POST都係想再玩天龍者=W=

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

下 你個頭係7仔到剪ga? 咁7ge
你果段野得罪哂成班有入過錢既玩家呀 kai子
仲講到自己咁好醒目咁 你連自己講左D咩都未知呀 你表達能力差ja 9唔搭8
冇班水魚入身家比GM 邊有GM開ser比你個kai子玩ar 用下你個腦la
而家影子汁左你就係到插班GM 你而家咪又係到刷緊對新鞋 大家有目共睹
你game名又係咩ar? 好威ga? 玩天龍定係睇古惑仔上腦ar? 響個朵黎聽下
唔應該回ge人係你囉唔該 廢事比人笑la 本身都廢事踢爆你 面就人地比 假就自己丟

咁耐ge事都拎番出黎講? 我都冇玩好耐la, 估唔到仲俾人提住我個名 0.0" (我都係睇番msn history先見到呢個2000fun link)
不過如果有個繁體私服我會去睇下ge, 我始終睇唔慣d簡體字. 玩得順暢我都會入錢錢玩~

小蝦子

影子天龍還影子天龍, 你地d舊仇舊怨好心就唔好系人地另一個討論區嘈la, 嘈左又dim呢? 拎番d舊事黎講真係會有"jack-so"? 會有佣分? 學小jen jen話齋, 真係一場馬嬲戲...
回看過去ge人都係迂腐的, dim解e家咁多年青人唔識得向前望, 只會好似一個老人家咁懷緬過去? 年青人就要有年青人ge性情~ 瀟灑d!
你系game睇人唔順超? 入錢買起佢lo~ e家d online game都係玩個錢字je~

小蝦子

我都唔知咩事!仲要係到比人吊!我撚知條友坤鳩我呀!仲有我想知隻game係唔係會係10號開game係既既話單句聲!仲有唔好係背後講事飛啦!影子汁左大家都唔想!有邊個想影子汁呀!!你要係背後講人壞話既你慢慢講!你唔順我超既!你咪係e個ser都上石做柒我囉!我講比你知我一定會玩!個名照舊唔會改!想殺我你上石啦!唉都唔明點解你地仲會提起木村單野!n年前野唔好講啦!唔好在提木村單野出黎!我諗e個game既gm都唔想佢個post講影子d野!不滅還不滅!影子還影子!要講既我阻止唔撚到你!我要講既係咁多!希望大家仲會記得我e條蕉

成班影子既幫主係到既=____=''

睇黎. . .影子好多人都會去lee個新服波~~
有時間我都上去睇下先

ZoDIAc豪

我插gm~你睇清楚啦~我插影子01炸~你都係刷影子01鞋果班狗離?全ser知我同祺寶寶同左影子01反面~隻服未汁之前既事~睇你都係三流角色咩風都無~算數吧啦~我無話入錢就係kai子~我係話入幾錢都無用姐~你自己講埋咩野我入一千萬?老吹唔敢提?你估我好想嘈?人地話全部影子gm垃圾我都話影子02唔係啦~你話我插gm?我插01關你春事?佢的的確確係衰~你要刷佢鞋慢慢~你要開口戰開多個post

原帖由 叛逆。 於 2009-7-8 11:03 AM 發表
我插gm~你睇清楚啦~我插影子01炸~你都係刷影子01鞋果班狗離?全ser知我同祺寶寶同左影子01反面~隻服未汁之前既事~睇你都係三流角色咩風都無~算數吧啦~我無話入錢就係kai子~我係話入幾錢都無用姐~你自己講埋咩野我入一 ...

好奇一問=_=你GAME 名係???

同影子01反面得好小人=.=估都估到

原帖由 叛逆。 於 2009-7-8 02:19 PM 發表
同影子01反面得好小人=.=估都估到

你都知我無玩個幾月~~有時開我AC個個人都唔係我=_=

噓噓~你自己慢愎估-,-你應該計唔到-口-

原帖由 叛逆。 於 2009-7-8 02:32 PM 發表
噓噓~你自己慢愎估-,-你應該計唔到-口-

叛逆~~LEE個名~~我仲有玩個陣~係壇有見到~~只係唔知你GAME名係邊個~
你話我知~~我一定會記得~

原帖由 mandymandymandy 於 2009-7-8 02:05 AM 發表
咁耐ge事都拎番出黎講? 我都冇玩好耐la, 估唔到仲俾人提住我個名 0.0" (我都係睇番msn history先見到呢個2000fun link)
不過如果有個繁體私服我會去睇下ge, 我始終睇唔慣d簡體字. 玩得順暢我都會入錢錢玩~

小蝦子 ...

我地開服關時間關係 會先簡體推出 大約睇返遊戲穩定後 即開服1個月~個半月內 會轉繁體
到時歡迎試玩  至於入唔入錢 個人問題  冇咩所謂
我地gm都係本遊戲論壇有個遊戲守則  第9條 有講及無論有用錢冇用錢 購買4元定4000元 都係我玩家 一視同人
http://bbs.gamestargm.com/ 我地論壇地址或到我blog去睇 一樣有論壇地址連結同我地msnhttp://hk.myblog.yahoo.com/gamestar_gm

凝。既第三手/夜。 第二手

叛逆。 e個ac賣左好耐-,  -話是話小蝦子你差我好多澳洲牛奶味飲管喎~差我幾十打~答一答你~你連支持同刷鞋都未分得清~.~刷鞋定義你熟過我啦~影子01既走狗!驚影子再開01唔送裝備比你e隻狗狗呀~.~?刷鞋唔係甘刷囉唔該~你連我個底都未起~,~真係好笑....我插01=影子全部gm?難怪既~!01係你主人!如果我係你講到甘真係有人見到既你就唔係第一個出聲啦~用腦諗下~你講到大家都認同甘~其實得你係到狗up

算啦~影子01八婆既走狗!你主人係臭格呀~去探佢啦!你記住同你主人講喎~我叛逆。係到插佢就=插哂所有gm~你要解釋比你主人知佢先會明~仲有叫你主人教下你咩叫刷鞋啦~刷鞋唔係甘刷嫁~.~你真係幾似特首~講野成日以為代表大家既意見~其實得自己係到講~你要話我刷鞋狗都唔好拉其他人落水啦~我係刷鞋既當日個服未汁我唔會去小01啦~用下腦唔該~01係大g老婆~我刷慣鞋仲會小佢?你估你咩~我真係唔會同你嘈啦~唔知可以點~你開頭又吹我入一千萬~而家吹到我刷鞋~,~好野呀~你講到尾係想d入得多錢既玩家幫你手插我姐~.~唔嘈啦~你有論點+我msn再同我嘈啦~各位真係唔好意思~不滅應該還返不滅!佢要嘈影子既野我都唔理佢既啦~應該佢當左我係佢~

原帖由 叛逆。 於 2009-7-8 03:14 PM 發表
凝。既第三手/夜。 第二手

原來係你XD~~我知道係邊個喇~~凝   149 女逍遙  XDXD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 03:52 PM , Processed in 0.141774 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存