2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 [簽名行動]請支持法僧使用單手杖使出聖光三招 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 乂飛蓬乂
go

[職業] [簽名行動]請支持法僧使用單手杖使出聖光三招 [複製鏈接]

簽名支持

就係咁睇單手杖同雙手杖既普攻模式...
雙手杖普攻係一個魔法球咁飛出去
單手杖普攻先會近身走去敲怪
單睇呢樣都知道邊把杖係用黎近身攻擊啦

竟然要改...點解唔改埋個普攻模式呢
雙手杖普攻係出魔法球...但係僧侶既近身攻擊技偏偏就要用雙手杖出
唔覺得好搞笑咩

支持+1 小弟都係一名法僧
而家除左難練之外,因為唔知幾時修改番(甚至有可能唔改),要擔心入唔入單手杖同盾好,買雙手杖又驚佢突然整番

再黎支持
有冇搞錯啊!
有乜一個近身職既技一定要用雙手!?
你唔整到弓手小刀技都一定要用弓先出到!?
一係你就係招技一開始講明一定要用雙手杖先用到!!!
唔係你搞咩唔比用單手??
好似劍士都有說明
支持法增單手杖出3擊

希望改返啦....
我睇到之前話要用雙手所以未轉職

好奇問一下

我見上面見倒有人話打去問gc或者去send e-mail去問官方

但係又唔講出佢地點回應

唔通冇人打過去???我係澳門玩家

冇理由要我打長途呀嘛

我send過e-mail冇回覆我

原帖由 冰極之人 於 2009-7-6 10:32 PM 發表
好奇問一下

我見上面見倒有人話打去問gc或者去send e-mail去問官方

但係又唔講出佢地點回應

唔通冇人打過去???我係澳門玩家

冇理由要我打長途呀嘛

我send過e-mail冇回覆我

一睇就知"你既意見 我地會接受  "吹佢唔帳
之後~~~作風照舊

回復 87# ab138101 的帖子

我個目標都係想轉法僧..

俾豬屎呢個代理商咁搞一搞....前途一片黑暗

十卜

死人官方 成日叫我地留意官網最新公告  自己又唔出通告話幾時整好  要我地留意d咩

小弟都係一名法僧
我都係支持可以用單手杖出聖光三招
同埋我想問下點解我著唔到輕甲???

原帖由 tauruslaw 於 2009-7-7 04:23 PM 發表
小弟都係一名法僧
我都係支持可以用單手杖出聖光三招
同埋我想問下點解我著唔到輕甲???

要成身都係輕甲先得,
唔可以 手係袍,身係甲

我都係法僧~冇盾防真的好低
結果有一日,因為太低防唔小心死左5次
難道佢要我地法點全體?

支持支持 快D改返佢吧

今日留意更新都冇講到e樣野

小弟e家 53

唔通要我升到 75 先轉返做單手(即係叫我唔洗指意用單手聖光)

咁我會放棄唔玩的了

確認呢次更新冇修改到
我應該會放棄唔玩啦

搞錯,維護都唔改返佢...................
豆豆之前又話官方會改既..........................

好野 佢仲唔轉
唔玩了
up到55lv,有d肥肥任,打d59肥肥
一下比人扣勁多,點up落去呀on9
右冇人組..........唉 gc我對你好disappointed

原帖由 wanfly 於 2009-7-8 09:18 PM 發表
搞錯,維護都唔改返佢...................
豆豆之前又話官方會改既..........................

豆豆有講過會改?

沉左啦...點都推返上去先啦/__\"

支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:06 AM , Processed in 0.054798 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存