2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 FreeStyle hkbn lag 唔 lag?
樓主: 小竿俊一
go

hkbn lag 唔 lag? [複製鏈接]

原帖由 chim15410 於 2009-7-8 11:15 AM 發表
冇錯...凡事係睇兩面..   
我之前都好似你咁諗..
不過我都開始睇化左啦..

我入人房打..同路人一隊.
就算你打100場100場都係贏台人. .  
係佢地眼中.. 點都會幫你加上任何借口..
死港狗..  漂狗..  外掛狗.. ...

如果我組野團..我唔會同佢地講野先既..只會用下D符號呀...
到佢地+左我好友...我先會用英文同佢地講野..
佢問我係邊度黎...我咪話hk囉
佢地一開頭都o晒...佢話hk仲有品過D自己友
起碼唔會俾人屈就話87呀..外掛呀

其實唔用點莊..就算你打幾多場..WIN左都係冇說服力..
大部分人都會認為自己.. 我買左咁多點落去書左俾你商店莊.. 唔係呀化..一定有D野...  同埋書左的話係自己隊友面前會冇面...
(大部分人都係係咁諗)

唔知你係唔係用點玩.. ?? 可能你用點玩唔同我唔用點玩..
第一....我唔係想話自己幾勁幾勁..  唔用點都可以打到咁..  其實我有時都會書..   書左就會話謝謝指教咁..  之後就AG OR 離開..  不過我認為就算唔用錢都可以同點莊打而已..始終玩G技術比較重要.. 只係防守辛苦D...因為對手係跑好快..

只係想同你講..  我唔係冇啦啦搵野黎嘈個D人..
我同你一樣..入到場好少講野. . 就算聽到邊個話自己幾勁幾勁..
落去打番場就知你係乜野實力.. 我唔會冇啦啦走去串人. .
只不過..好多時都係書緊OR書左先開始嘈我. .屈我.. .   
玩遊戲..無"飛"都係為左開開心心姐..  做咩要咁屈我呢..

你可以試下脫哂莊去同D點莊MVP打幾場..  你就知道乜野事..

只係想同你講番..  可能你同到一D人品好的人玩..  而我搵唔到.....
算我黑仔..  
但希望你清楚我唔會冇啦啦屈台灣人. .  只係有個樣講個野..

原帖由 chim15410 於 2009-7-9 01:12 PM 發表
其實唔用點莊..就算你打幾多場..WIN左都係冇說服力..
大部分人都會認為自己.. 我買左咁多點落去書左俾你商店莊.. 唔係呀化..一定有D野...  同埋書左的話係自己隊友面前會冇面...
(大部分人都係係咁諗)

唔知你係 ...

第一)我唔想引發罵戰
第二)我唔係偏幫台灣人...你估我未試過白裝同D全轉點裝打?講真...D人輸左話你係外掛..改能力係佢地輸唔起..唔係你贏唔起...白裝都有勁人..你覺得冇說服力..係因為你都認同左佢地話白裝都係出cheat既思想
第三)玩左咁耐都睇化晒啦...佢廣你咪由佢廣囉...如果咁樣俾人話就燥底...好難係FS度生存到
第四)我用點裝都有俾人屈話外掛啦..咁有點?廣你..咁又點?自己隊同你打既..知你有實力..佢地講得出D咩?每樣野睇開D..咪當佢地on9唔識野囉
第五)冇品既台人大把...我同冇品既人打多過有品...冇品咪當佢地無聊冇野做囉

回復 23# 21431 的帖子

答一: 做咩會冇啦啦引起罵戰 ??  我都只係想平心討論.. 而且書發自己感受而已..大家經歷的事都唔一樣
答二: NONO..你誤會左..我冇話你偏幫台灣人..大家經歷GA事同人都唔一樣..同有品的台人一隊真係少之有少 .. 不過你都講得好岩...
答三:其實唔關睇唔睇化事....查實唔同人有唔同的忍耐力..如果你話人身攻擊你接受到...咁我冇野講...不過俾我就真係接受唔到囉...打波就緊係有情緒嫁啦..何況錯個個更加唔係我..不過嘈完咪右係咁玩..都唔會生存唔到..我都生存左好耐啦 ...
答四:..其實俾人廣始終都會有D唔開心..你講得岩..不過唔洗當..因為佢地真係好ON9
答五:係

原帖由 chim15410 於 2009-7-10 03:21 PM 發表
答一: 做咩會冇啦啦引起罵戰 ??  我都只係想平心討論.. 而且書發自己感受而已..大家經歷的事都唔一樣
答二: NONO..你誤會左..我冇話你偏幫台灣人..大家經歷GA事同人都唔一樣..同有品的台人一隊真係少之 ...

識咁諗咪好囉

知道啦
和氣生財

唔會lag

十週年勳章(賀詞)

我係hkbn...好lag
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-15 07:22 PM , Processed in 0.030792 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存