2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: sum1254101
go

18歲以上請入 [複製鏈接]

原帖由 sum1254101 於 2009-7-3 06:06 PM 發表

如果只係溝下緊係無問題啦
最驚溝溝下生埋仔
你又味過16
到時真係唔知你點算
就算過左16
你又無經濟能力
到時邊個幫你養?
唔通要你老豆老母同你養??
唔生就要打胎架啦
咁你就變左殺人凶手
仲害個少女 ...

溝溝下生埋仔...
溝女溝到生仔真係第一次見...
由咩年代開始溝女=上床?
當然啦樓主咁"有腦"諗GE野當然"高膽遠觸"D...
仲有未過16都仲可以話衰11...
過左16邊個話一定係本事養先...
我識大把FD都係16,7歲就有BABY E+一家3口不知幾好~
一定要靠人養?
樓主先見之明真強勁

原帖由 乂樂仔乂 於 2009-7-3 11:11 PM 發表
依照樓主既觀點

樓主好諗極有限

樓主膠力無邊界

18歲都開始返工啦
仲咁得閒打機咩
我只係覺得樓主你好有充滿歧視

原帖由 ☆小kk★﹏ 於 2009-7-6 12:23 PM 發表
18歲都開始返工啦
仲咁得閒打機咩
我只係覺得樓主你好有充滿歧視

咁又未必...
我都有打架...
不過我係夜晚10點開始先打-..-

其實樓主表達錯誤姐

佢只係想搵d識體諒人地感受既人 & 接收左某d訊息之後會想下然後先會講出口既 玩家

例如 : 我睇完樓主依個post 我就得左以上既結論

有d人 睇完樓主講既野就咁大反應 : 出埋d post 想人入你公會架
                                                                18+就好識想野??你係唔係有問題丫

我真係唔知點解一個post會引起依d既回響....

即係有d人見人地投左部自由 & 正義 見到就一係圍佢 一係踢佢唔比佢玩 依d究竟係用咩心態做d咁既行為,我就冇謂多講喇

即係睇d片 有幾個學生圍一個學生黎打,依d就係英雄既表現??

有冇想果段片比人打既學生係你自己,你會唔會笑得出??

搵幾多,有冇智慧係其次, 我認為有品係我既立場黎講係識體諒人地,同埋講野前想下會唔會傷害到人既心情

老實講,依家時下大部份小朋友真係唔識得"體諒"同"包容".

我想番當年中學都做過好多傷害人既事,但隨注出黎做野,睇過好多事,體會過好多野,才知咩叫"體諒"同"包容".

我想樓主認為18歲出黎做野(好多工都係要18歲先會請),經歷過好多事,個人既體會多左,知道點體會人地既感受,所以先會set個界線係18+姐

我想樓主都冇心既,大家就唔會再炮轟樓主喇xd

ps:樓主唔界意我技術一般既,小弟都有興趣同樓主打下44,一齊技術提升既,多多指教!

原帖由 joker061379 於 2009-7-6 01:12 PM 發表
其實樓主表達錯誤姐

佢只係想搵d識體諒人地感受既人 & 接收左某d訊息之後會想下然後先會講出口既 玩家

例如 : 我睇完樓主依個post 我就得左以上既結論

有d人 睇完樓主講既野就咁大反應 : 出埋d post 想人入 ...

我game度叫 魔鬼Solo
隨時歡迎任何人搵我打戰架

做善事姐,,我都同意
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:36 AM , Processed in 0.031352 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存