2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 如果不是用真資料 建議不要玩下去@@
返回列表 發新帖 回覆
樓主: benfy1987
go

[分享] 如果不是用真資料 建議不要玩下去@@ [複製鏈接]

佢原因系因為唔想人亂開 開太量ac系度 要証明一個人得一個ac 但一個ac可以開6個帳號...
一樣可以有大量白木 外掛人玩 ~_~

更可況d外掛人唔止在ac 都系掛咋嘛 v_v!

有好 有唔好啦 但我個人就覺得麻煩左d囉
同埋即刻封人ac 無通知 無俾時間証明 姐系如果佢sd封信俾你 講聲你聽 你俾人抽中
你一星期內再搞好 唔系要封你ac 咁都好呀  一黎就封 又無補償 趕客咩 -0-

原帖由 ricky0903 於 2009-7-12 12:12 AM 發表
講真
佢憑咩封ac?比假身份証就封ac?
洗唔洗check埋地址先比玩?

其實大部份遊戲既條款
申請ACC時~佢都有講清楚唔可以用假身份證=   =!!
AION申請ACC時有以下既細則
三、真實登錄義務:
基於所提供之各項服務,您同意於註冊時依註冊申請程序所提示之項目,登錄您本人正確、真實及完整之個人資料;您並瞭解您登錄之身份證字號一經登錄即無法再變更。當您的個人資料有異動時,請立即更新,以維持您個人資料之正確、真實及完整。如因您登錄不實資料或冒用他人名義以致於侵害他人之權利或違法時,應自負法律責任;您並同意您所提供之個人資料不實或個人資料有異動但沒有更新以致於與原登錄之資料不符時,吉恩立數位科技股份有限公司有權隨時終止您的會員資格及使用各項會員服務之權利。
五、服務之停止與更改:
會員若有下列任一情形時,吉恩立數位科技股份有限公司有權隨時停止或終止任一會員帳戶服務,且無需事先通知會員。
1、會員登錄之資料不實
2、使用中文、英文及數字以外之字元及不雅文字作為本服務之名稱
3、使用他人的名義申請本服務
4、違反本服務條款時
無論任何情形,就停止或更改服務或終止會員帳戶服務所可能產生之困擾、不便或損害,本服務對任何會員或第三人均不負任何責任。

其實你只要有你個真實名稱<唔駛理大細楷>
同埋你既身份証 ~
係你未比人抽中果時~好似有得改._.

錯既請提點~THX

改唔到ID NO.= =
有得SD去香港NC?

我id number個英文字母打左細楷, 咁有無問題架...?身份証上個英文字母係大楷黎...
仲有我無打"("同")"不過有打最尾個數字

所以問既問題 我答唔到大家 其實各位 用左真既資料
大細楷呀 括號有無打 呢d真系唔清楚 要知打去問下la @@

日日都有好多人中招呀

原本諗住一路俾錢都玩落去,見到咁完全唔想玩..
外掛又唔係點捉..反而去做d會流失玩家ge野

我有2個ac 第1個全真野!!!!!第2個 用我名 老豆hkid  好在我隻正身係用自己野xd

可以話系令玩家流失 都可以話可以keep住一班有質素既玩家既~
因為系實名驗証 應該呃人 爆ac難左~_~ 名聲打機黎講好緊要呢

衰左個名 無人組 無人理 仲要俾人p 黑人憎

玩過星曲WEB

玩個遊戲消磨下時間都要搞咁多野......使吾使對埋指紋添ar...

原帖由 cool714 於 2009-7-12 09:15 PM 發表
玩個遊戲消磨下時間都要搞咁多野......使吾使對埋指紋添ar...

可能遲d要 交埋地址証明 出世紙 屋企人資料 ~_~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 02:01 PM , Processed in 0.038826 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存