2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ ~傻彪日記 睇完留返個Cm xD~
返回列表 發新帖 回覆
樓主: raysonlove
go

[其他] ~傻彪日記 睇完留返個Cm xD~ [複製鏈接]

回復 61# ak豬頭 的帖子

星期日前出版....
多野做-3-" 無咩時間打日記-^-"

覺得你似週記多d -v-

回復 63# ak豬頭 的帖子

哈哈=0="
依家試玩緊81... 唔得閒寫-0-"
推遲多1日=0="

回復 64# raysonlove 的帖子

玩81唔預我=0=""(人地同你好熟咩  拖~~~
快D出呀~~

回復 65# YUYANKINRISE 的帖子

@@"
如果你見到我可以SAY下HI@@"

傻呆乂彪 是也XD"

原帖由 raysonlove 於 2009-7-26 12:15 發表
哈哈=0="
依家試玩緊81... 唔得閒寫-0-"
推遲多1日=0="

難怪幾天不見,原來有新歡

回復 67# Zero乂 的帖子

本身都少見你-3-..
你上線時間岩岩好係我唔係到的時間=0="

墓光迷城

當睇小說咁睇

第六章

對話

大家收人入會多數都係世頻係咁大叫... XX公會收人~(條件~)~有意請密(某人~) 之類..

當然我地乂緣份乂都一樣... 但係咁樣收生的效率太低...

點解? 因為我地無名氣無地位.. 加上少人...

HEHE 所以我呢個敗類開始進行對話式收生...

我唔想講哂人名出來. 用A,B等字代替..

以下對話無分先後次序 我記得就寫先XD"

某日.. 我隻傻呆係到打水0...

跟住跟人團(好廢話.. 好.. 入正題!)

我: A想唔想入我公會~?

A: 我有公會啵...

我: 退會再來@Q@"

A:.....

我: 唔入我煩到你入-3-"(呢句勁狗-3-")

A:我好少玩嫁啵...

我: 入會啦@Q@"(洗左4定5次- -")

A:好啦.... (呢個係第1個個案.. 個一刻我覺得 咁樣收人仲快=.=")

某一日...我打水0打到悶..打返龍團...

我:B 受唔受溝呀~@@"?(當時唔知佢有男友-3-")

B:....                                                         

我:結婚啦~@@?好唔好姐-3-"(純粹吹水..HEHE)

B:有教堂先啦...!                                          

我:哦...好悶呀.. 吹水啦=3="                          

以下係吹水內容.. 略過...

第二日又係龍團見到佢-3-"

我:有冇興趣跳槽呀...?                                    

B:諗下先啦...                                               

我煩左佢勁耐... 包括問佢結唔結婚(當時無結婚系統嫁-.-")

問佢跳唔跳槽(當時我地公會人丁好少.....)

跟住...之後....最後......

B:我聽日答你啦.....                                      

結果? 自己諗下啦=3="(緊係入左會..唔係我地點會有EC@@"正確來講係多左位EC=.=")

某一日加C新仔島團...

我: C入唔入會?

C: 有冇女溝 有冇錢收...?

我:女就有.錢就無-3-"

C: 我入...

(未完.. 入會後對話如下.)

C: 又話有女溝...!

我: 有呀.. B啦. 小家啦. 呆天啦. 我家姐啦. 小婷啦...(等等- -..)

C: 咁都好D.... (幾日後退左會... 再多幾日又返左來.. 仲拉多幾位-3-")

某一日.. 唔知咩團..

我:喂~D...有冇興趣來我地會呀~?            

D:有緣份我先來啦..(當時佢唔知我會名..!_)

我:真係有緣份就來~?                             

D:無錯.. 只要有緣份我就來....!               

我:你入來吧.. 我公會咪係乂緣份乂囉-3-"   

D:.... 搞錯... 唉~我來吧-3-"                  

某一日..GG團....

(因為特殊原因所以用GAME名...)

我:好悶呀..

豬頭:吹水囉...

我:你有冇興趣來我會?

豬頭:我會長....

我:...

豬頭:你個會幾多人...

我:百幾人囉.. 長上的二,三十個掛.

豬頭:我差唔多... (由此成為左好友... 岩傾的關係@@")

某一日.. 咆哮團

我:F 入唔入會?                    

F:我係會長啵..                    

我:解左佢個會再來囉@Q@"

F:...                                 

我:乖啦. 最多做細的請你食糖.

F:....                                

我:唔入會要同如花拍拖!        

F:你咒我-3-                       

我:哼哼.. 仲要同佢連生貴子..

F:....                                

F:好啦.. 投降..我依家解會先.

PS: 佢個會係一人公會-.-" 我講呢段野之前就知...

唔好笑~@@?

咁... 由佢啦-3-" 緣份呀嗎- -" (借口...)

不過... 俾下面笑兩野-3-" (無言-3-")

其實我唔指咁少對話.. 但係好多都唔太記得= ="

唔好走住... 我都知悶... 睇埋預告先啦!

!預告!

大家好.. 我係小彪.. 彪仔係作者 而我係二五仔(專門爆下一章講咩..)

唔係呀.. 我唔係精神分裂嫁-3-"

只係練緊影分身~@@"

下章會講我同好友之間的事...

嗯.. 好悶嫁.. 但係都睇下啦-3-"

已有 2 人評分Good 收起 理由
綠茶熊 + 1 咁樣算唔算搶
Zero乂 + 1 意想不到

總評分:  Good + 2   查看全部評分

睇完有d無言
咁樣挖人都得 ._. 囧
今時唔同往日喇,而家咁樣會被人唱衰哂 =-="

話說豬頭個大名出黎之後唔見在E仔 o_o
被人食左 ?_?
這個又是甚麼>>> [email=~@Q]~@Q[/email]@"
(謎:粗口 @@

好一個特殊原因........

原來冇人識我o架 QAQ (自閉~~~)

加多句:我都係呢個時候開始用我既【撬人大法】  撬左唔少5xlv上既人

原帖由 ak豬頭 於 2009-7-27 16:51 發表
好一個特殊原因........

原來冇人識我o架 QAQ (自閉~~~)

加多句:我都係呢個時候開始用我既【撬人大法】  撬左唔少5xlv上既人

我識你,我細佬係你會員
佢都好似係被你既【撬人大法】  撬走 =_="
佢話之前個會無乜人上,死會咁濟,所以跟你走左

回復 71# Zero乂 的帖子

~@Q@ 呢個表情來-.-
唔係粗口...

豬兜同我一樣做法XD"

我睇緣份果度笑左@@

快出文快回緣份啊你...
吾係你死緊xdd

原帖由 raysonlove 於 2009-7-21 08:02 PM 發表
唔知呢..
熊仔你個本幾時再出埋下章.. 流口水中~@Q@"

再催就直接去Ending
之後Del左個Post

回復 76# 綠茶熊 的帖子

黑暗的熊仔-3-.....
可怕的熊仔-3-.....
可惡的熊仔-3-.....
已有 1 人評分Good 收起 理由
綠茶熊 + 1 多謝讚美

總評分:  Good + 1   查看全部評分

幾時出文姐?
快D出-口-

原帖由 raysonlove 於 2009-7-28 16:06 發表
黑暗的熊仔-3-.....
可怕的熊仔-3-.....
可惡的熊仔-3-.....

添加:
躲懶的熊仔-3-.....
你個4轉po幾時更新啊?

好睇
十卜~

原帖由 Zero乂 於 2009-7-28 07:45 PM 發表

添加:
躲懶的熊仔-3-.....
你個4轉po幾時更新啊?

<巴閉>果班人收收埋埋都唔討論
比佢地吹漲
開Post得人話我知果d職既技
同部分大絕
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 09:47 PM , Processed in 0.055496 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存