2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 欣欣既 玩唔到就試下咁!(Vista 執行異常問題) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 官方欣欣
go

欣欣既 玩唔到就試下咁!(Vista 執行異常問題) [複製鏈接]

救下我!! 入game無畫面 只係聽到音樂 停留係命運之鑰小提示到唔郁

原帖由 szemt148 於 2009-7-15 08:12 PM 發表
http://cg-love.com/hk/image.php?id=836E_4A5DB225&jpg

咁我依個case點攪=.=

我同你一樣-,-
原帖由 黃綠先生 於 2009-7-15 08:16 PM 發表

點睇都係你連線有問題啦,係唔係自己fire wall set得太高?
定係防毒軟件有問題呀...
再唔係你用邊間公司上網架,等其他人知道,唔好同你用同一間 =    =

我熜左防火都係咁--
我用hkbn~"~

防毒我用norton

欣欣 救命牙 我更新唔到牙
我唔係去到9%果到更新唔到
係連更新個健唔比我禁牙....
我已經試過裝過不過都係唔得..

我是新手來的
我用Vista玩玩下就會有黑畫面
之後又要重新開機
唔知有冇方法解決黑畫面的問題??

我無法進入遊戲      LOAD完  按開始遊戲   等等下  無啦啦 但左出去   佢話                      Get DeviceCapsERROR!!    咁姐係點   我唔係好明   幫幫手

樓主...
問題5:在遊戲開始進行後經過了一般時間,突然變得很Lag,或無法繼續遊戲。
解決建議
※Vista會在使用一段時間後自動調整效能,這時候系統就會LAG,如果覺得這功能沒有必要,可以把他暫時或永久關閉。
  方法:開始=>控制台(傳統檢視)=>系統管理工具=>服務
               暫時停用:在 Super Fetch 這個服務 => 右鍵=>停止
               永久停用:在 Super Fetch 服務上按右鍵=>內容=>啟動類型=>停用

你呢個幫到我!!!THZ!!!

感謝樓主的分享
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:52 AM , Processed in 0.031500 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存