2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 (唔關灣岸事,關真車事)今晚集top gear講E10同GRB喎 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: MA-010
go

[分享] (唔關灣岸事,關真車事)今晚集top gear講E10同GRB喎 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

=_=E10 香港冇乜人用
太貴  
睇落去唔似飛仔車

原帖由 sy32123s 於 2009-7-15 22:55 發表
講來聽聽  我睇吾切

Jeremy坐左落E10度見到個掣唔知係咩,於是佢話"要出動到operation manual,第4章56節",
之後佢一路讀,連中間插左個"much later"的畫面之後都仲未讀完~

原帖由 12012010 於 2009-7-15 11:21 PM 發表
=_=E10 香港冇乜人用
太貴  
睇落去唔似飛仔車

10代比起其他車一d都唔貴..周街都係benz仲貴喇..
係佢個樣太惡..有錢佬唔鐘意
有錢佬鐘意房車斯文車..好似寶馬,奧迪呢d
飛仔又飛唔起40幾萬既車姐

原帖由 MA-010 於 2009-7-16 12:00 AM 發表

Jeremy坐左落E10度見到個掣唔知係咩,於是佢話"要出動到operation manual,第4章56節",
之後佢一路讀,連中間插左個"much later"的畫面之後都仲未讀完~

哈哈 果度真係笑左..........點知佢only講果個轉路面情況buttom
咁Q麻煩.....真係用PS2 controller黎渣好過......哈哈哈
同埋我支持jeremy 對DB9 ge評價...........!!! DB9先係無得輸ge車黎ga ma....

係唔係明珠台??

原帖由 LM_HIN 於 2009-7-16 00:19 發表

哈哈 果度真係笑左..........點知佢only講果個轉路面情況buttom
咁Q麻煩.....真係用PS2 controller黎渣好過......哈哈哈
同埋我支持jeremy 對DB9 ge評價...........!!! DB9先係無得輸ge車黎ga ma....

個度係Richard玩野者...
不過後兩集都好笑架,下星期係改裝alfa romeo玩耐力賽,再下星期係去日本玩R35 vs 新幹線~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MA-010 於 2009-7-16 00:59 發表

個度係Richard玩野者...
不過後兩集都好笑架,下星期係改裝alfa romeo玩耐力賽,再下星期係去日本玩R35 vs 新幹線~

咁下個再下個星期果集好似好睇w0w
我尋日係長沙灣見到架紅色 落左包圍 裝埋大死喉 好鬼令仔
ps.我係長沙灣亞洲高爾夫球會入邊見到既

GRB d避震超強
最岩用黎車震

原帖由 Schwestaika 於 2009-7-16 01:26 發表
GRB d避震超強
最岩用黎車震

玩車震要上山喎...不過Jeremy試過用GRB學人地跑rally咁貼近觀眾過彎,
第一次就差左成寸,第二次就撞到個假人的汽水罐,第三次就撞埋人(個畫面就用雪花停左),
我驚你用GRB上香港D山路會有同樣結果喎~

原帖由 MA-010 於 2009-7-16 07:23 PM 發表

玩車震要上山喎...不過Jeremy試過用GRB學人地跑rally咁貼近觀眾過彎,
第一次就差左成寸,第二次就撞到個假人的汽水罐,第三次就撞埋人(個畫面就用雪花停左),
我驚你用GRB上香港D山路會有同樣結果喎~ :e ...

不對....係用最快既落山方式...直插............

係冇watch果一集,有e10,冇態

原帖由 hung@2010 於 2009-7-16 19:44 發表
係冇watch果一集,有e10,冇態

再下星期開始連續2集有R35~
(第1集係R35 vs 日本鐵路網(包埋新幹線),第2集係落場試車~)

十週年勳章(賀詞)

好後悔冇睇到lor/_______\
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 05:17 AM , Processed in 0.034760 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存