2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 電腦新手!!有問題~希望能幫忙解決...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 暗刃~
go

電腦新手!!有問題~希望能幫忙解決... [複製鏈接]

原帖由 桂桂 於 2009-7-18 08:50 PM 發表
有一個方法唔洗放棄部機
D野整曬出呢
之後插D新料入去

GOOD 咁就唔洗煩拉

裸機?
唔識玩的話可能唔小心到張隻手指放左埋把風扇度=.=

成部換啦
廠機 勁極都有限啦
加上仲要係6年前既技術產物

你部野 要加番agp顯示卡 加ddr ram 都唔得啦 因為仲要換牛
果度加起黎都1千銀啦 但係效能超低
咁不如好好利用果d錢 連根[底版]換啦
得出效能保證好過佢呀

你想留番部廠機 意思即係留番個外殼+硬碟+dvd 機炸
咁就易啦
其他果d可以放落垃圾桶咪得lo

Intel E6300 Pentium Dual-Core (2.8GHz/2MB/1066MHz/45nm)        HKD 649
ASUS P5KPL-AM G31,M.ATX M/B             390
aDATA DDR-2 800MHz 2G Ram                 177
Sapphire藍寶石 HD4670 PCI-E 512MB DDR4          HK$ 540.00
CORSAIR PS-CX400 CMPSU-400CXUK 400W 80+ 火牛          HK$ 390.00         

原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-7-18 08:53 PM 發表

裸機?
唔識玩的話可能唔小心到張隻手指放左埋把風扇度=.=

唔係 樓主唔想放棄個機
我咪叫佢換曬入面D野
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 06:21 AM , Processed in 0.025387 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存