2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 有關講我狂乂傻彪的入一入來 討論討論! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: raysonlove
go

[其他] 有關講我狂乂傻彪的入一入來 討論討論! [複製鏈接]

回復 19# 閻‧魔 的帖子

銀影你轉左邊隻-.-"
依家好多人想轉都轉唔到..
有諗過AION 不過聽人講遲D會月費SO..唔多想轉.

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 綠茶熊 於 2009-7-18 06:24 PM 發表

唔打得/.\
追月版主大人個Post話明
半個月冇人理既post=舊Post
一回就計呃Post

你更新 點同 -_-

回復 18# 狂乂傻森 的帖子

嗯..
對於你咁多點我可以一一回應...

第一.. 我係話個會好多人唔中意你. 同埋你個陣叫我M群封你係話.. 我地緣份(M群~)唔歡迎你.
第二.. 星星可能唔知. 豬星(滿月星)同其他人唔中意大多都係M我講.
你估下下揚哂出街好過引?
第三.. 個日你係會頻嘈我單野唔係好多人知. 得幾個.
第四.. 如果你覺得自己口吻無問題的.... 咁我無野好講. 不過你可以問返豬星覺得你點...(係問佢覺得叫人幫手個陣口吻點..唔係問個人點...) 唔係的話可能會得出一個字....
第五.. 嘈成個會個位無話係你. 係某位以前開過POST話我 跟住仲話個會大部份低能....
第六.. 當時你叫星星honey個陣佢咪應左你一句.. 你唔係有老公咩? 之後你話係友情...
         的確友情都可以叫對方honey 你玩弄感情係唔關我事.. 但係你玩弄的係我D FD.. 咁就關我事!
第七.. 你成日轉老公原因我唔想知..都無興趣知.. 如果係無feel又點解要開始?浪費時間的唔單單係星星..你都一樣~

最後一點! 點解當日你要叫我D會員唔可以用會頻.... 你認為你的權力可以...咁高?
講完.

回復 23# raysonlove 的帖子

巧串啊...
不過我唔想再介入呢件事

第六:我冇叫過佢Honey喎= =,唔知咪屈我
第七:係佢話咁你老公唔要你,我做你老公~咁我就有老婆啦~
        個刻我覺得佢想有個老婆姐~咪做囉~
        之後諗番覺得無感情就唔應該做情侶,先同佢分手,唔係玩弄佢~
最後一點:我當日就係話大家不如唔好用會頻啦~廢事阻人~
              呢句係我百分百肯定~
此外~你咁得閒寫篇咁多字既文鬧我,你升下Lv仲好啦~
再唔係讀下書啦~睇你都冇乜架啦~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

大家都係斯文人, 討論好啦你地
唔好搞到要我出手

回復 26# *追。月* 的帖子

點個出手法?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 raysonlove 於 2009-7-18 08:59 PM 發表
銀影你轉左邊隻-.-"
依家好多人想轉都轉唔到..
有諗過AION 不過聽人講遲D會月費SO..唔多想轉.

唔玩lu 專心讀書算..

回復 25# 狂乂傻森 的帖子

哦...
原來你無叫過佢做honey.. 你唔信可以問下當日在場的人. 你問豬星就岩哂.
個日佢唔知係唔係做套裝野俾你. 之後你報答人就講左句honey OK?
記憶力衰退我唔怪你... (未老先衰..HEHE!)
我讀唔讀到書咁你又唔洗理的....
要理都係我呀媽理啦~@@"

我係咩都無.. 勝在有朋友有老婆有返頭家...
再者.. 我係升都升專精啦... 咁得閒升級-0-"?

玩唔玩弄感情我就無法肯定到.. 肯定到的得你姐... (有冇玩弄... 係你自己先知~^^")
不過好像我地呢班局外人睇落去就似係....
原因其實唔單單係你轉畫的速度.. 仲有你俾人的感覺.
其實如果你想知詳細D 可以自己問下滿月.. 或者佢可以直接咁講返俾你知.

仲有我想問的係.. 點解只回返我2點-.-?
其他個D係你默認.. 定係你廢事回應?

回復 26# *追。月* 的帖子

收到CALL.. 不過我地都係討論討論姐XD"

回復 28# 閻‧魔 的帖子

加油呀. 俾D心機!
不過考完會考之後的我... 好鬼輕鬆~@@"

原帖由 raysonlove 於 2009-7-19 02:19 發表
加油呀. 俾D心機!
不過考完會考之後的我... 好鬼輕鬆~@@"

你又係今年考會考?
咁有緣既 @@"

1.我冇叫過,再講一次~你一係去問天閒星
2.其實我係咪玩弄人感情唔關你事,而且我同佢分手亦講得清清楚楚,
   之後我地都仲係朋友,佢都冇話我D咩,你有咩權利出聲呀
3.我其他唔回,係因為我係由第3者話我知,我唔肯定,所以唔希望亂UP屈人
4.我一直以黎都冇唱過你,風化驚世篇野亦唔係我叫佢打,我地大家都冇再提呢件事,
   係你自己無無聊聊係到唱人,自己反省下啦

回復 33# 狂乂傻森 的帖子

我邊到有唱人..
你邊隻眼見到我開門見山咁唱衰人呢...
我只不過係將件事實上講返出來...
如果你唔明你咪問豬星囉... (我講左唔知幾多次.. 不過都唔知點解當事人會唔明呢.. HEHE...)
我已經講過一次... 玩弄感情我係無權理你. 但係你玩弄的係我老友 係我朋友咁就唔同.
風世個段野我唔理係唔係你打.

我開呢個post係因為想大家明D 同埋事實上的起因 經過 結果!
仲有俾大家討論的地方.
同唱衰人無直接關係~!

如果你死口唔應有叫過佢honey我都吹你唔漲..
把口係你的.... 嗯....

回復 32# Zero乂 的帖子

hehe係呀..
隨緣呀嗎....@@"

1.我唔係唔應,我係真係無講~唔通你一句話我有,我就要認呀~
2.其實成件事根本冇其他人知,你根本冇需要同人解釋,都冇人講過呢件事,咁你就叫唱~
3.你自己開Post講,仲要成篇針對我,咁就叫專登唱啦~

回復 35# raysonlove 的帖子

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 240 才可瀏覽,你當前積分為 0

回復 37# Zero乂 的帖子

我小夜SER 如果你想入我無任歡迎@@"
不過我地規模好細小.-."

回復 36# 狂乂傻森 的帖子

第一.. 我講左好多次.. 你可以問下豬星... 當日你叫佢honey佢仲係到. 仲同我講覺得你好姣...
第二.. 成件事絕對有人知.. 唔係之前點解會有一個叫 唱狂乂傻彪的文章呢..(就唔信件事唔係你同風化講-.-")
第三.. 仲有其他人知嫁.. 當日M群點嘈架你唔係以為D人無記憶力呀嗎~@@"
第四.. 無針對過你.. 講多次. 係事實! 只係將件事實講返出來.. 唔好俾人聽你一面之詞呀嗎~@@"
第五.. 我無指名道姓.. HEHE 仲好有禮貌咁叫森小姐添~@@"
第六.. 查實你應該睇下標題! 討論有關我狂乂傻彪的事OK? 至於點解話題會係你.. 係因為風化之前個文章而引起我的不滿... 因為佢好像唔了解哂成件事. 因此我咪講返起因. 經過.. 結果@@"
第七.. 如果你覺得唔中意咪唔好應囉.. 反正又唔係叫你一個討論一下我-.-" 任何有關小弟問題都係呢個post討論 總好過次次開多個新post啦...

第一:首先~我最後重申我冇講過,你應該去問當事人
第二:呢件事係我同風化講,佢係我個FD,我同佢講冇問題
第三:咁姐係緣份的人啦,咁你要講係公會頻到講囉,你而家係把呢件事唱俾全夢的人
第四:你而家都係叫你聽你片面之詞
第五:全夢有幾多個用森字呀~唔係唱就打個X字得啦
第六:咁你就應該個話題係同佢解釋,而唔係繼續數我,唱我,你呢個係借口
第七:坦白講句,就算知有個會叫乂緣份乂,除左呢個會的人都唔會識你囉~
           我同我而家公會D Fd講,佢地都問邊個黎~所以基本上無咩值得討論
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 10:52 PM , Processed in 0.039648 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存