2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 請問太鼓達人機點樣先至有魔王玩?
go

[疑難] 請問太鼓達人機點樣先至有魔王玩?

原帖由 steven1110 於 2009-7-21 02:52 AM 發表

魔鬼級丫叫,我早兩日係旺角機鋪見人玩魔鬼級9粒星,完全無miss,差唔全部都優,我o左咀@o@

你係佢地面前講"魔鬼級"人地咪當你白目lo
你打cs打機會唔會講"有2個反恐精英黎緊ar!"
而且果種打幾十鋪就有既程度冇咩大不了姐

原帖由 somee 於 2009-7-21 03:43 AM 發表

你係佢地面前講"魔鬼級"人地咪當你白目lo
你打cs打機會唔會講"有2個反恐精英黎緊ar!"
而且果種打幾十鋪就有既程度冇咩大不了姐

除非閣下領惦力特強
唔係比你打幾十場都好難一隻歌接近全良

原帖由 0十字軍0 於 2009-7-21 04:34 AM 發表

除非閣下領惦力特強
唔係比你打幾十場都好難一隻歌接近全良

冇咩興趣講落去同證明d咩
信不信由你,
我有玩過試過先講出黎,但係我又唔覺得玩呢隻劣作需要d咩領悟力高wo

通常一般普羅大眾見到熟練者打,唔多唔小都會有小許驚訝,
睇都未睇得切又點會識分係咪全良=_=?

原帖由 somee 於 2009-7-25 04:22 AM 發表

冇咩興趣講落去同證明d咩
信不信由你,
我有玩過試過先講出黎,但係我又唔覺得玩呢隻劣作需要d咩領悟力高wo

睇都未睇得切又點會識分係咪 ...

全良者有幾多個?(樹以下果d唔計)
對住一堆魚蛋都要慢慢拆~
10星歌全良哂又有幾多個?

原帖由 0十字軍0 於 2009-7-25 04:44 AM 發表

全良者有幾多個?(樹以下果d唔計)
對住一堆魚蛋都要慢慢拆~
10星歌全良哂又有幾多個?

有人話見到打9星full左好勁,
我就應人打幾十鋪應該都差唔多,
你就問我十星全良有幾多個,
你真心唔知就自己返去問人,我冇興趣幫你去數

原帖由 somee 於 2009-7-26 02:34 AM 發表

有人話見到打9星full左好勁,
我就應人打幾十鋪應該都差唔多,
你就問我十星全良有幾多個,
你真心唔知就自己返去問人,我冇興趣幫你去數

,差唔全部都優,<--唔係淨係full,你真睇唔到定假睇唔到?

原帖由 0十字軍0 於 2009-7-26 04:41 AM 發表

,差唔全部都優,

睇都未睇得切又點會識分係咪全良=_=?<--------- 一早打左出黎
呢個就係我既睇法,我認為佢見到既只係一個比較上位既玩家,
更何況呢隻爛game有優呢個判定?

所以我同人講打幾十鋪就夠,明白了沒有?

仲有講九星你又叉左去十星,你而家見唔見到我問緊你?

原帖由 somee 於 2009-7-26 01:22 PM 發表

睇都未睇得切又點會識分係咪全良=_=?

你樓上係話打幾十場就會有果種程度
並唔係話打幾十場就夠
仲有我話十星全良係打個比方
真係未接觸過既一開始上樹都難啦~
打幾十場咁快鬼9星全良/差唔多全良?

原帖由 0十字軍0 於 2009-7-26 04:02 PM 發表

你樓上係話打幾十場就會有果種程度
並唔係話打幾十場就夠
仲有我話十星全良係打個比方
真係未接觸過既一開始上樹都難啦~
打幾十場咁快鬼9星全良/差唔多全良?

打幾十場就會有果種程度打幾十場就夠
有乜叉野分別?

我再重申,我係基於"我唔認為果條友接近全良"
而同佢講打幾十鋪就足夠去到full9星既程度,
自香港4代有呢隻game睇到而家變爛game既經驗,
信不信由你
不過你扭曲我講既野就老虎蝦都執返你
可能你打左幾百鋪先上到晒左咁多錢,擺到明就係你可悲

原帖由 somee 於 2009-7-26 04:11 PM 發表

打幾十場就會有果種程度同打幾十場就夠
有乜叉野分別?

我再重申,我係基於"我唔認為果條友接近全良"
而同佢講打幾十鋪就足夠去到full9星既程度,
自香港4代有呢隻game睇到而家變爛game既經驗,
信不信由你
不 ...

打幾十場就會有果種程度--冇問題
打幾十場就夠--引伸意思?夠乜野?
你之前又話隻game點爛點爛~打幾十場就夠數?唔再玩?
仲有我唔覺得打得多先上到呢個程度有幾可悲?
你玩得小就有好成績會威d??我打太鼓為個人娛樂~我又唔係話要特登死打爛打要練到自已咩歌都全良
如果為自已興趣娛樂消閒都叫可悲既~咁呢個世界就真係好可悲

原帖由 0十字軍0 於 2009-7-27 03:22 AM 發表

打幾十場就會有果種程度--冇問題
打幾十場就夠--引伸意思?夠乜野?
你之前又話隻game點爛點爛~打幾十場就夠數?唔再玩?
仲有我唔覺得打得多先上到呢個程度有幾可悲?
你玩得小就有好成績會威d??我打太鼓為個人娛樂 ...

on撚9,我有撚話會威d咩?
唔好亂咁加你d意思去人地到,
做唔到,晒咁多錢係呢方面係我既角度係等於可悲,但係唔等於我會睇低你wo,咪一樣大把on9仔當你神咁拜,
做得到,我又唔覺得會威d,根本就係正常人進度,可威之有?
明眼人都睇得出,邊個覺得進度快就等於巧威威lo

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Fox 於 2009-7-21 12:34 AM 發表

nds果個要跟任務打...打哂d任務,淨係聽歌都唔止一個鐘
不過有一二代分既~

唔洗跟任務打

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:10 AM , Processed in 0.082256 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存