2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 【號外-夏ser】全體人士抵制 最強公會 虛夜宮 (更新了7- ...
樓主: qolala
go

[消息] 【號外-夏ser】全體人士抵制 最強公會 虛夜宮 (更新了7-26) [複製鏈接]

玩過星曲WEB

大家睇睇

E,你真係DEL左個TK BOR
多謝你還虛夜一個清白
下次唔好屈虛夜TK人啦
你唔好話冇講過比人TK呀
我相信2KF入面都有唔少人睇過依個POST
我估佢地都記得下D內容

如出前一KEN所講,
果然係清者自清
希望你唔好再中傷人啦
相信大家都有雪亮的眼睛
知道今次誰是誰非

玩過星曲WEB

原帖由 choilokyin90 於 2009-7-25 03:40 PM 發表
你講得好
anselm條傻仔最鍾意 雞蛋裡挑骨頭

系人地d句子搵錯處架
話完人地錯字之後又無野講wo
佢仲以為自己係大學生
係咁意就玩到佢
anselm  快d黎雞蛋裡挑骨頭 啦
我等你

sor,
你所講果d骨頭真係好大
好難挑唔到bor@.@
[話完人地錯字之後又無野講wo]
你係我邊個?
你講完野我要立即回你?

你同qolala講野都冇咩文化,
又硬膠仔,咩賤會,又話夠貝戔 都唔認
仲有你真係貝戔會中既貝戔人(引用中)
你講野都幾cheap下bor

原帖由 anselm 於 2009-7-25 06:11 PM 發表

sor,
你所講果d骨頭真係好大
好難挑唔到bor@.@
[話完人地錯字之後又無野講wo]
你係我邊個?
你講完野我要立即回你?

你同qolala講野都冇咩文化,
又硬膠仔,咩賤會,又話夠貝戔 都唔認
仲有你真係貝戔會中既貝 ...

冇計拉,人地2條友正係識話人貝戔,其實佢自己最CHEAP^^
人地教常你D生字點寫,係度串返人,人地冇咩點讀書嫁..串小D佢拉,ANSELM

一陣吾小心串到佢又會發爛渣,特別係choilokyin90

玩過星曲WEB

唔洗圖啦,
有大把2kf會員證明你打過果段野

夏ser 已經唔多人玩  仲要整咁大舊白木會   :smilie_:D5:
睇你地幾時同電腦玩

原帖由 ah1234 於 2009-7-25 04:18 PM 發表
that all
thx各位...byebye

請容我依個外人插一插嘴~
英文格式係要有一個動詞~
所以應該係That's all.唔係That all~

虛夜宮D人好自私

我本身身為虛夜宮既會員
佢地攻城後不久就開始表露佢地人性最真既一面
首先  會長冇定下任何規定唔可以捉盾
但係攻迷個幾個 日日都係度串 話我地捉盾唔講比佢地知
佢地既意思完全係話 我地冇出過力就用個公迷  好似個公迷淨係比攻城個5個用咁
咁我真係想問佢地  佢地攻個迷返黎  純粹就係比佢地個5個人用?
咁佢地要咁多會員黎做咩  要個5個黎守迷咪得LOR

其後一D爭執我離開左依個會
但係有朋友講我知  大傻要趕晒D分身出會
依個我都覺得合理 因為分身太多會搞到冇晒位
但係我有個朋友係入面  佢正身係封C
佢地都要趕埋出去  咁依+個會係唔係歧視封C 唔比封C入?!
及後 過左幾日  我仍然見到攻迷個幾個人既分身AC+封C 仲係O係個會入面
仲要大搖大擺係度擺盾檔
佢地D人  成日淨係得把口
又話有義  義只係佢地攻迷返黎個幾個
講左既野又唔算數
依D咁既會  入唔入都罷LA!
已有 1 人評分Good 收起 理由
ccckkk813 + 1 真實個案 +1 佢一定會追問你咩名 ^^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 楓祖 於 2009-7-26 01:56 PM 發表
我本身身為虛夜宮既會員
佢地既意思完全係話 我地冇出過力就用個公迷  好 ...

仲有個高層日日00夜夜都收時裝賣盾

真係豬籠入水

如果同佢係捉盾到企埋同一層 佢直頭叫你行路小心d

原帖由 楓祖 於 2009-7-26 01:56 PM 發表
我本身身為虛夜宮既會員

仲有個高層日日00夜夜都收時裝賣盾

真係豬籠入水

如果同佢係捉盾到企埋同一層 佢直頭叫你行路小心d

我本身身為虛夜宮既會員

哇...重討論緊 -.-
1諗起佢地自以為是,
game入面做土皇帝就想笑..   

原帖由 ccckkk813 於 2009-7-26 04:08 PM 發表

哇...重討論緊 -.-
1諗起佢地自以為是,
game入面做土皇帝就想笑..   

今次虛夜宮真係出哂名..... 連維ser既人都知呢個公會..

算啦..虛夜宮.入面都唔係全都係衰人姐=)
每個會都會有好,有唔好,睇你地自己點睇既姐. .

原帖由 dont-be-7-ok? 於 2009-7-25 08:17 PM 發表

冇計拉,人地2條友正係識話人貝戔,其實佢自己最CHEAP^^
人地教常你D生字點寫,係度串返人,人地冇咩點讀書嫁..串小D佢拉,ANSELM

一陣吾小心串到佢又會發爛渣,特別係choilokyin90

咁咩叫"教常你D生字點寫"呀?
你讀得咁多書 可唔可以講我知?
係d專業用語黎嫁?咁特別既...

原帖由 ah1234 於 2009-7-25 03:50 PM 發表

算吧啦...係有既咪講名出黎囉!!
而家係講緊有人作野呀,名就唔知,咩會就知....你地再撐都冇用!!

請問閣下高姓大名!?
叫人講名前要話比人地知自己個名@_@
禮貌黎架~

虛夜宮係無辜的.....戰場上從來都係兵不厭詐.....你地唔夠班o者....

1) 我最欣賞佢地處事方法....出賣同盟成日有架啦....你地ON車先信o者...怪得人架咩...挑!
    迷係咁呃返黎架啦.....下下好似你地咁攻咩....傻下傻下....大傻哥萬歲

2) 咩野虛夜宮賣盾呃你地...你地唔好亂講呀....賣盾次次係開新ACC用新人黎呃你地架喎....你自己黎買盾怪得邊個...再挑!
    你唔笨實虛夜點呃到你呢....傻豬!

3) 成日針對『傷心』...你地都白痴架...女係溝黎玩架啦....溝完一個咪一個囉...結得婚就可以離婚架啦...吹咩....挑!
    怪就怪你D囡囡ON車車, 『傷心』哥玩女萬歲.

4) 仲有月夜又係傻下傻下....人地嘈虛夜宮...梗係黎個視線轉移推去你月夜啦..唔係仲可以推邊個會啊..仲要問...挑!

5) 仲有你地夏服D乞衣公會....施捨個迷比你地就乖乖地要左佢啦....扮英雄呀...收皮啦...在虛夜宮眼中你地都係乞衣咋...垃圾...挑!
    係要攻完再施捨個迷比你啊...吹咩..你班乞衣仔...

虛夜宮 萬歲!
已有 2 人評分Good 收起 理由
魔龍寶貝II + 1 你條仆街係咪無性架?
ccckkk813 + 1 自古邪不能勝正 !!!!!! 忽u

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 rayrayleung 於 2009-7-27 11:42 AM 發表
虛夜宮係無辜的.....戰場上從來都係兵不厭詐.....你地唔夠班o者....

1) 我最欣賞佢地處事方法....出賣同盟成日有架啦....你地ON車先信o者...怪得人架咩...挑!
    迷係咁呃返黎架啦.....下下好似你地咁攻咩.... ...

令人難以評估o_o

原帖由 rayrayleung 於 2009-7-27 11:42 AM 發表
5) 仲有你地夏服D乞衣公會....施捨個迷比你地就乖乖地要左佢啦....扮英雄呀...收皮啦...在虛夜宮眼中你地都係乞衣咋...垃圾...挑!
    係要攻完再施捨個迷比你啊...吹咩..你班乞衣仔...

路過...在人地眼中,你都只係個擦鞋仔咋....
3) 成日針對『傷心』...你地都白痴架...女係溝黎玩架啦....溝完一個咪一個囉...結得婚就可以離婚架啦...吹咩....挑!
    怪就怪你D囡囡ON車車, 『傷心』哥玩女萬歲.

咁你係咪你阿媽俾人玩完唔要之後生左出黎的?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-30 09:52 PM , Processed in 0.064441 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存