2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 STING(台灣) [個人感覺]隻game d地圖好唔得
返回列表 發新帖 回覆
樓主: hinyuen331
go

[個人感覺]隻game d地圖好唔得 [複製鏈接]

佢有好多地圖都係張一條直路/_\
我玩步槍成日殺唔到人 因為比狙殺
但一玩狙..就係咁殺人=.= 唔知係咪我唔識玩步槍果d呢

原帖由 BananaHei 於 2009-7-28 10:25 PM 發表

off topic...

香港人冷靜d啦...

有言論自由ga....

你想笑我都冇計.

我只係想講下自己意見.用左COD,HP的地圖比較下.點知有人講冇得比...(同是FPS..)

發現E家的人好鐘意插人...

唔好講我啦...講番 ...

大家都係fps咁又點?根本係2個層面既野黎
onlinegame點同比錢game比?
加上你既然覺得COD好咁多 咁你返去玩COD吧啦 做乜過黎玩STING

原帖由 CaThY敏 於 2009-7-29 11:18 AM 發表

大家都係fps咁又點?根本係2個層面既野黎
onlinegame點同比錢game比?
加上你既然覺得COD好咁多 咁你返去玩COD吧啦 做乜過黎玩STING

可唔可以冷靜D呀..

比下意見啫...

做人唔係要有要求咩...比下又無傷大雃..

係又插唔係又插.唔岩聽就插...

我有頭到尾都係支持緊STING.只係我認為有D意見想講下.意見又唔係一定要實行的...

請問我如罪之有.得群雄盡插?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 BananaHei 於 2009-7-29 11:28 AM 發表

可唔可以冷靜D呀..

比下意見啫...

我有頭到尾都係支持緊STING.只係我認為有D意見想講下.意見又唔係一定要實行的...

...

老兄@_@" 比人狂插喎

原帖由 BananaHei 於 2009-7-29 11:28 AM 發表

可唔可以冷靜D呀..

比下意見啫...

...

我認同..大家都係fps..點解唔可以比...

原帖由 BananaHei 於 2009-7-28 10:25 PM 發表

off topic...

香港人冷靜d啦...

有言論自由ga....

你想笑我都冇計.

我只係想講下自己意見.用左COD,HP的地圖比較下.點知有人講冇得比...(同是FPS..)

發現E家的人好鐘意插人...

唔好講我啦...講番 ...

冇插你@@笑你而已,笑你用完全唔同既野黎比sting,又點會off topic? @@
不如我都比d你個類既例子吧,
performance comparison : E8400 vs i7 920
你係咪又會講兩粒都係cpu黎 ? @@
===============================================
你想要番'08 版既sting 既maps,你會更加抱怨,因為比狙玩既地方實在太多
例如shockwave,藍家左邊一片空地,到時又有人會抱怨
一二測都d maps咪又係咁玩,佢咪而家叫識平均下,同埋步槍殺唔到狙既時候就一味怪晒個場?

我覺得都係d 散屈機d
仲有我覺得d map 只係好在穿牆好玩
可以半場穿去人地出生點@訓練場

[quote]原帖由 BananaHei 於 2009-7-29 11:28 AM 發表

我覺得係你比完意見後,人地比番佢對你ge意見,咁有咩唔岩?

原帖由 temothy 於 2009-7-30 08:35 AM 發表
[quote]原帖由 BananaHei 於 2009-7-29 11:28 AM 發表

我覺得係你比完意見後,人地比番佢對你ge意見,咁有咩唔岩?

1.係冇問題.

態度會唔會差左少少?....我完全感覺唔到討論.係辯論....E個係現時香港討論區的問題..

反看.我係巴哈發左同一個貼.佢地大部份都係講自己意見,意同,反對.

唔係係人地的意見到.捉錯,再設立自己的意見.E個係辯論.

2.我唔明玩2隻FPS比一比有咩問題?.你想玩辯論我同你辯論.

只係想比下意見.支持下STING...

好.你用左CPU比.我再遠D.用政治比.

眼光放遠D啦...比下有咩問題.可是得到的回應係[加上你既然覺得COD好咁多 咁你返去玩COD吧啦 做乜過黎玩STING ],[冇得比]

日日星期日城市論壇,電台光明頂,報紙玩完啦?佢地日日都比緊香港ga.我係唔係要答[加上你既然覺得英,美好咁多 咁你返去美國吧啦 做乜過黎香港]or我要答[冇得比]]?

性質完全一樣.做人係唔係要有要求.然後先會出現比較,改進呢?

鳴呼~

爭咩野, 混合一起做 "COSTING" 丫笨

原帖由 BananaHei 於 2009-7-30 09:35 AM 發表

1.係冇問題.

態度會唔會差左少少?....我完全感覺唔到討論.係辯論....E個係現時香港討論區的問題..

反看.我係巴哈發左同一個貼.佢地大部份都係講自己意見,意同,反對.

唔係係人地的意見到.捉錯,再設立自己 ...

冇人叫你番去COD喎,唔好自己加料 @@
睇黎你仲係未知道問題所在,比人插係唔會思考原因,同你topic完全一樣,比狙殺完唔會考慮原因,一味
講係張map設計唔好,心諗不如比你設計?
又唔見honeyfish,卡早個堆高手對住狙冇晒乎?
歸根究底都係個topic問題,你再講呢樣野係off topic 咁就真係笑左..

原帖由 月見 於 2009-7-30 10:21 AM 發表

冇人叫你番去COD喎,唔好自己加料 @@
睇黎你仲係未知道問題所在,比人插係唔會思考原因,同你topic完全一樣,比狙殺完唔會考慮原因,一味
講係張map設計唔好,心諗不如比你設計?
又唔見honeyfish,卡早個堆高手對住狙冇 ...

1.自己睇下樓上回覆...佢話叫我番COD- -

2.其實你明唔明咩係意見?...講真我唔係高手..我覺得map改到好亂.之後講下例子.e D叫意見..

反看你E家.係我的意見到搵錯或者搵到D自己唔岩聽的,再加以反應.再提出設問,自己見解.叫辯論.

[睇黎你仲係未知道問題所在,比人插係唔會思考原因,同你topic完全一樣,比狙殺完唔會考慮原因,一味
講係張map設計唔好,心諗不如比你設計?]
好啦.E個論壇唔可以比意見?.人地比意見唔好一味反反反.可唔可以轉一轉,討論下點解會有人咁認為?

樓上有幾位都係講意見.討論,.但係有D人就講完意見之後又要批評對別人的不滿..

一個堂堂7百幾萬人口的國際都市.文化質素都唔夠一個台灣島國好.(哈.唔好有人回我.[咁你番台灣lo].呀=D)

係啦,大家都唔好咁激啦~
比下意見者,唔岩聽可以唔回GE
唔一定要用咁僵硬ge態度,心平氣和咁講啦

原帖由 BananaHei 於 2009-7-30 10:33 AM 發表

1.自己睇下樓上回覆...佢話叫我番COD- -

2.其實你明唔明咩係意見?...講真我唔係高手..我覺得map改到好亂.之後講下例子.e D叫意見..

反看你E家.係我的意見到搵錯或者搵到D自己唔岩聽的,再加以反應.再提出 ...

1.樓上回又會關我事..
2.我冇辦論過,我咪又係提出意見,個意見就係如期話人地張map唔好不如自己練好d技術點樣對付狙擊同近戰
如果呢個都唔係意見,相信同你文字落去就真係浪費手力=)
同埋我唔係only講緊樓主,唔好以為我搞緊針對=)
提外話:台灣唔見得好好,香港都唔見得係最好,你玩Sting比人知你係HK人,即刻爆粗加踢走 ..當然呢個只係個別例子,同你講既一樣

smg 都唔算最屈
散彈先係最屈

遠距 都射得中
中距 殺到人
近距 屈晒機

原帖由 從未認.真 於 2009-7-30 08:32 PM 發表
smg 都唔算最屈
散彈先係最屈

遠距 都射得中
中距 殺到人
近距 屈晒機

散彈近距一打唔中就等死
中距比人描住頭黎射又係死先
遠距更加唔洗講

原帖由 月見 於 2009-7-30 10:16 PM 發表

散彈近距一打唔中就等死
遠距更加唔洗講

見解不同...

原帖由 月見 於 2009-7-30 10:16 PM 發表

散彈近距一打唔中就等死
遠距更加唔洗講

連散...近距一打唔中就等死?!

散彈真系靠你自己既技術
散彈你2槍之內打吾死人人地一定殺到你

原帖由 CaThY敏 於 2009-7-30 10:49 PM 發表
散彈真系靠你自己既技術
散彈你2槍之內打吾死人人地一定殺到你

2槍就係既...

1槍就誇張左d
除非對手 係非一般既人...

如果唔係第一槍 散彈會佔優
第二槍 只係不相伯仲
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 06:43 PM , Processed in 0.046128 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存