2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 拳機的命運?orz
樓主: jonathan243132
go

[閒聊] 拳機的命運?orz [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

用拳機預左比人爆大
一係你轉玩包機或剪機
我都係成日比人爆大,先轉玩剪機同包機

原帖由 gonkiller 於 2009-7-29 06:55 PM 發表
咁得意 明知人地都係咁放超必都衝過去 咁就係打法有問題

這個唔關拳機事 會玩的拳機 都明知入地出必 正常都會引佢出必殺 等佢打唔中 再打 或者用MCA走

點會咁膠衝過去打 比十命都死

"明知人地都係咁放超必都衝過去"=__='係鬼都知人地會爆必,但係我鬼知佢幾時爆,而且係個下係又爆,唔係又爆先離譜,而且我個部只二型L,我就係唔想用ZZ玩大屠殺先用佢.況且二型L唔通死camp爛又唔衝呀?
p.s.都係玩番ZZ

雖然我鍾意放D大絕去D拳機到
但呢隻GAME大絕真係敗筆點 寧願冇大好過
一係D熱門機既亂舞大變成好似街機果D咁有特色
冷門果D咪一批批咁相同囉D大絕

原帖由 jonathan243132 於 2009-7-29 07:48 PM 發表

"明知人地都係咁放超必都衝過去"=__='係鬼都知人地會爆必,但係我鬼知佢幾時爆,而且係個下係又爆,唔係又爆先離譜,而且我個部只二型L,我就係唔想用ZZ玩大屠殺先用佢.況且二型L唔通死camp爛又唔衝呀?
p.s.都係玩番ZZ

你有冇睇清楚我講d咩先 用得拳機就一定比人放 所以有經驗的人都會引人出必 或打2下就收招走

點解打2下就走 正常有反應都係2下先按得到個必殺(如果面對面 人地睇到你 比你都第1時間出 唔洗講)

所以拳機係打d唔留意你既人 你話估唔到 係你經驗未夠JA 中多d必殺你就會躲的了

原帖由 關你蛋治 於 2009-7-29 06:49 PM 發表

好采我唔用大機姐..

我都唔係成日用...........
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-18 04:52 PM , Processed in 0.035549 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存