2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 大家,唔好賤賣時裝!
樓主: bear0924
go

[疑難] 大家,唔好賤賣時裝! [複製鏈接]

原帖由 小景景 於 2009-7-30 03:02 PM 發表
諗下都知係供求問題 關本性乜事
人既本性 有錢唔會唔賺
話唔定人地想套現拎現金 拿拿聲賣左件貨
買賣呢d你情我願 第3者管唔到d乜
同之前米飯事件一樣  你鍾意可以學d人咁樣 見到平 你自己買左佢再轉手高賣
咁咪 ...

非常同意大大所言,樓主看不過眼有人賣得太平,即係話有好大profit margin,大可以掃晒佢,自己賣law~

唻唻去去得個幾件~~半人人有個陣就唔值咖啦~~~好似你有本簽名寫真咁~無咩人有個陣都好值錢~到人人都差唔多有~仲大把量出~你估仲值唔值~~

十週年勳章(賀詞)

~_~5m身家都無,自己hit簽算

原帖由 落第之王 於 2009-7-30 09:36 PM 發表

嘩,咁樣話人賤?
大把人咁做啦
你唔咁做即係你無腦囉唔該

我覺得既然d人賤買,應該以低吸納
等時機再高價賣番出去

大把人咁做唔=唔賤
HK大把人呃綜援
咁樣佢又係岩既?

即係咁講 ... 人地一晚行一轉都有最少有幾十張簽走出黎
個個係咁刷法 , 簽裝遲早都會變量產啦 ...
暫時平賣既只係個d唔靚又易中既裝 ....
有邊個會將一件貴野平賣 ? 諗都諗到啦 , 當然唔排除係有唔知價既可能
你試下去東e用幾萬蚊收一件貝提特服或者魯多服 , 睇下有無人理你 ._.
我刷左幾十張先中一件貝提服 , 你又估下我又會唔會平賣 ^^"
物以罕為貴 , 呢樣野好正常 .... Supply > Demand 咁你件野貴極有限啦
都無人收 , 你KEEP住叫高價都無用吧

有D裝中左都唔會有人賣 .... 出幾錢都無用 Orz

你覺得佢值咁多你既事,人地覺得佢唔值咁多又係人地既事
總之唔岩你個價咪唔好賣囉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 04:16 AM , Processed in 0.034186 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存