2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 垃圾熱血亂..不玩也罷(入去玩既朋友請睇) ...
樓主: 冇問題2
go

[香港] 垃圾熱血亂..不玩也罷(入去玩既朋友請睇) [複製鏈接]

原帖由 牙峻* 於 2009-8-1 11:26 PM 發表

50大呢..23x up 個ac起碼 3千銀wo... 你冇玩好耐- -?

好似唔洗喎....前排我有個fd 問靚靚....佢放好似 900 幾...而家就唔知喇~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 紫醉金迷 於 2009-8-1 10:54 PM 發表

講真....mj 亂 只曖亂 汁左 唔會有人怪佢 同怨佢~~~ (純娛樂)
但係呢隻低b 亂.....一開波就收錢!!! 俾錢佢果個都傻.....轉頭一埋藉口 又話 server有事 無backup  要你再買過d 裝!!!  (乜都係 ...

1個個人既姐 你唔介意唔代表其他人都唔會介意

原帖由 赤城千葉 於 2009-8-1 11:35 PM 發表

1個個人既姐 你唔介意唔代表其他人都唔會介意

起碼 mj 同只愛 亂唔駛錢先喇
呢隻低b 熱血亂....開左一日唔夠就開商城 屈錢

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

佢一早講左會開架啦  係設定果度諗得唔係咁週到姐

原帖由 赤城千葉 於 2009-8-1 11:39 PM 發表
佢一早講左會開架啦  係設定果度諗得唔係咁週到姐

佢一早夠話送裝備喇....根住又話唔送....原因係唔想個個人一樣喎....
咁即係要人 俾錢買積分武器喇......咁人人去買積分武器....到時咪又係個個一樣.....所以黎黎去去都係屈錢....
本來唔洗錢 可以送俾玩家....而家要玩家俾錢?!
真係笑死我

去到白羊宮打個白鴿轉返學院咪又係一樣-..-

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 紫醉金迷 於 2009-8-1 11:43 PM 發表

佢一早夠話送裝備喇....根住又話唔送....原因係唔想個個人一樣喎....
咁即係要人 俾錢買積分武器喇......咁人人去買積分武器....到時咪又係個個一樣.....所以黎黎去去都係屈錢....
本來唔洗錢 可以送俾玩家... ...

姐係俾錢就一樣A_A唔俾錢 理你一唔一樣 管你死活A_A

收錢設定做足A_A但服務就無可能會足俾你A_A

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我又來啦,頭先唔係有一個人起到死都要支持,點解我睇完最後果幾頁冇見過佢出現~"~唔通佢自己都放棄左呢隻亂?_?

大家都嘈左10頁-.- 係時候停下

當然,牙希佢搞個服出黎,可能係未滿足到每位玩家既所需要求,但係唔改進唔收集意見點會有一個完美既設定呢?大家有意見可以add佢,提供佢一d完善周詳既計劃,而唔係好衝動咁玩唔順氣就入黎開pos踩,人踩我我踩你,何必呢?
大家都要比d空間牙希,的確佢個服今次係唔完善,測試左咁耐都係咁既質素,但係大家唔係一句插正唔好就係垃圾,外邊好多既服,都唔係一開服就perfect,外邊既服都有測試過咁上下時間,何況牙希都係一直一個人咁埋頭苦幹測試?
畢竟大家反映左咁多壞處,牙希都有及時修正,例如大家話武器,佢都出左亂幣會武,大家明白唔係真錢威力一定唔及得上真正既會員武器.咁我反問番大家,有邊個服真係全免費/分文不收?有邊個服唔係經過不斷投訴而改進? 更何況牙希個服開左1日都唔夠,唔通就咁樣認定佢係罪人,佢開左一個垃圾出黎咩?
e個服冇迫你一定要入錢買積分,贊助純屬個人意願.同埋佢岩岩開左服,即刻出會員物品係商城我唔覺有咩問題,咁就代表佢食錢?當人地開左服都仲未出會員物品戈時,你地又會話佢做野效率慢,會武唔洗去沖,收你400蚊就要睇個人經濟問題.有時做玩家都需要為自己既行為作出負責. 唔係話有乜衰野都唱通街,人誰冇過?都要比一機會人去改,更何況佢宜家冇表示過佢唔改.   佢既唔完善的確係佢既過失,但煩請各位比一個機會.

洗唔洗踩到人地咁盡
我冇玩都一直冇諗住玩亂
但見你地咁有d 登牙希慘
人地開左玩既就玩
唔玩就收皮玩你第個服
洗唔洗踩到人咁盡同埋咁多野講
因為佢係香港服就可以俾你地屌??

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

=____= 話時話某人失蹤了.

原帖由 gap123 於 2009-8-1 11:58 PM 發表

當然,牙希佢搞個服出黎,可能係未滿足到每位玩家既所需要求,但係唔改進唔收集意見點會有一個完美既設定呢?大家有意見可以add佢,提供佢一d完善周詳既計劃,而唔係好衝動咁玩唔順氣就入 ...

我有fd 叫佢不如 唔好賣積分武器...點知佢既回應係"睬你都傻"~
咁樣叫有改善??? 咁樣叫聽玩家意見? 佢做得唔好先有人批評...
仲有 佢個人出爾反爾......一時一樣!!! 呢d game 玩唔玩都罷

原帖由 gap123 於 1-8-2009 11:58 PM 發表

當然,牙希佢搞個服出黎,可能係未滿足到每位玩家既所需要求,但係唔改進唔收集意見點會有一個完美既設定呢?大家有意見可以add佢,提供佢一d完善周詳既計劃,而唔係好衝動咁玩唔順氣就入 ...

呢個ser封測係得佢自己同佢的fd去測~!
叫人公測/叫開ser 先叫人比意見已經係太遲~!?

我路過~!岩岩上完佢個網睇,好似得唔夠10個夠10轉,一睇都知冇人玩啦~! 講多次,我係路過~!

原帖由 brianchow219 於 2009-8-1 07:26 PM 發表

我池d都會買佢d裝黎玩

呢d埋叫做【傻仔】2個字...

回復 194# home214 的帖子

唔好咁話人啦,你問下人地game名叫咩名,再睇下佢呢家幾轉先好過啦~!
可能佢呢家都del左game 見佢幾頁痭出見過可能潛左水啦^o^

原帖由 蘭洛o 於 2009-8-2 12:03 AM 發表

我有fd 叫佢不如 唔好賣積分武器...點知佢既回應係"睬你都傻"~
咁樣叫有改善??? 咁樣叫聽玩家意見? 佢做得唔好先有人批評...
仲有 佢個人出爾反爾......一時一樣!!! 呢d game 玩唔玩都罷

有時d野要反過黎諗
比著你開ser,就算你可以超越牙希既能力,可以win過佢設置既一齊
你ser係租,官網係同光明用千蚊買
你會唔會派街坊乜野任送唔收錢?
對於樓上用楓葉同青野黎比  我冇玩過楓葉,但係我係青野老玩家
睇住青野由1區,2區到青野勇
相信大家係長玩青野既,都會好熟 青野其中一個gm--小野
佢開ep3係用正服主程式,補丁我好肯定佢係用抄人地,小野只係改左d名  [同小野熟熟地,佢認]
青野ep3 機房係小野自己既,官網係只值幾百蚊既霹靂網站,但佢一把會武就2千銀    大家認為抵唔抵?
正常黎講,青野1區同2區加埋,出街多數都會武會裝,青野根本幾個月買就回晒本
更何況牙希呢個咁有決心開大服既人呢? 佢收錢唔過分掛?  真正做免費既又有幾多個?
青野勇,本身就只係一個免費端ep4,死改爛改先似番d ep5...又係用番同一部ser機,又係同一個霹靂網站,佢依然係行方法---大量厄錢!
但係有人肯比w0...  何解?  青野都唔係一時就出名,當時都有人亂踩青野,gm唯有不斷收集意見改進,不斷比意見先有不斷既進步,更何況大家嘈黎有咩用? 冇一個服係0缺點  對不對?
你玩緊既,比一個意見,多一點進步,唔比錢既玩家,就算個服點搞,對你冇損失.你玩得既,提供一個用既意見比gm,唔難掛?
完全免費就實冇可能,發下夢就得.
有邊個私服唔係 比錢玩晒,冇錢拜拜  嫁?  私服呢行就係咁嫁喇,難道大家玩咁耐私服都唔明?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

189樓 190樓:呢次直接合埋講,因為你地有共通點。

開服出來係俾fd玩 定係俾大家一齊玩,請考慮!

如果係開俾fd玩,宣傳來做咩?咁佢係2000fun開個個貼根本係水貼!

如果係開俾大家一齊玩,咁你個設定點解會搞到咁?係因為味改得來?定係fd勁就完全成功!
定係因為要拎返租ser機[呢樣野仲味確定真假]先賣貴野 等回本再賣再慢慢改少少?!

因為係香港服,我地先要提高好個質量,與其做得比其他地方服爛,不如唔好做!

公測唔係先來改野時候!係改善,張一d少少錯改返好,大改就請係封測做!

立場上,佢好似係應該唔收錢的,因為犯法,,玩家買你野係佢支持 唔係應該的 konw?!

原帖由 gap123 於 2009-8-2 12:15 AM 發表

有時d野要反過黎諗
比著你開ser,就算你可以超越牙希既能力,可以win過佢設置既一齊
你ser係租,官網係同光明用千蚊買
你會唔會派街坊乜野任送唔收錢?
對於樓上用楓葉同青野黎比  我冇玩過楓葉,但係我係青野老玩 ...

你講既青野好似汁左喇喎~~~
另外無人叫佢買官網....呢d 野都係佢自己一廂情願.....仲要同人比較....串人地個服好心喇....
佢自己個垃圾 熱血攪到一pat 屎咁....
有好多 香港攪既亂都 唔收錢....純娛樂...大家過下癮咁....但呢個好明顯唔係喇....
有錢有計傾 就係呢個服既特色!!! ( p.s 仲唔見有好服務)

有時d野 留下余地比人,米當幫自己積福
下下踩咁盡,冇翻身機會    何必?
雖然我都冇玩隻game,但亦冇必要猛踩
game呢家野,自己feel既姐,岩玩米玩,唔岩米走!
有興趣想挑戰既,米買會武       個人意願!
如果買會武就傻仔既,咁我相信世界上大多數都係,話唔定你自己都係其中一個.

[講唔岩就插我,我只係睇過就算]

原帖由 蘭洛o 於 2009-8-2 12:21 AM 發表

你講既青野好似汁左喇喎~~~
另外無人叫佢買官網....呢d 野都係佢自己一廂情願.....仲要同人比較....串人地個服好心喇....
佢自己個垃圾 熱血攪到一pat 屎咁....
有好多 香港攪既亂都 唔收錢....純娛樂...大家 ...

如果你要同香港服比較,香港全部家用機開ser,想開就開,唔想就關
係好個人主義化,佢咩起左機房同官網呢樣野,都只係想比大家一個好環境姐,冇罪嫁?  出面個個服都有官網,佢地都係一相情願,唔比較何來進步?
冇錯!青野係汁左,既然有人拎出黎講,我拎出黎比較都冇錯姐.
你都識話,香港服純娛樂,玩家意見對佢黎講理唔理也罷. 但當你行上大服路線,就唔係咁諗
佢比得起錢,就預左有玩家黎同走,支持同放棄   我覺得你地部分人係針對香港服囉,而唔係針對設置   我諗大家都明我講乜!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-19 07:29 PM , Processed in 0.044673 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存