2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 埃索度王國 尼奧元精華文集 (11/12追加神的特別待遇) ...
樓主: 霉乂男
go

尼奧元精華文集 (11/12追加神的特別待遇) [複製鏈接]

致傑尼元或尼奧元:
      我係b ser出黎的伊伐洛提斯,我玩左隻game都有一年多啦,而且我都記得收過你隻盾戰(鳥元波,大約記得= =),仲有係你b ser的第一間公會應該就係<幻想戰記>,但係我都只係記得呢隻人物,之後你隻傑尼元唔好話你係最強刀遊,我係b ser連你個名都未聽過,要數的話果時有死小孩,裂魂,薛基爾,黑翼,銀,女忍等等都未到你,你貪而家a ser的人唔知你係b ser係點就吹完又吹。係國戰,我都認我之前係一個介西(果時介西真係好易玩~o~),但起碼場場都會上殺人榜,因為咁我亦有睇戰績紀錄的習慣,而我真係對你啲人物的名毫無印象,就算你隻盾戰係我間公會你都唔係好突出,之後仲係綠國開左人,隻盾戰就冇記憶你有on過,如果你懷疑我記憶力的話我就同你講我開左過post叫[b ser藍國歷史薄](http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3245804&extra=page%3D2),你係勁的我真係會無印象?講咁多野都係想話你係b ser時都只係一個唔起眼的人物,唔好係度再亂吹。就算有人話你勁,都只係果時多新手,分唔清楚姐。

男 你後天陪養出黎厚面皮 又點同人地天生膠相比丫
佢冇得救架喇
我地唔能夠扼殺別人生存權利 無論弱智 痴線 甚至性無能
當然 都要係唔妨礙到他人情況底下啦
否則 大家都會識做

原帖由 bencow1991 於 2009-8-18 04:43 PM 發表
致傑尼元或尼奧元:
      我係b ser出黎的伊伐洛提斯,我玩左隻game都有一年多啦,而且我都記得收過你隻盾戰(鳥元波,大約記得= =),仲有係你b ser的第一間公會應該就係,但係我都只係記得呢隻人物,之後你隻傑尼元唔好話 ...

對唔住,伊伐洛提斯,我唔想同你嘈,不過有d野我要講清楚,
第1,我隻盾戰係叫烏波元,唔係咩鳥元波,我盾戰的黃金期係在<幻影戰記>期間,我記得我在好後期先發現你= =我盾戰傷害第一當食飯,場場過萬傷你居然唔記得?雖然我都唔記得有同你同場打過,
第2,我有b ser見過你的次數十隻手指數得晒,好多次你都在主城,我少on又少見你,你唔認識我是平常的,仲有死小孩,裂魂,薛基爾,黑翼,銀,女忍尼幾位人兄入面,得女忍打得唔錯,個名又特別,好記得,至於裂魂,果條廢西你居然提佢名= =升得快唔代表勁= =,其他人我都無見過or唔記得,睇尼你可能真係未同過我同場= ="
,第3關於我的實力,你可以問下果時的Ching恆z(紅國40等強刀遊,忘了名字是不是這樣= ="),我成日同佢交手,視佢為宿敵,當時藍國能打敗佢同令佢食盡苦頭就只有我,當然,當時可以打敗我的刀遊,都就只有佢(P.S.當時我低佢好多LV= =)
第4,因為我傷榜成日第一,我開的團<藍色戰憟>的團員成日同我同場打,佢地成日見到我第一先讚我(可能佢地只係騙我等我開心= ="),至於你的[b ser藍國歷史薄]太主觀啦,只係強調自己曾經入同相識的團等等,連我的團<藍色戰憟>都無提,係,我地人少,唔夠勁,但係我團的開團功臣鑽石星塵都夠出位啦,你咁都唔提?當我地無存在過B SER的歷史?其實,我地只係在你的記憶中遺失,但係我地在B SER是確確實實存在過,我地為此而驕傲!

說起記憶這東西,最好唔好跟我鬥那個記憶比較好,因為全宇宙就是我的腦,在其中的萬物就是我的記憶,我忘了的東西....大概是在世上也消失了的東西.....我想我忘掉了的,就是人類善良的本性吧.....

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 06:43 PM 發表
說起記憶這東西,最好唔好跟我鬥那個記憶比較好,因為全宇宙就是我的腦,在其中的萬物就是我的記憶,我忘了的東西....大概是在世上也消失了的東西.....我想我忘掉了的,就是人類善良的本性吧.....

我吊!!!

金句!!!!

快收錄快收錄!!!!!!!!!!!

尼奧元???自大與真心膠達人之代名詞...

我E+成日罵人用....你果然係一個尼奧元.......

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 06:02 PM 發表

第1,我隻盾戰係叫烏波元,唔係咩鳥元波,我盾戰的黃金期係在期間,我記得我在好後期先發現你= =我盾戰傷害第一當食飯,場場過萬傷你居然唔記得?雖然我都唔記得有 ...

我盾戰傷害第一當食飯 <---- 同我收皮.......

(真係好想同你單挑,唔係想WIN你,係想睇你輸左之後又會講咩黎兜....兜兜兜~~~~~~~)

請你唔好再製造幻想的記憶,就算你早過我玩,都只會早過我兩日係b ser玩,要證明的話我有一套裝證明,仲有我提及的人勁唔勁,就好似你而家係國戰咁,大家都有眼見,但我果時睇到的起碼比你個自大狂多。仲有係你自己一個小圈子內啲人話你勁,你真係勁?仲有我個post提及的資料雖然唔係完全,但都已經夠詳細,鑽石星塵我知佢,但我都係唔知你,不過寫個時,我選擇寫主流的事。難道我唔寫比鑽石星塵有更大影響力的人而真係去寫你果啲小圈子的事,那就真係主觀啦,仲有我用[黑字]寫的公會名,難道不是個時b ser大部人知的名?雖然有啲提及的公會名真係有人會聞所未聞,但個啲公會都係由一些大公會轉變後產生的所以就不得不提。
仲有我唔知你打咁多野出黎有咩用,你係都好似默認左我所講的野~~
1.你唔係b ser最強刀遊   2.你係b ser頂盡都只係一個小圈子的[風雲]人物,但小圈子以外就只有少數人知曉你的存在
不過我都有野問下你,你回覆我的post好似正常番少少= =點解無啦啦又開多個膠post

原帖由 魔流星 於 2009-8-18 06:49 PM 發表

我吊!!!

金句!!!!

快收錄快收錄!!!!!!!!!!!

尼奧元???自大與真心膠達人之代名詞...

我E+成日罵人用....你果然係一個尼奧元.......

尼奧元秒秒鐘都有新金句,邊收得切,
諸埋多小小先一次過收

原帖由 耶卡 於 2009-8-18 05:41 PM 發表
男 你後天陪養出黎厚面皮 又點同人地天生膠相比丫
佢冇得救架喇
我地唔能夠扼殺別人生存權利 無論弱智 痴線 甚至性無能
當然 都要係唔妨礙到他人情況底下啦
否則 大家都會識做

我既厚面皮係天生的哦

不過論膠我真係甘拜下風

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 06:02 PM 發表

第1,我隻盾戰係叫烏波元,唔係咩鳥元波,我盾戰的黃金期係在期間,我記得我在好後期先發現你= =我盾戰傷害第一當食飯,場場過萬傷你居然唔記得?雖然我都唔記得有 ...

其實合左ser之後,原本a ser既人唔會理你b ser有咩過去,只會信自己對眼見到既野,

自問我響戰場上面已經係白佔人數,多餘既存在,但我眼中既你從來不存在

原帖由 bencow1991 於 2009-8-18 07:40 PM 發表
請你唔好再製造幻想的記憶,就算你早過我玩,都只會早過我兩日係b ser玩,要證明的話我有一套裝證明,仲有我提及的人勁唔勁,就好似你而家係國戰咁,大家都有眼見,但我果時睇到的起碼比你個自大狂多。仲有係你自己一個小圈 ...

係咩,你寫果d野我好多都唔知喎,咩為之主流?在你心入面的主流?有目共賭?你知道其他人的眼在看什麼嗎?人的眼就只是2顆無用的石頭,而我的眼就是無所不見的。你覺得主流但有好多人都唔識,寫歷史最唔好就加入個人觀感同主觀要素,你做日本人就o岩晒啦=]
我都話左唔想同你嘈,因為我尊重你,但係你d回覆句句有骨。。。

原帖由 霉乂男 於 2009-8-18 08:48 PM 發表

尼奧元秒秒鐘都有新金句,邊收得切,
諸埋多小小先一次過收

我既厚面皮係天生的哦

不過論膠我真係甘拜下風

其實合左ser之後,原本a ser既人唔會理你b ser有咩過去,只會信自己 ...

早說了人的眼就只是2顆無用的石頭.....
在合ser之前我已經轉左a ser,因為我忍耐唔到孤獨...但係尼個決定卻使我永遠墮入於孤獨的深海中.....

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 09:44 PM 發表

係咩,你寫果d野我好多都唔知喎,咩為之主流?在你心入面的主流?有目共賭?你知道其他人的眼在看什麼嗎?人的眼就只是2顆無用的石頭,而我的眼就是無所不見的。你覺得主流但有好多人都唔識,寫歷史最唔好就加入個 ...

ON9
只可以咁回

原帖由 魔流星 於 2009-8-18 06:52 PM 發表

我盾戰傷害第一當食飯  

你認為你可以戰勝我咩?就憑你尼個低劣不潔的廢物人類?我們的程度實在相差太遠啦,我一早都講過,不知天高地厚都要有一個程度

原帖由 千喜 於 2009-8-18 12:01 PM 發表
你講到戰士咁勁你右唔玩戰既 , 反而做做介西 ...囧  你真係唔死都冇用

就係戰強我先唔用,就係遊廢我先至用(其實都唔廢= =),咁樣先表示我有不會支持強大而欺負弱小的崇高美德。死?死是你地垃圾人類先會,我和其他覺悟了的人是可以永生的~

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 10:54 PM 發表

你認為你可以戰勝我咩?就憑你尼個低劣不潔的廢物人類?我們的程度實在相差太遠啦,我一早都講過,不知天高地厚都要有一個程度

下, 你ON9架? 我引用你講WO

你仲要刪我後面果句 "同我收皮"

你同我收皮

唔洗講咁多野, 同我單挑

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 10:58 PM 發表

就係戰強我先唔用,就係遊廢我先至用(其實都唔廢= =),咁樣先表示我有不會支持強大而欺負弱小的崇高美德。死?死是你地垃圾人類先會,我和其他覺悟了的人是可以永生的~

死亡不算得上是什麼,只要你自信死得有貢獻,上死亡榜就是你的榮譽!所以大家打國戰不需要太過怕死。
紅字係你講嫁
E+你又講死是你地垃圾人類先會

點樣呀
自相矛盾的廢物

原帖由 魔流星 於 2009-8-18 11:24 PM 發表

死亡不算得上是什麼,只要你自信死得有貢獻,上死亡榜就是你的榮譽!所以大家打國戰不需要太過怕死。
紅字係你講嫁
E+你又講死是你地垃圾人類先會

點樣呀
自相矛盾的廢物

你同佢認真..

你就輸了.. .. ..      =口="

天音: 佢重硬過PVC.. .. ..  Orz~       V_V"

原帖由 Physco 於 2009-8-18 11:35 PM 發表

你同佢認真..

你就輸了.. .. ..      =口="

天音: 佢重硬過PVC.. .. ..  Orz~       V_V"

冇....我當佢發泄工具
岩岩燥底
令佢黎罵

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 10:54 PM 發表

劉德華:膠硬未必win硬

(P.S 天高地厚?信樂團?)

原帖由 車厘元 於 2009-8-18 10:58 PM 發表
死是你地垃圾人類先會

一早講左你唔係人啦膠神

十週年勳章(賀詞)

可以封佢(尼奧元)為{講野膠膠下,自相矛盾,自大,加自稱自己係神既人為精神分裂者},要送去青山做永久觀察

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 12:22 PM , Processed in 0.039797 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存