2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 蓋布蘭德帝國 賣【藍翼龍】1套 意密/PM
樓主: gary7577
go

賣【藍翼龍】1套 意密/PM [複製鏈接]

原帖由 gary7577 於 2009-8-16 11:37 AM 發表

你睇下第一行,我有幾多水?  我有成3x粒水晶!! 之後我出左水俾人出騎我先得返8水 ! 唔該請睇清楚!

哦哦哦哦...你可以比水人..點解唔比埋佢??

原帖由 iii007hk 於 2009-8-16 11:36 AM 發表

咁成件事係點=.,=

呢個post個point就係話, 所有嗌交既源頭就係因為玩家受到其他玩家既不禮貌對待

例如俾人冇啦啦吊。 我想講遊戲入面我唔係你邊個,你又唔係我邊個, 你吊, 冇人會服你! 只會令問題/嗌交 發生!

都係一句姐, 點解唔可以好好地講? 人地聽落順d, 又唔會咁多嗌交post

原帖由 淚液 於 2009-8-16 11:42 AM 發表

哦哦哦哦...你可以比水人..點解唔比埋佢??

你睇情況啦, 當時唔夠騎梗係出騎優先之後先再擴架啦~

原帖由 gary7577 於 2009-8-16 11:57 AM 發表

呢個post個point就係話, 所有嗌交既源頭就係因為玩家受到其他玩家既不禮貌對待

例如俾人冇啦啦吊。 我想講遊戲入面我唔係你邊個,你又唔係我邊個, 你吊, 冇人會服你! 只會令問題/嗌交 發生!

都係一句姐, 點 ...

成件事唔覺得有人冇啦啦俾人吊..你唔講清楚都冇人服你.__.
咁你俾左水人出騎 呀月又係差2水 咁你少水過人 咁順手俾埋影月都唔得..?
不過你話 我唔係你邊個 你又唔係我邊個
咁你都可以話我唔係你邊個 你又唔係我邊個 點解俾水你 冇人信你
咁姐以後唔洗國戰唔洗擴._.?
而家我只不過係針對呢件事指出關鍵地方
就係你俾左水影月就唔會俾人吊
你可能話我地野蠻自大
不過事實你都講左 你俾左水人 水少左
而影月水都係差個少少 你都唔俾
當然 事實水工都有錯 正路都係俾多水果個
不過既然你開左POST 咁只好把矛頭指向你咁解.__.

另一方面 我聽影月講個場打幻影 咁多少都會緊張掛.__.?
冇人想就係輸果少少 咁我諗多左D粗口都人之常情.__.

原帖由 清水翼 於 2009-8-16 09:01 AM 發表
唔知呢件事對與錯

但國戰game大家都應該要做好本份
唔係會累輸自己友
既然番工大壓力,打機都要輸自己友on9燥底重大壓力

請注意  我講呢場國戰最後結果係 【贏】,  請不知情者勿加咀

唔托f團=]...
團戰挑班76lo=]
打贏佢地之後就日日指住佢地黎罵=]

我覺得f團應該改下
你吾比機會人地,人地點改.一味只係識笑人地
再講句..你又吾係全服最勁既團..你有冇資格笑人地團先..
太過自大吾係好事. 人地贏左出qml都可以笑咁耐..我真係吾明
呢d野我都成日做架啦
ps 我係外國撚

原帖由 均哥 於 2009-8-16 12:10 PM 發表
我覺得f團應該改下
太過自大吾係好事. 人地贏左出qml都可以笑咁耐..我真係吾明
呢d野我都成日做架啦
ps 我係 ...

其實你發表意見前 可以先了解2團既恩怨先@.@係ot團贏左一場團戰 話我地團廢<<<再講句..你又吾係全服最勁既團..你有冇資格笑人地團先..

原帖由 均哥 於 2009-8-16 12:10 PM 發表
我覺得f團應該改下
呢d野我都成日做架啦
ps 我係 ...

有時唔係俾唔俾機會
機會係自己(憎)取番來(唔識打 SOR)
國戰個時做好晒本份就冇人笑你

不過OT團個合成常客我信得過
因為我見過佢反爆WIN左.__. 所以我唔會笑佢
(以上純個人意見)

原帖由 iii007hk 於 2009-8-16 12:06 PM 發表

成件事唔覺得有人冇啦啦俾人吊..你唔講清楚都冇人服你.__.
咁你俾左水人出騎 呀月又係差2水 咁你少水過人 咁順手俾埋影月都唔得..?
不過你話 我唔係你邊個 你又唔係我邊個
咁你都可以話我唔係你邊個 你又唔係我 ...

我想講既係, 就算係咩情況任何人都唔應該俾人吊囉, 你又唔係我老母?

個問題唔係o係做唔做左d乜野大件事, 但係吊人先果個就一定係唔岩

何況淨係收水咁少既事, 就要吊人(佢冇講差幾多水先夠)。

p.s.遊戲入面係需要"沛"(唔識打)合, 但係唔係每一個人都要"沛"合你一個人

原帖由 iii007hk 於 2009-8-16 12:17 PM 發表

有時唔係俾唔俾機會
機會係自己取番來(唔識打 SOR)
國戰個時做好晒本份就冇人笑你

不過OT團個合成常客我信得過
因為我見過佢反爆WIN左.__. 所以我唔會笑佢
(以上純個人意見)
原帖由 gary7577 於 2009-8-16 12:23 PM 發表

我想講既係, 就算係咩情況任何人都唔應該俾人吊囉, 你又唔係我老母?

個問題唔係o係做唔做左d乜野大件事, 但係吊人先果個就一定係唔岩

何況淨係收水咁少既事, 就要吊人(佢冇講差幾多水先夠)。

p.s.遊戲入面係需要合, 但係唔係每一個人都要"沛"合你一個人

抵+gd la 幫你地轉哂

好煩
你地約團戰又約唔到, 就算約到都未必解決到
以後OT團唔入F團場
F團唔入OT團場
紫國有兩場齊齊比人屈人頭,
OK????

原帖由 tst607 於 2009-8-16 12:25 PM 發表

正字超人@.@

原帖由 sennes 於 2009-8-16 12:26 PM 發表
好煩
你地約團戰又約唔到, 就算約到都未必解決到
以後OT團唔入F團場
F團唔入OT團場
紫國有兩場齊齊比人屈人頭,
OK????  

所以我咪開呢個post同大家分享一下咁多嗌交既源頭, 睇下自己平時所講所做又唔發覺既野, 點解紫國d團會散成咁, 成日自己鬼打鬼?
我相信就算所謂大團成幾百人, 都唔係每一個人100%做得岩, 不過只要大家溝通好d...關係都好d吧?

原帖由 綾玡 於 2009-8-16 09:48 AM 發表
俾人講兩句就開post ot團特點
小朋友一堆0.0~

而且好似係你唔岩先俾人話0.0仲敢出聲...
搶擴萬歲!?

有本事咪團戰,打完就知咩事
只會係度9up so sad

呢d又係嗌交源頭既一份子, 發生咩事又唔知, 淨係識得挑起。 講野要有point先得既, 唔係你話人地小朋友, 人地就覺得你係大人。 係唔係小朋友, 唔使講出黎。

唔該唔好下下都入我地OT團事, 呢單野只係我個人意見, 同埋我講到明我係拎個源頭黎講, 咁就梗係第1句就post出黎啦。

原帖由 tst607 於 2009-8-16 12:25 PM 發表

唔該哂-【配】

你唔開post出黎我都唔知又有事發生- -

你一開post話我地就即刻變成挑起嘈交既源頭了

原帖由 Just優雅 於 2009-8-16 05:56 PM 發表
你唔開post出黎我都唔知又有事發生- -

你一開post話我地就即刻變成挑起嘈交既源頭了

又多一個講野冇point 既人。

個源頭一早post左圖俾你睇, 係一句"吊爆 你地班OT團"

仲有, 我呢個post係講道理既, 唔係你所謂既嘈交ok?

原帖由 gary7577 於 2009-8-16 06:01 PM 發表

又多一個講野冇point 既人。

個源頭一早post左圖俾你睇, 係一句"吊爆 你地班OT團"。

仲有, 我呢個post係講道理既, 唔係你所謂既嘈交ok?

講道理去做社工   要傳道去教會

原帖由 gary7577 於 2009-8-16 05:42 PM 發表

呢d又係嗌交源頭既一份子, 發生咩事又唔知, 淨係識得挑起。 講野要有point先得既, 唔係你話人地小朋友, 人地就覺得你係大人。 係唔係小朋友, 唔使講出黎。

唔該唔好下下都入我地OT團事, 呢單野只係我個人意 ...

OKOK, 源頭呀嘛?
呢個唔會係源頭lo...
根本你地兩個團既結怨既源頭,
係某日OT團約F團團戰, F團輸左, OT團話F團廢, F團話佢未出主力, 想再打過, OT團唔肯再打團戰, 之後就一路到e+。
源頭?
你話人地爆粗鬧你,
禁你自己有冇鬧過人先? 你自己有冇做錯先? 就算你覺得自己冇做錯, 禁唔通你自己既想法就一定係岩既? 仲有, 你d語氣又係米撩交打? 就算你冇, 禁你d團員又有冇呢?? (呢句我係送比兩個團既人, 唔係只話OT團的)
怨怨相報何時了, 所以我先叫你地老死不相往來。

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:02 PM , Processed in 0.043066 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存