2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 夜曲(大團)VSN團(小團)
樓主: skywing23
go

夜曲(大團)VSN團(小團) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 下流人士 於 2009-8-23 11:54 AM 發表
咁快出口術呀 仲要咁樣串我地依d細團

唔錯呀 某綠國國戰最勁既團  唉 都唔知邊個撩我地先

e家綠國係咁架啦 最勁果個團要搶人團點 係人團點掛機

係岩既!! 唉 遲多幾排 真係轉國算 對住咁既國 冇哂心情玩

...

路過一句x_x
人地1個人掛你地團點就話搶你地團點
果陣改左版連1星期都冇 要成個6國都知你地團點係果度有點兒困難
就算人地掛 你咪好好聲氣同人講囉 洗乜開口埋口7頭
又1分

原帖由 cwk0628 於 2009-8-23 12:28 PM 發表

正常情況我不會出聲,但這次不說不得

掛機問題 為何一個人去其他團團點掛機叫搶人團點?又不見我周圍掛機被其他團說?

是因為掛機的那個看起來沒什麼名氣好欺負?

至於真龍,他說的話你也信?遲些你就知道他的話 ...

那好吧 即是所有綠國團的團點可以給其他團友 掛機吧

沒什麼好名氣..... 好欺負..........

e家唔知邊個欺負邊個呢?

我想講

你地之前咁睇唔起我地都算

e家仲要當我地冇道咁 黎我地團團點掛機

第一 你黎吹水/睇風景/hea陣 我地都唔會講野

當初我見到st壞女孩 係我地團點 我冇野講 我去左打國戰

之後 我番到黎仲見到st壞女孩 岩岩 我地集合時間

我叫左佢走 佢唔so我 我都算 我繼續打國戰 到我第2場 我番到黎

仲見到一個睇唔起我地團既人 掛係度 仲要若無其事咁 仲有唔至佢一個

有d人上埋黎 想一齊掛咁 咁我當時有少少嬲 峰更加忍受唔到 你地都知啦

3~4句"走啦7頭" 跟住你地叫埋係我地團點 算點先 我d團友 都已經 覺得你地好侮辱我地

我地感受你地明白嗎?

唔該你話好欺負 邊個好欺負d 我真係唔知 我以前入過n團 由弒血翼加入你地開始 我覺得n團唔錯 不過因為我對唔住弒血翼班兄弟

幫佢地搞番團 由1人團努力到現在

天川 仲當唔當我係朋友=]?

雖然識你好少時間

仲當既 唔該 唔好將件事搞大佢

叫開post果個 del左e個post佢唔該

我都唔想 同你地 搞成咁

仲有 峰對你地粗口仲有侮辱

我可以係度講聲

對 唔 住

有溝通是好事

但正如你所說「掛機」怎會看見你們叫他走?

而且很多團也來皇宮啊,只要不是搶我們團點,我們也任由他掛,做人要大量點,對吧?

再重申一句,一個人是搶不了團點的

而且現在綠國的團都應該知道N團團點是皇宮,我們搶夜曲團點有什麼用?

加上你們不斷說 看不起你們,看不起你們的,給點自信自己,如果應該自己國戰強,誰敢看不起你們,對吧?

呢 我地都唔知邊個開post 點叫人del..?

原帖由 小恩x) 於 2009-8-23 12:48 PM 發表

路過一句x_x
人地1個人掛你地團點就話搶你地團點
果陣改左版連1星期都冇 要成個6國都知你地團點係果度有點兒困難
就算人地掛 你咪好好聲氣同人講囉 洗乜開口埋口7頭
又1分

依家改左版都未有1星期
我地掛都唔見佢地好聲好氣
開口埋口就係狗._.

我淨係知道夜曲有人個comment係寫
冇料學人抖機?!  (大概係咁既野 )

又系到話我的串人先
唔知邊個先來踩場呢?
唔知邊個串我的win唔到夜曲呢?

你想扮大佬 fine
都怪我的之前打團戰都要玩隨機出人啦
你想試下我的實力? ok今次我的就出洒主力同你慢慢玩

妮莉婭

已閱

樓主身份成謎又疑似好清楚國情
潛水功力之高又係好神
更加奇怪係佢竟然識分咩係大團咩係細團...可唔可以教我分??

有冇人話畀我知佢地兩團D團點響邊??
廢事畀人話我哋呢D無團嘅都學人搶點...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 cwk0628 於 2009-8-23 01:44 PM 發表
有溝通是好事

但正如你所說「掛機」怎會看見你們叫他走?

而且很多團也來皇宮啊,只要不是搶我們團點,我們也任由他掛,做人要大量點,對吧?

再重申一句,一個人是搶不了團點的

而且現在綠國的團都應該知道N團 ...

名稱:cwk0628

開post既人名稱:skywing23

email :cwk0628@hotmail

嘩! 一模一樣

n團 你地搞小動作 唔該你地都要醒d先得

HOTMAIL帳號其實可以打同唔打
有心開PO串人會唔會打自己E-MAIL???
好有借刀FEEL...

十週年勳章(賀詞)

回復 30# id8111 的帖子

勁野=[
路過,已閱

十週年勳章(賀詞)

原帖由 sg6072 於 2009-8-23 07:34 PM 發表
HOTMAIL帳號其實可以打同唔打
有心開PO串人會唔會打自己E-MAIL???
好有借刀FEEL...

佢好似開post串夜曲wo

又話大團打細團

又話n團打烏合幾場先至少嬴半條

回復 33# id8111 的帖子

無~我用常理推測姐...
但係如果真係留咁大條線索未免蠢左少少
順帶一提,我都可以改做cwk0628@hotmail又或者[]sg6072@HOTMAIL.COM[/](原來打漏左.COM喎 )
咁又代表D咩??

路過

十週年勳章(賀詞)

回復 34# sg6072 的帖子

好 咁我同你分析一下
樓主名稱:skywing23
Email:cwk0628@hotmail

令一個人 名稱:cwk0628
Email:cwk0628@hotmail (原來一樣既,不過你話代表唔到d咩)
e到已經有d問題
1.樓主點知cwk0628係n團?(cwk0628冇係樓主開post前話過自己係n團)
2.得3積分, 又出post之後以n團立場黎說話
3.如果樓主要借刀既,點解要寫個email係cwk0628@hotmail(不如搵個確實既n團會員既email既黎寫),唔使搵個得積分3既人黎寫
4.cwk0628係e個post回覆過2次,佢未回覆前得積分1,咁樓主唔通會知一個積分1既2000fun會員會係n團?

十週年勳章(賀詞)

好強大既分析力 忍吾住上左水…
不過應該吾係N團既 算啦

十週年勳章(賀詞)

回復 37# 月狐X 的帖子

我係月嵃..... 月狐X

十週年勳章(賀詞)

a.a原來係你 咩原來你咁有腦嫁 平時真係吾知XD
多一事不如少一事啦 做好自己未算Lo

原帖由 id8111 於 2009-8-23 09:22 PM 發表
好 咁我同你分析一下
樓主名稱:skywing23
Email:cwk0628@hotmail

令一個人 名稱:cwk0628
Email:cwk0628@hotmail (原來一樣既,不過你話代表唔到d咩)
e到已經有d問題
1.樓 ...

咁呢~EMAIL係可以隨時改
反正我又唔係N團人點鬼知人地有冇內鬼?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 05:02 AM , Processed in 0.035439 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存