2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 蓋布蘭德帝國 F團d語氣可唔可以好D? 踢人你地話哂事?
樓主: sennes
go

F團d語氣可唔可以好D? 踢人你地話哂事? [複製鏈接]

原帖由 760 於 2009-8-24 11:48 AM 發表
一時緊火語氣差 比唔切理由 呢D好難避免
唔通真係會亂踢人咩?

well....好難講啦....有d人為左比自己d團友入埸...會踢走d低lv/細團的玩家...ed人我見得多...
好似係樓主個埸定之前個埸咁....我竟然見到紫國玩家 不要溶雪 40lv都比人踢....我真係諗唔到咩理由d人要踢佢...

D低LV真系可以好低LV,15LV都未夠黎打國戰,做水工都死.W.

原帖由 Kel 於 2009-8-24 12:00 PM 發表

well....好難講啦....有d人為左比自己d團友入埸...會踢走d低lv/細團的玩家...ed人我見得多...
好似係樓主個埸定之前個埸咁....我竟然見到紫國玩家 不要溶雪 40lv都比人踢....我真係諗唔到咩理由d人要踢佢...

理由可以好多-0-"....
雖然我唔知o個場係點...不過如果要作一d佢俾人踢ge假設可有好多好多-0-".....
弓手破冰...主水回血...前線亂插ob...送死流...等等等等...
其實仲有好多可以引致俾人踢ge原因-0-".....
單純睇40lv...好難睇到佢係咪應該要被踢.......
(當然...踢人在下都不太主張....不過當然有例外)

原帖由 wa_sabi 於 2009-8-24 12:20 PM 發表
D低LV真系可以好低LV,15LV都未夠黎打國戰,做水工都死.W.

講真..試過1lvl入紫國場打全場都無比人踢啦0.O,,

原帖由 Kel 於 2009-8-24 12:00 PM 發表

個不要溶雪堅低死
我冰左個人 佢同我唔知道用咩技破左
總知低攻到喊個D 但係身邊又有火法又有戰囉!!
唔踢就奇 仲要唔只一次 佢係我身邊破過幾次呀!!!!!

十週年勳章(賀詞)

雖然我係ot團人 同f團都有小小牙齒印
但係f團都唔係全部咁差...有d都可以好合作 or 有講有笑

but有時有d人 我真係好嬲
尋日 我入地精場 f團未宣 但係 二缺一 見我ot團就叫我走
ok 我走 but 你憑咩叫我走? 我入場你係唔係踢我 我唔知
但係 你咁既語氣 可能係你一個人問題 但係 好似長空咁講 你同我頭頂上有團名
大家做緊既野 某程度上係代表一個團 加上大家同一個國
洗唔洗去到咁盡? 我地ot團之前宣場 有冇叫過f團d人走?

都係大家語氣問題 =[ 大家和諧d相處唔好咩?
就算f團睇我地ot唔順眼 云云
但係有時 放係心ok? 講到太明 大家都唔好受啦

好似我個簽名係一個example

原帖由 一堆泥 於 2009-8-24 01:51 PM 發表
雖然我係ot團人 同f團都有小小牙齒印
但係f團都唔係全部咁差...有d都可以好合作 or 有講有笑

but有時有d人 我真係好嬲
尋日 我入地精場 f團未宣 但係 二缺一 見我ot團就叫我走
ok 我走 but 你 ...

對對,,講得好好
有咩就放係心係好的

原帖由 牙草)) 於 2009-8-24 10:05 AM 發表

仲有變得經吾起風浪  一有事吾會幫團友 一有事一定將輸既責任怪落人到
以前就算國戰輸都好   我地都一齊笑 為下一場作努力  亦吾會怪隊友無做好自己 比d說話佢聽
國戰贏輸重要d?  定係團友玩得開心重要d?

b ser 萬歲...
多歡樂 少爭執...

回復 48# tst607 的帖子

同意= =B SER果時冇咁多問題

講返唔比理由就踢,我都試過
有時大團既人(冇指明),比人低攻破冰OR其他情況,可以用黃頻講左先,
佢唔聽仲係咁先話踢,如果下下都因為被人咁做而即踢佢,咁樣被踢既人根本冇機會改
反而比大團踢完之後變本加厲,之後又嘈黎嘈去,咁對雙方都唔好

原帖由 牙草)) 於 2009-8-24 10:05 AM 發表

仲有變得經吾起風浪  一有事吾會幫團友 一有事一定將輸既責任怪落人到
以前就算國戰輸都好   我地都一齊笑 為下一場作努力  亦吾會怪隊友無做好自己 比d說話佢聽
國戰贏輸重要d?  定係團友玩得開心重要d?

你講緊果個應該係我@@?

<---還在F團時經常鬧人唔守塔,
怨人唔坐水同出騎,
贏輸都一樣
有做呢d野, 就算輸左我都唔覺有咩野問題
但係個個都掛住沖傷 就算贏左 都會好  炆

原帖由 tst607 於 2009-8-24 04:57 PM 發表

b ser 萬歲...
多歡樂 少爭執...

主要因為a b ser 打法唔同, 人數唔同(少d人既話  76呀kai子呀咩都少d),
合左ser 冇呢支歌仔唱喇

D低LV既真系好多問題,又唔受教,D高LV既自己反思下,有人掛住系咁沖傷._.?你系指咩職咩LV?

原帖由 sennes 於 2009-8-24 06:07 PM 發表

主要因為a b ser 打法唔同, 人數唔同(少d人既話  76呀kai子呀咩都少d),
合左ser 冇呢支歌仔唱喇

名與利會讓人改變的,,,

算啦~
一開始唔講理由咪反對囉~你有得選~
就算講左理由~你唔信~又可以選反對~
睇你信唔信得過頭5個按踢出投票個5個人架姐

原帖由 dilly 於 2009-8-24 09:06 PM 發表
算啦~
一開始唔講理由咪反對囉~你有得選~
就算講左理由~你唔信~又可以選反對~
睇你信唔信得過頭5個按踢出投票個5個人架姐

都唔係架-0-".......
如果係大團入...要踢你其實好易......
一個人叫踢呀冰個冰個....大家就會一齊禁贊成.....
踢唔到人我倒未試過-0-"...踢錯人就有.........

原帖由 sennes 於 2009-8-24 06:05 PM 發表

你講緊果個應該係我@@?

吾係話你 我只係講出心聲  其實有事我地上傷榜 吾代表我沖傷......我守塔都上傷榜   我都吾會去打己方多人過敵方既戰線
通常都同幾個隊友打副線  人少打人多   但係你地成日針我地話我地沖傷 我地守塔你地未必見到  完場輸左就話我地吾去你地守緊果個塔
其實我地守緊另一d 塔   只不過係守吾同地方 吾代表我地剩沖傷  有d野你地睇吾到 吾代表無做  吾好成日一完場輸左 拎我地高傷既出氣...

回復 55# kwong123 的帖子

大團自己搞得掂就唔洗黃頻大叫"踢人啦"=.=

比人踢左出團之後都無再跟團打=.=|||
乜發生左咁多事呀?

c腸都係對事唔對人
就算無上國戰房都可以軍頻講呢點我支持
至於你地有無溝通就理唔到了=.=

態度問題上
呢個係你地F團入面既事,就唔多講
我係紫國都係主城玩下插花算=w=""

大家放鬆d喇~~
每人退一步,每件事都會變得美好~

講完~~呃分成功

估唔到紫國都會因為踢人而比人開post@@
我以為得黃國先會踢人架添 ><

認真 5個人投得 都唔會係無原因啦
不過d網民同d反對聲音又真係好煩 睇開d啦f團
踢人有理就要踢 唔需要理咁多 人地不順你心 你又何需理人地順唔順心呢

原帖由 艾fa 於 2009-8-25 06:19 AM 發表
估唔到紫國都會因為踢人而比人開post@@
我以為得黃國先會踢人架添 ><

認真 5個人投得 都唔會係無原因啦
不過d網民同d反對聲音又真係好煩 睇開d啦f團
踢人有理就要踢 唔需要理咁多 人地不順你心 你又何需理人地 ...

最搞笑既係  佢地投到出左3次紅圈  都踢唔到果下
一次紅圈出左踢埋 我咬你唔食呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-2 10:44 PM , Processed in 0.037778 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存