2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 反斗西遊 反斗西遊七夕活動~~希望大家多多參加啦XDDD ...
樓主: 觀音娜
go

反斗西遊七夕活動~~希望大家多多參加啦XDDD [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

0o七夕o0 你個衰仔包
甘快有女既

分流:1

角色名稱:ヾ花丼鈴✽

情海:
好想講番以前d野-_-`嫌長可飛
嘻`第1次當住咁多人講d可能人地會毛管棟既野xd

老公..記得我地係點識的嗎/3\
一切都係上天既安排..比我遇到你
識左你幾日就同左你一齊了
之前我feel到你有d野ga xd`我又對你有d野喎
但又唔敢講`就狂引你講出黎xdddd`成功左a_a
每日都好sweet咁過..總覺得你所講既甜言蜜語係出自真心的
雖然只係網戀..但我真係有心跳加速既感覺/3\v
雖然兩隻怕醜子一齊左一年幾先傾得一次電話..旁人聽到可能會好驚訝
但有時係電話總係講唔出口係網上想講既野的
還記得個陣我地一嘈交,最後點都會互相打字海比大家道歉嗎xd
很懷念那種甜甜既感覺..我知道已經冇咩可能會好似以前咁
因為我知道係我一手搞成你咁的..如果唔係我同你分手..
你就唔會變成咁`就唔會喊到收唔到聲`唔會變得冷淡左
一齊番個陣..你真係好似另一個人咁..雖然傷心但我知道係我既錯
所以我一直都好想好想盡量補償番
可惜過左半年`我知道就快要移民 因為唔想令到大家都好辛苦
又搞到散左..你仲要趁我去左加拿大個陣封埋我msn..話要狠/_\...hurt死
直到最近知道就上飛機移民..先pm番你..諗住還可以做番朋友
但我估唔到/_\又會同你一齊番
e+你係香港我係加拿大..時差相差成12粒鐘
都係靠大家互相咁就..但我唔介意..因為咁樣我只會比以前更加珍惜你更加愛你

這兩年來..離離合合..總係我對你唔住在先..總係整喊你讓你難受..
我知道的...你從來都冇怪過我..只會覺得係自己唔岩在先..但唔係咖...係我對你唔住;
不過我真係好愛你..兩年來我對你既愛..真係唔可以就咁用幾句去講出黎..但只要你感受到就可以了

情深字句:

需公:
      你我相隔在遠方`阻不到愛繼續蔓延`阻不到心跳繼續跳;
                                                      請繼續讓我愛你愛下去..
                                                                                        衰婆xd

圖片:
只係搵左幾張特別鍾意的
冇特別話再去影..因為隻衰野出左街啊>_<討厭的時差

趁你交緊任`啜鬼你

傻-_-我番到黎見到都呆一呆`笑了

嘻`比你抱住所以成日有得影相-3-

已有 1 人評分Good 收起 理由
笠°傑 + 1 精品文章

總評分:  Good + 1   查看全部評分

immortal。。。超鐘意你個簽名檔。。。

角色名稱:ヾ花丼翎✽
字海=情海囧:
傻婆..雖然我同你都分手過幾次..但每次你狠心地同我分手時..
總覺得我地已經冇機會再一齊..但係..我地每次分完手過一段日子又一齊番/3\我覺得我真係好幸福呢*

8月2日..還記得第一次係星夢同你相見後..已經同你做左FD..之後仲日日同你玩..解任都幫埋你添XDD"
個時雖然日日都係甘過..總會有D悶..但係你每日都總會係我身邊..同我一齊玩-3-所以悶都係值得的呵=v=
直到識左一排後...你就無喇喇同我講話你遲d要去加拿大讀書/.\衰人!!
因為個時我已經鍾意左你:$於是就係msn既個人訊息到打左句歌詞>>終想說出口..你偏偏要走.
幸好..聰明既你一睇就知我係同你講的-3-之後..我就坦白同左你講..我愛你=333="
好彩我都冇食檸檬a_a從此以後你就係我的了xdd"因為一齊左嘛-3-
又過左一排..你就話吾想同我一齊..因為你遲d要去加拿大嘛..
結果..我就同左你講..話你去加拿大都吾緊要..因為我都一樣甘愛你的<3"我地都可以繼續一齊的~
之後大概完全冇左你遲d要去加拿大既呢件事@@"
THEN..一直都同你過住幸福既日子..幾乎日日放假都一齊玩..平時就MSN多..
開心完後..傷心既事總會出現的了吧..因為人一生就係要經歷開心同吾開心既事..冇可能成世都甘完美.幸福的~
還記得我地第一次既分手係因為你鍾意左第2個人..
個時分手既原因其實我係吾知=.=但只知個排成日同你嘈交..我大概只會覺得係我地感情吾好先會分手
個時我係第一次為網戀而喊..以前既我對呢D野只係玩玩下..老婆都係招番黎-,-但今次吾同..
個時同你分左手..練完波搭車番屋企..對住窗口又喊...番到屋企沖涼時又喊..
晚晚對住電腦..一諗起你又係甘喊喊喊..因為..我知道我地既感情已經無法再挽回..
你亦都吾會再係我身邊..但因為我對你係認真..已經吾再好似以前甘玩玩下..所以.今次我真的哭了.
係個段時間..我幾乎日日都煩你..追問你點解要同我分手/-\結果你就講左個事實比我知.你鍾意左第2個人.你仲要係用英文講的/.\
見到你係MSN到打出呢句字後..我即時呆左了..因為個時我完全冇諗過你係D甘既人.因為鍾意左第2個人而同我分手.
然而..既然你都決定左..我諗都冇得再番轉頭了..於是..我兩既關係暫時告一段落

傷心既事吾再講了-.-因為中間都發生左吾少事..我又記吾到幾多..哈
過左一排後..我地又一齊番喇-3-呢次係我地第2次一齊番
之後我地又分手..原因吾記得了..到左上年既吾知幾時.又同你一齊番.但到左今年既又吾知幾事.我因為有D厭倦.SO我地又分開左了
如是..我地就係甘離離合合左3次..而到左8月既吾知幾多號..你終於搵番我=3=
初初ADD番你MSN..同你一開始傾番計都已經想同番你一齊嫁喇/.\我真衰:$始終覺得你做我老婆好D XDD吾知你有冇甘既諗法呢=3=
BUT..同你一齊番..你就要過加拿大了..這次你真的是要離開我了..但係..我地都冇因此而分開A_A
而係繼續一齊-3-一早就想這樣了呵=):
依家..雖然香港同你個邊時差有12個鐘,我朝早時你又夜晚,我夜晚時你又朝早.所以有D時間係會有一方訓緊覺的@v@"
雖然我同你一齊既時間少左好多..放緊假都係得好少時間..仲要兩方都要早起身=.=
我吾知我地第時開左學會得番幾多時間可以一齊傾計..但只要見到你..你仲係我身邊就足夠了..
AND我吾知我地幾時又會再分開/.\當然最好可以一齊落去吾會再分開喇=3=
所以..我希望我地兩個都可以珍惜對方呢:$ 珍惜兩個人一齊既日子..

對我而言..老婆你比什麼都還要重要..
就算世界與我為敵.我也願意,我什麼都願意>_<
希望你可以快快樂樂甘生活喇-3-傻婆I LOVE YOU>3<"

情深句子:
TO:MY BABY
沒有誰能把你搶離我身旁,,你是我的專屬天使..唯我能獨佔-3-"

圖片:

Immortal` + 1 真正既情海

原帖由 吳承恩 於 2009-8-26 12:14 AM 發表
immortal。。。超鐘意你個簽名檔。。。

半個GM你都會鍾意我呢d妹妹仔整既野@[]@!! 好鬼死開心 thx

笠°傑 + 1 你說的內容我非常同意

原帖由 笠ひ°傑✽ 於 2009-8-26 02:13 AM 發表

角色名稱:ヾ花丼翎✽
字海=情海囧:
傻婆..雖然我同你都分手過幾次..但每次你狠心地同我分手時..
總覺得我地已經冇機會再一齊..但係..我地每次分完手過一段日子又一齊番/3\我覺得我真係好 ...

ok u win /_\;;我只算係愛河..你個d先叫真正既情海
講到我好衰咁/_\應承你唔會再咁樣
笠°傑 + 1 原創內容

原帖由 Immortal` 於 2009-8-26 02:17 AM 發表

ok u win /_\;;我只算係愛河..你個d先叫真正既情海
講到我好衰咁/_\應承你唔會再咁樣

呵呵=3=
其實衰在我姐~
Immortal` + 1 你說的內容我非常同意XDDD

原帖由 笠ひ°傑✽ 於 2009-8-26 02:22 AM 發表

呵呵=3=
其實衰在我姐~

夜了-m-你去訓吧
我搵野做下~3~
笠°傑 + 1 文不對題XDD&quot;

十週年勳章(賀詞)

原帖由 414960207 於 2009-8-25 06:46 PM 發表
0o七夕o0 你個衰仔包
甘快有女既

你係邊個~!?

你地d圖整得甘靚...我唔出醜了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 04:44 AM , Processed in 0.046851 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存