2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 點解我隻奧秘寵變左色仲未冇左招技-3-" ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[寵物] 點解我隻奧秘寵變左色仲未冇左招技-3-" [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

宇宙奧秘
幻獸融合專用的特殊道具。可同時控制幻獸的屬性、物種,並同時學習一個指定的技能(佔一技能空間),一些生命核心無法融合出來的特殊幻獸也可融合出來,並且不會受到異變的影響。

於宇宙奧秘所取得的幻獸技能,有以下的限制:
1.幻獸降級時,如果幻獸是宇宙奧秘所融合產生的,則系統會自動保留該幻獸身上原本不能學習的技能。
2.利用宇宙奧秘融合產生的幻獸,若新增的技能為該幻獸原本就能夠學會的,則進行幻獸降級時系統則不會加以保留。
3.利用宇宙奧秘融合產生的幻獸,在進行幻獸變色時,並不會保留任何幻獸技能。

點 解 我 用 隻 0b 拉 拉 舞 既 木 寵 同 隻 光 系 野 生 寵 玩 變 色 ; 變 左 出 黎 之 後 ; 招 技 都 仲 係 到 既 ; 係 米 只 要 一 降 左 隻 奧 秘 變 色 寵 ; 招 拉 拉 舞 就 會 冇 左 ?

唔清楚... 未試過玩變色

呵呵真可憐啊~.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 LNS 於 2009-8-31 02:25 PM 發表
呵呵真可憐啊~.
                                                [img]http://i608.photobucket.com/albums/tt166/cmccmc159565/1-1.gifhttp://i608.photobucket.com/albums/tt166/cmccmc159565/3.gif[/img]http://i608.photobucket.com/albums/tt166/cmccmc159565/2-1. ...

我 講 緊 -,- 我 招 技 仲 係 到 - -

g m

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿風xD 於 2009-8-31 01:29 PM 發表
宇宙奧秘
幻獸融合專用的特殊道具。可同時控制幻獸的屬性、物種,並同時學習一個指定的技能(佔一技能空間),一些生命核心無法融合出來的特殊幻獸也可融合出來,並且不會受到異變的影響。

於宇宙奧秘所取得的幻獸 ...

睇咩寵 佢本身學到拉拉舞既話 一降就會無左OB+既拉拉舞
本身佢學唔到 降完都仲有

十週年勳章(賀詞)

原帖由 no009 於 2009-8-31 07:08 PM 發表

睇咩寵 佢本身學到拉拉舞既話 一降就會無左OB+既拉拉舞
本身佢學唔到 降完都仲有

n0n0 -3- 我 變 完 色 先 醒 起 -_- 招 技 應 該 會 冇 左 -0- ; 但 係 佢 呢 家 仲 有 招 技 係 到 =__= ; 果 隻 寵 學 唔 到 拉 拉 舞 嫁 ;
0b 加 上 去 嫁 ; 但 唔 知 點 解 變 左 色 ; 招 技 仲 係 到

3.利用宇宙奧秘融合產生的幻獸,在進行幻獸變色時,並不會保留任何幻獸技能。
佢 會 唔 會 係 講 你 合 左 之 後 d 技 會 忘 記 晒  ,要 你 自 己 學 番 既 ?
而 ob 寵 果 招 係 唔 會 唔 見 架 喎
↑以上只係估

十週年勳章(賀詞)

回復 1# 阿風xD 的帖子

1.隻寵本身可學拉拉舞.而你合寵又加拉拉舞俾佢.降升招技重復左係無左
2.你合寵本身無拉拉舞而加拉拉舞比佢.降升到1lv係留拉拉舞

十週年勳章(賀詞)

原帖由 快刀洪吉童 於 2009-8-31 08:37 PM 發表
1.隻寵本身可學拉拉舞.而你合寵又加拉拉舞俾佢.降升招技重復左係無左
2.你合寵本身無拉拉舞而加拉拉舞比佢.降升到1lv係留拉拉舞

我 果 隻 係 冬 甩 黎 嫁 -3- " 冇 得 學 拉 拉 舞 ;
但 係 童 話 又 話 奧 秘 寵 拎 去 變 色  ; 所 有 技 能 都 會 冇 左 既 -____-
但 係 我 隻 冬 甩 仲 有 招 拉 拉 舞 係 到 -0- 其 他 技 都 仲 係 到 既 = =
其 實 係 米 我 理 解 錯 左 佢 既 意 思 -0-?

原帖由 阿風xD 於 2009-8-31 08:45 PM 發表

我 果 隻 係 冬 甩 黎 嫁 -3- " 冇 得 學 拉 拉 舞 ;
但 係 童 話 又 話 奧 秘 寵 拎 去 變 色  ; 所 有 技 能 都 會 冇 左 既 -____-
但 係 我 隻 冬 甩 仲 有 招 拉 拉 舞 係 到 -0- 其 他 技 都 仲 係 到 既 ...

你有冇降先~如果你降左之後冇左=官網冇講錯
降左之後仲係到就官網有錯~

變色唔會冇左技-,-

好亂. .. . .
姐係ob變色寵拎去降"
就會無左招技?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 08:36 AM , Processed in 0.046021 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存