2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tommy2008qaz
go

洗機...幫助 [複製鏈接]

我找度 個 顯示卡 驅動程式了..但可惜..部電腦 現在些聲音還是有時 有些 沙聲 和開機個陣 慢番 玩game 的有少許Lag ...會係邊個硬件 出左問題 呢??
雖然 比 洗機前 是 快了 少許..但還時 比 很早前 有分別...

首先你要裝新driver
因為多數新driver都係會快d
玩game lag的原因好多
check下有冇過熱

我上過去官網  下載新個 驅動程式..但是 吾知 點解 吾成功....唉..(沒晒心情) 現在開機 同未洗機前 沒有分別了.... 一樣甘慢
..最新消息---- 我 用 左一個程式 cheap 下 個hdd 發現 有地方 壞左...

我本身係用專業版 windows xp sp2
但我現在買左隻 家用版 windows xp sp3 750$$
我張 顯示卡 是不是 不支援 家用版 sp3 ?? ( ATI Radeon x700 XT)<----顯示卡
只可以用於 專業版 sp2 ...如果這樣 我唯有可以扲去比人整..唉

唔會唔支援
同埋sp2 sp3係唔駛另外再買=.=
本身sp2可以更新上sp3
你拎700幾來買個windows
真係不如拎700幾買張顯卡=.=

我知道  但因為 我上次是 扲部機 去比人整 我怕..更新後 我怕話我 "反"版..
而 我自己 又比較 只喜歡 用正版..所以 咪...
仲有我想問...radeon x700 係咪有幾種 (包括 xt pro ....等)
因為 我 近幾日 狂甘找..我發現度 有幾種 x700 顯示卡
同埋 如果 我 真的 找不度 ..這樣 有邊種顯示卡 合 我 這部機 呢??
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:35 PM , Processed in 0.031218 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存