2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 香港人同大陸人打機態度無分別~所以成日話悶 ...
樓主: squallnip777
go

[分享] 香港人同大陸人打機態度無分別~所以成日話悶 [複製鏈接]

咁都你問題姐~~~
都叫係就下囉~~
你又要串 又唔就 好難架喎
我同chan hei  一樣  有咩野所謂唔同你一樣白痴未得囉
都話睇唔明 叫你講清d囉~~唔係無睇
講真呀~~lee個討論你起呀 唔係你撩唔通我地撩呀
唉~~我d水平又退左啦 你打救下我啦

你快d肺up完
我仲要明天返工架~~

原帖由 gigi1214 於 10-3-16 01:11 AM 發表
咁都你問題姐~~~
都叫係就下囉~~
你又要串 又唔就 好難架喎
我同chan hei  一樣  有咩野所謂唔同你一樣白痴未得囉
都話睇唔明 叫你講清d囉~~唔係無睇
講真呀~~lee個討論你起呀 唔係你撩唔通我地撩呀
唉~~我d水 ...

你自己望真d邊個撩起邊個先啦
你覺得我把口串都無計
我對個個都係咁
我自問我把口唔夠你地會個2蚊串嫁喇
開口埋口拎親戚出黎講
又要懶晒型為人地出氣咁
又或者好似你咁xd 乜都唔知就亂咁係到廢up xddd
了解清楚晒成件事都出聲啦
你地會長都知點解會同我地結怨嫁
問清問楚, 個問題係邊到先好係到講野

p.s. 我無話話我地無錯
不過你搞清楚d件事先好係到講野, 你而家講到好似得我地一方錯咁
真係唔知係我理解能力有問題定係你表達能力有問題

原帖由 gigi1214 於 10-3-16 01:14 AM 發表
你快d肺up完
我仲要明天返工架~~

你估得你要返工咩xd
我都要返工嫁
邊似你地會某d會員咁
行去行埋都要話聲俾佢知xd

一陣無人覆你唔好意思架麻~~
明天你又話我地無禮貌架啦~~~

到我威少講番句野~
本身我回左一兩個POST解決左個城GE問題就算~
我同雪之,天織,P記冇咩直接關係~我事先申報先~
到目前呀銘~艾仔~CHANHEI~如月~$2~YING果D~
我見到佢地都好火下~
但係到目前得gigi1214(我唔知佢GAME係咩名啦~)
得你一個講粗口JA WOR~
連$2我見到佢都係用個X字~
艾仔~你係唔係應該就呢句做番D野呢~

係咩 ~~我又粗口咩
你打出來邊個字~
我都話我水平唔夠你指教下~~

咁你可能返工係一個唔合作既人架啦~~交帶係一個好基本工作條件 你唔知既咩

我最了既事呢 就係本來起既post
就唔係lee d話題 我去最後先出聲先係咁架啦~~
人地有份 你就無份 你最正義

邊個話一個POST去到第9-10頁係最後=.=

原帖由 gigi1214 於 10-3-16 01:18 AM 發表
咁你可能返工係一個唔合作既人架啦~~交帶係一個好基本工作條件 你唔知既咩

嘩xd 玩論壇都要有交帶xdd?
你望清楚你地公會個個ying要我點樣交帶先啦

原帖由 『銘』 於 10-3-16 12:40 AM 發表

唔好意思xd
我無咩點睇你d post 嫁啵
不過我係睇唔過眼你自命清高得黎又多大話喎
呢單野你係2kf就支持d會員, 但係同人msn講就話係會員既錯,
唔關自己事, 你究竟邊句真邊句假?

支持會員同支持會員ge行動係2回事黎ga bor xd
當然合理ge 地方我都無換搬出黎講la~
人地問起我梗係要認衰先la~我地係有理虧ga la 咁唔通唔認?
係未自命清高就唔知xd 我從來無講過我係咁聖人賢者~只不過講我唔介意同樂意去幫人(一定要好人先可以中意幫人ge咩?)~
不過都係咁講la~呢單野~以我個人黎講~一定係食硬ga la~
無話關唔關事lo~不嬲由頭到尾我都食緊呢單野~唔係駛鬼咁長氣咩~
不過有人問起~我都係將件事講返出黎~唔通一開口就講係我ge錯~真係抱歉咁呀~致於人地信唔信大家心照~ 佢自己都係親睇見到我講ge野情況發生~
唔通我會無lala 叫2個人加個生產去攻城咩~ 唔比人串死都比人笑死la~
我地攻城都係志在玩~ 佢地都無諗過人地要拎黎講~ 我都無怪佢地~
指責人地錯就表示唔支持佢? 算我見識少~呢d 理論我就未聽過~唔通只有一個唔會犯錯ge人先可以支持?
好多野似乎係你一相情願咁去諗ga bor~

原帖由 squallnip777 於 10-3-16 01:23 AM 發表

支持會員同支持會員ge行動係2回事黎ga bor xd
當然合理ge 地方我都無換搬出黎講la~
人地問起我梗係要認衰先la~我地係有理虧ga la 咁唔通唔認?
係未自命清高就唔知xd 我從來無講過我係咁聖人賢者~只不過講我唔介 ...

嘩 你係到咁講, 但係你同某d人又唔係咁講啵
「其實單野都係我公會d會員引起咋嘛, 唔關我事
都唔知點解係要追住我唔放」
a_a

無人話你一方錯~~
邊一個post話只有係一方錯~~~我真係唔明
有人打完場 有人了交哎 旦係你就位位都唔順 努力 續post落去
以家你就針$2 針我

人地都話你係偶像 我就話你水平高 post既話題轉完又轉
只有你努力~~~

都唔知邊個有問題
唉~~~~~可能真係小人當道啦

最小係我地面前佢係最好既同伴 最有交帶既人
好過有d一只睇小小野就 暗示人無交帶

如同會長 最小佢係真的努力係維系我地公會
任務 次次都幫 唔會推  有咩野問題問佢 佢真的幫我地唸

唔會好似人外圍睇小小 就可以代表咩野咁不斷批評人

你估lee個世界真係有聖人架

原帖由 『銘』 於 10-3-16 01:25 AM 發表

嘩 你係到咁講, 但係你同某d人又唔係咁講啵
「其實單野都係我公會d會員引起咋嘛, 唔關我事
都唔知點解係要追住我唔放」
a_a

咁就要睇下邊單野喇~的確係有d 野係同我無關~
但係都可以講ge 係我就係實係比人追住ga la~
之前都有人誤解左join我地去攻城就係幫我地攻城la xd
我點知有無人會再誤解~ 你就真係講得好笑~

原帖由 gigi1214 於 10-3-16 01:35 AM 發表
最小係我地面前佢係最好既同伴 最有交帶既人
好過有d一只睇小小野就 暗示人無交帶

如同會長 最小佢係真的努力係維系我地公會
任務 次次都幫 唔會推  有咩野問題問佢 佢真的幫我地唸

唔會好似人外圍睇小小 就 ...

我無話過呢個世界有聖人a_a
只不過有人不斷將自己聖人化唧

如果你話玩論壇行開行埋 都要交帶一聲既話
咁真係恕我做唔到喇
我無辦法做到咁有交帶啵
真係唔好意思喇

原帖由 『銘』 於 10-3-16 01:05 AM 發表

哎呀 你水平唔夠點同你溝通呀
你搞清左成件事前因後果, 追下post先
成件事唔係淨係係呢個post發生

p.s. 其實我都唔知你想表達d咩.-.
你同chan hei 一樣無啦啦加把咀埋黎
之後就話係我地撩起呢 ...

哎呀我o岩o岩諗住唔駛再回post你又拉返我落水...銘你真係... =_="

咩叫無啦啦加把咀埋黎o者...人地出左post我見到想回咪回囉,你自己第一個post都係咁架啦... ~_~
咁唔通我又話你無啦啦加把咀埋黎喇渦...?~_~"
撩起唔撩起呢D野,好難界定o既...
而家講緊打機有無品,再之前講緊攻城問題,再之前講緊PK換寵,再之前講緊文化問題...
究竟你想話撩起邊個話題先?而且真係好難話係邊個撩起架渦...
你要再追溯落去...咁應該係艾仔撩起啦...個post係佢開架渦...xd

會長,係你唔o岩!xd

受到警告

原帖由 squallnip777 於 10-3-16 01:36 AM 發表

咁就要睇下邊單野喇~的確係有d 野係同我無關~
但係都可以講ge 係我就係實係比人追住ga la~
之前都有人誤解左join我地去攻城就係幫我地攻城la xd
我點知有無人會再誤解~ 你就真係講得好笑~

你覺得好笑咪好xdd
不過會唔會其實係你自己誤解人意思呢其實xd???
例子: 之前魔g明明講緊大傻, 你又入我地數
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 03:21 AM , Processed in 0.053826 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存