2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 紅國人想點丫 (不會出召、擴建慢、出水慢、步兵龜) ...
樓主: kevin987654
go

紅國人想點丫 (不會出召、擴建慢、出水慢、步兵龜) [複製鏈接]

原帖由 lebox 於 09-9-25 09:23 AM 發表

= =其實壓線力真係要睇你d人打法
救吾救人呢樣野我吾可以一口話吾救吾得
好多人救左都一定死...走老真有意識上要高...救同吾救都冇分別
戰國吾係一線壓線,戰士分散就要法同弓來補位(講吾一定會可以):smilie_O_o ...

戰場上只有一種人唔會救 就係亂咁蓋傷 果d 人,通常見到呢d 人由得佢死

原帖由 kevin987654 於 09-9-25 07:01 PM 發表

戰場上只有一種人唔會救 就係亂咁蓋傷 果d 人,通常見到呢d 人由得佢死

個d低死 硬係唔救
但係重點係壓線 壓得住條線先有機會win 壓唔住 實俾人出巨人狂拆塔 win都反輸
壓唔住 出巨人連人地塔都去唔到 想反win都無可能  就俾人迫到返城
壙得快 有點?壓唔到線 就實俾人有幾多拆機多
我唔係怪晒人地  我自己都有問題 但係我只係想大家知道問題  希望大家加強合作
仲有樣野....各位大佬 唔好成班人追1條友  連條線都唔理去汁條雞
我真係發現有好多次 我守守下發現身邊1條友都無 睇一睇原來佢地係去晒追殺1條友 我真係唔知講咩好 ...1,2隻雞 洗唔洗成村人去...唔好玩我啦大佬
以上d係個人感想....仲有我咁講唔係想同人講我係偉人...只係想大家可以合作d 加強壓線 令我win多d

原帖由 g97832 於 09-9-26 02:23 AM 發表

個d低死 硬係唔救
但係重點係壓線 壓得住條線先有機會win 壓唔住 實俾人出巨人狂拆塔 win都反輸
壓唔住 出巨人連人地塔都去唔到 想反win都無可能  就俾人迫到返城
壙得快 有點?壓唔到線 就實俾人有幾多拆機多 ...

= =汁雞呢樣野吾只係人,見到巨人都係咁追佢打~~~
就算汁雞d人吾見左...都會有時d人退後走
次次你行行下見到1-3個敵人都可以要你1個人去守~~~個個都以為佢係神手
1vs3 人地係咩職你都會比人屈死~~我吾信d人技術好到1vs3囉~

我之前都係弓泥,,但係升到32lv實在太悶- -轉左雞仔果個做法我都係架  +1
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 06:03 PM , Processed in 0.034389 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存