2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 代post 低b仔飛翔的頂攻嗎? +多張私人醒=.=正 ...
樓主: ㄨ宿命ㄨ
go

代post 低b仔飛翔的頂攻嗎? +多張私人醒=.=正 [複製鏈接]

傻仔弒命你問下人我去完練有沒出去打你地D人啦 小討都知 係你地主動搞9我先.DIN老追殺我?練獄個陣都沒追殺過我 我得閒出去殺下得閒係城我吾練功佢點追殺我?@@個陣吾打係因為我放左隻刀手比芷雪 之後我玩法 玩完法覺得好廢同佢收返隻人姐 你地大可以吾信.惡鬼沒左我幫手佢地吾係好夠打 只好投降 再講我地計落去都吾會打得幾多星期 何必再燒落去?
你問下飛翔我地個陣幾勁先得架 你試過8條友打到佢沒哂護魂未?未啊MA你咪就係廢LOR!嘿嘿 仲有洛屮天都吾係咩正人君子 費說爆佢出黎啦

邊個紅我先?出返黎唔打9你?藉口多多.

好笑你改哂名我知你邊能個?打就打吾好講垃圾仁傑=,=一刀都頂吾到 吾係借口多我講事實^^你好能嬲啊食吾到巨?打7我啊嘿嘿

原帖由 terry91228 於 09-10-9 09:26 PM 發表
好笑你改哂名我知你邊能個?打就打吾好講垃圾仁傑=,=一刀都頂吾到 吾係借口多我講事實^^你好能嬲啊食吾到巨?打7我啊嘿嘿

唔知係邊個就可以亂咁殺-.-煉獄真係屈機 咁打番你冇問題者

原帖由 terry91228 於 09-10-9 09:26 PM 發表

一句唔知係邊"撚"個就殺得?.?  你on9的嗎?:)

仲有,ming爆技點的=0=  巨0留番比你呢d未完技點既豆腐渣食囉,慢慢食^^

而家有相為證lu=0= ming有相係你打佢先wow,仲有ming果陣未入洛天到bor..邊個開邊個波先呀傻仔小火?.?

原帖由 terry91228 於 09-10-9 07:45 PM 發表
傻仔弒命你問下人我去完練有沒出去打你地D人啦 小討都知 係你地主動搞9我先.DIN老追殺我?練獄個陣都沒追殺過我 我得閒出去殺下得閒係城我吾練功佢點追殺我?@@個陣吾打係因為我放左隻刀手比芷雪 之後我玩法 玩完法覺得 ...

唔夠打就放"自己隻刀"ac,跟住又收番"自己隻刀"ac,真係好岩時間@@"

仲有你唔好同我借口多羅羅,ok? 癲佬果陣追殺冰之楓屮,乂夜火乂,果班惡鬼既殘渣,緊係冇追殺你啦,你"放左ac"丫ma,可?.?haha~~

洗吾洗叫芷雪係GAME講下?我借口?如果我有放賭30E敢吾敢?^^巨0我搵梗係我打吾通比佢打?比著你都紅啦 爆技點打巨0?^^但係呢你望吾望到我頭頂咩事 有會?你屈我練獄嗎 我不死架^^哈哈 你真係好好野架姐打自己友 笑^^你吾知我同芷雪有幾熟收返有幾難?啦啦啦仲有一點我係開紅打夜火 冰之楓 但係佢走埋黎打我一刀 我先打返佢架!屈我/.\

你有野爆?我都有野爆你D戰友吾太LIKE你 係咪要自己反思下?嘿嘿

越睇越精彩=.=
依家用飛翔ac打交真好=.=秒到隻昆狗好火滾
昆狗@o@"我日日都上飛翔ac打交架@o@你要習慣下俾我秒殺既感覺^0^

秒到影都沒埋== 吾知佢去左邊.........

原帖由 一伊穌一 於 09-10-10 06:34 AM 發表

路斯化你盲能左定死左老母傷心過度睇唔到丫?

獲獲偏幫不死班淆西囉你 , 扣分喇 , 仲唔扣 ?

捉你都唔止3次喇 , 投訴你又淆底唔放投訴連結上黎囉

不知所謂 on 9版主 , 吊你老母丫 ,又封9我丫笨 , 柒頭 : ...

屌你老母:) 淆到唔敢出城,成日得把聲 你講咩撚野姐 柒頭  仲有 打未打囉 小火哥唔洗講和了吧
多你1個唔多 小你1個唔小 你只係1隻比我地食經既棋子,神撚早就知你打交既技術:)
已有 1 人評分威望 收起 理由
路斯化 -1 人身攻擊

總評分:  威望 -1   查看全部評分

原帖由 真雀仔~ 於 09-10-9 01:01 AM 發表

如果你話我都算係淆紅的人,相信都呢個ser都冇咩人叫做敢紅了= =除左你地d不死分身,同埋你都冇資格講人淆紅.....你差唔多係全地獄盟中最垃圾最淆紅果個啦....你d戰友出哂黎打交...你竟然遁甲閃先= =真係笑死...點解 ...

屌你老母 仲有你隻手殘系 面對面1隻69LV冇無招法 你都要戰死 好明顯你就係有錢冇技術啦
打打打,打撚到覺得唔掂,比AC情書打  :)1個盟主淪落到咁既地步都幾慘下既~
冇計啦,冇眉盟主e+連JJ毛都甩左^^
已有 1 人評分威望 收起 理由
路斯化 -1 人身攻擊

總評分:  威望 -1   查看全部評分

原帖由 terry91228 於 09-10-10 04:04 AM 發表
你有野爆?我都有野爆你D戰友吾太LIKE你 係咪要自己反思下?嘿嘿

http://i114.photobucket.com/albums/n242/terry91228/Mosi ...

小火. 小心比人又會改圖呀 哈哈 我都覺佢好黑人憎. 死啦 我開始愛上柒討了^_^

咁你又搵人講乜和wor 肉撚酸,打就打啦,亂殺人比人打返有乜出奇

都話左我老婆想講和 吾係我想講和你地有沒留意?我打交技術真係吾夠你D改檔利害啊再講你係香港我係英國條線差今多 你一定係話我講借口架!我講係事實!不過你技術的確好 比你食下經LOR 我吾係沒錢收返 差在邊個長命D 係GAME到都沒咩可以再令我開心 好裝備有,經有,我都沒咩再求 我係吾明點解你地打啊打啊打為咩?有沒諗過打完之後你現實係吾會有野發生你吾會有錢左 只會少錢左.我E+吾係講和 我係講耶穌^^和就沒可能大家都打到呢個地步一係你死一係我死 再吾係絕D一齊死!

日日係河1都見到敵方d分身勇士,搞到我都毛骨悚然,真係好難令人相信,何來咁多分身,有咁多時間玩分身,賭不如換個正身出來打場精彩既,可能佢地覺得玩分身會好玩得過正身囉,又唔使食護魂,死左又可以即起,又冰過囉,0消費,又有效果,依家打墨湘,隻揪個90級都未驚過,怕的既竟然係一隻真技都未有既分身,一見你紅左即比個套餐你(冰,破,攝),搞到我頭髮都亂曬,好好地一場大戰,依家變成無咩意思了,不過我係唔會放棄打殘不死的(不死軍團除外),因為我地煉獄專打昆9的,從不手軟,直到昆9離開隻game為止@@...@@...@@...@@...@@...

佢地D分身幾威猛一個冰吾到第二個再吾係黎多第三四五 最利害可以10隻分身^^真係前所未有死完再死10隻打你一野你都沒2千幾3千血問你死未 正身都吾洗出可以抽你經爽YY 我地都諗下玩返幾10隻分身玩埸分身大戰都吾錯 有諗頭!絕對利害 今日打完我先發覺佢係等你地開左紅訓哂啦之後呢佢地就會開紅打你地沒紅/關左紅個D 等你沒得還擊 真係好威架人地^^

原帖由 史艷文 於 09-10-10 10:28 AM 發表
日日係河1都見到敵方d分身勇士,搞到我都毛骨悚然,真係好難令人相信,何來咁多分身,有咁多時間玩分身,賭不如換個正身出來打場精彩既,可能佢地覺得玩分身會好玩得過正身囉,又唔使食護魂,死左又可以即起,又冰過囉,0消費, ...

屎文0.0 小影隻黑BasY樂  風影殘樓隻一小依一  請問呢d叫咩?  請回答
旁人唔知,以為你地煉獄唔玩sos,同埋冇正身添呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-21 09:10 AM , Processed in 0.045662 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存