2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 反斗西遊 大陸人玩香港版問題
返回列表 發新帖 回覆
樓主: s20021213
go

大陸人玩香港版問題 [複製鏈接]

原帖由 伊藤靈麗 於 09-11-2 01:34 PM 發表
笑死我,你大陸服101LV就大晒?
你101LV咪留係你個大陸服度玩囉,何必走埋黎港服?
一個字 : 淒  點解呢,你大陸服咪一樣玩到悶先走黎港服玩?
裝唔夠你勁,你部機先進到可以掛1個月機都唔關,香港D電費有幾貴你又知幾多? ...

令女呆wo~

十週年勳章(賀詞)

隻game人流都小左.......封左 味冇人...

點解台灣西遊會封大陸ip 而我地香港唔封???

gm把口就話封左都無用....大陸人一樣有方法可以玩到

但真係當我地白痴....

香港人流少...大陸人佔左一定比例...所以香港西遊唔可以無左呢班大陸人生意

就算明知道大陸好多人黎港服賺錢...一定由得佢地....
由得香港玩家俾佢地賺錢..俾佢地卡副...俾佢地搶王.....
一句講晒....g
一班on9 gm....以為有班大陸人人氣會旺.....但我身邊已經好多朋友俾班大陸人攪到唔玩

多唔多人玩係睇你內容豐富...定時更新...
大陸人多就一定影響本地人氣

封左一樣玩到 轉一轉個IP又入得返 話咁易 封黎有咩用 晒人力物力時間

原帖由 鬧吹水之人 於 09-10-28 01:13 PM 發表
唔滿意 唔好玩啦 一咪話封人IP 自己唔夠人黎 係度叫
去刷下副本龍章初 打乾坤 去鍊魂石 你都有功德武啦 係度叫 叫咩野

大陸版 赤月服 名: 天神月

你多玩乜名

好多大陸仔都好冇品 香港人-﹏-多數係串人第一 點都好過搶怪
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:23 AM , Processed in 0.027870 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存