2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 ★★★楓葉2區 最新消息~~ 只係用亂錢就可以合成武器 最 ...
樓主: 紫醉金迷
go

[台灣] ★★★楓葉2區 最新消息~~ 只係用亂錢就可以合成武器 最高+20★★★ [複製鏈接]

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-11-4 08:48 PM 發表

咁好彩 之後你唔係變左富豪名人

我都係用黎換GASH點架者 ~~~ 其實D GAME$都冇乜用 !!! 又唔係難賺 ~~

好易搵架炸
我齊哂裝要錢都無用
so得閒上去打下會戰就算數了

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 乂邪o狼乂 於 09-11-4 10:55 PM 發表
我都係用黎換GASH點架者 ~~~ 其實D GAME$都冇乜用 !!! 又唔係難賺 ~~
原帖由 夜乂緣 於 09-11-4 11:01 PM 發表
好易搵架炸
我齊哂裝要錢都無用
so得閒上去打下會戰就算數了

咁又係 齊晒d野 game錢就冇用

原帖由 夜乂緣 於 09-11-4 10:55 PM 發表
你地要幫住楓葉我無話可說
個人意見,唔撚鍾意唔該咪係到串柒人
要講就係咁多,楓葉出名分貴"個gm上次話解封被封既人
問番佢係到唔認,總話叫好?唔知內情唔該慳d

唔係話幫~ 只不過你要諗下點解咁多人唔封係封佢地??? 咁一定有原因既~ 你又唔見佢封其他人既AC!!!
封得AC 梗係做左D 衰野先封喇~~

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-11-5 12:26 AM 發表

咁又係 齊晒d野 game錢就冇用

一區D 錢好易賺!! 但二區就比一區難  如果GM 肯改下就好喇

原帖由 乂邪o狼乂 於 09-11-4 10:55 PM 發表

換到GASH點咁都叫無用~~咁點先叫有用

咁佢封號既話點解唔肯係官網貼出黎先?
gm要專登玩野我地都吹佢唔漲
佢自己有一日我地打緊會戰個時係到開大頻同我地傾計
總話解封番哂所有被封帳號
到第二日問番代理,個傻仔係到扮哂野話無講過啦
我勁後悔點解當時我唔影相出黎!
信不信由你地"

原帖由 夜乂緣 於 09-11-5 07:15 AM 發表
咁佢封號既話點解唔肯係官網貼出黎先?
gm要專登玩野我地都吹佢唔漲
佢自己有一日我地打緊會戰個時係到開大頻同我地傾計
總話解封番哂所有被封帳號
到第二日問番代理,個傻仔係到扮哂野話無講過啦
我勁後悔點解當 ...

如果你行得正企得正點會俾人封號~~ 人地封得你號梗係你有問題!!!
自己做錯野在先,人地唔解封都合情合理!!

又唔係我比人封
我行得正企得正佢都封就總on9啦係咪?
你地企硬話楓葉好你地事
我個人意見不喜勿插

原帖由 夜乂緣 於 09-11-5 01:02 PM 發表
又唔係我比人封
我行得正企得正佢都封就總on9啦係咪?
你地企硬話楓葉好你地事
我個人意見不喜勿插

原來唔係你俾人封~~~ 咁你講咁多想表達D 乜???
人地做得好唔好有眼見既~~  你想幫YY 宣傳我覺得無問題,但係唔需要抹黑其他亂去宣傳YY 囉

講事實
你地睇表面緊係話佢好架啦
yy亂既代理同gm既態度起碼好過楓葉啦下話?
唔信你咪唔好信囉,yy亂依家做得起wo,多人bo...咁我都唔需要去唱衰楓葉啦下話?
講你又唔聽,話左係個人意見
唔岩睇咪係到串,文盲?

原帖由 夜乂緣 於 09-11-5 03:23 PM 發表
講事實
唔信你咪唔好信囉,yy亂依家做得起wo,多人bo...咁我都唔需要去唱衰楓葉啦下話?
唔岩睇咪係到串,文盲?

YY 亂個代理叫好呀?? 前排YY 亂個SER 有事...問佢咩事十問九唔應~~ 再問多幾問OFF埋咁叫好???
人人都有個人意見架喇,得你有呀? 我唔係串你...我講事實姐~~ 到呢一個MOMENT 我都無係楓葉二入錢~~
但我問親代理野都有回應。  

原帖由 夜乂緣 於 09-11-5 03:23 PM 發表
講事實
唔岩睇咪係到串,文盲?

如果你話要比較~ 我覺得楓葉既代理比YY 既代理好!!! 講事實~ 楓葉代理佢地回人真係好快同有禮貌。
但係GM 就唔知喇....因為根本搵唔到GM既唔通你有能力搵到YY 同楓葉既GM ??

再講 封又唔係封你AC , 你又講埋晒D 似是而非既野,咁樣真係唔係幾好咁喎

有咩好嘈呀??  係啦!楓葉既代理最好!!

全私服既亂  楓葉既代理最好!!得未呀??

笑死我啦!!

原帖由 9110258 於 09-11-5 04:02 PM 發表

笑死我啦!!

嘈??? 發表下個人意見姐~ 唔係咁都唔得丫??
講事實又俾人話同人嘈,咁真係呢個私服區唔俾人講野???

笑死我喇!!

原帖由 9110258 於 09-11-5 04:02 PM 發表

笑死我啦!!

大家唔好為呢D 野 針鋒相對喇~~ 而家香港出左個賤男叫 徐宇軒 ,呢條撚樣同一個女仔發生完關係之後就推個女仔落樓梯!!!! 極賤

大家可以上GOOGLE SEARCH 徐宇軒 或去以下呢個網址 (請刪除空格)
http://www.u w a n t s .com/viewthread.php?tid=8964948&extra=&page=1

希望大家發揮網友精神....FACEBOOK 已經有反 徐宇軒

我知道係OT 左...但希望版主可以通融一下~~ 希望大家唔好姑息D 賤人

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 殺古斯z 於 09-11-5 04:41 PM 發表
大家唔好為呢D 野 針鋒相對喇~~ 而家香港出左個賤男叫 徐宇軒 ,呢條撚樣同一個女仔發生完關係之後就推個女仔落樓梯!!!! 極賤
大家可以上GOOGLE SEARCH 徐宇軒 或去以下呢個網址 (請刪除空格)
http:/ ...

e樣事交俾警方做 私服區還私服區 2k有聊天版 你可以去果到post e段文 不過好似有人post左
如果真係 條仔俾警察拉左啦 推條女落樓梯 仲要下體出血 一定有報三條999 入埋醫院 冇埋個bb 警方一定做野 新聞一定大賣 點解冇呀 吹水成份居多
不過無可口非 條仔應該得罪左人 俾人玩得咁甘

我都係表達個人意見姐
你地係要話楓葉好既我無哂說話可以再講
你地繼續支持你地既楓葉啦

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-11-5 04:59 PM 發表

e樣事交俾警方做 私服區還私服區 2k有聊天版 你可以去果到post e段文 不過好似有人post左

有時D 野警方未必幫到手架,所以靠網友既力量仲好呀

原帖由 夜乂緣 於 09-11-5 05:04 PM 發表
我都係表達個人意見姐
你地係要話楓葉好既我無哂說話可以再講
你地繼續支持你地既楓葉啦

其實各人有各擁戴既遊戲同服 基本上 去返自己擁戴既服post就避免好多不必要衝突
當然可以到其他服發表一下意見啦 不過如果用其他服比較既意見 可免則免 因為人都唔可以比人 何況私服呢

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-11-5 05:12 PM 發表

其實各人有各擁戴既遊戲同服 基本上 去返自己擁戴既服post就避免好多不必要衝突
當然可以到其他服發表一下意見啦 不過如果用其他服比較既意見 可免則免 因為人都唔可以比人 何況私服呢

嗯.....我會的

原帖由 紫醉金迷 於 09-11-5 01:56 AM 發表

唔係話幫~ 只不過你要諗下點解咁多人唔封係封佢地??? 咁一定有原因既~ 你又唔見佢封其他人既AC!!!
封得AC 梗係做左D 衰野先封喇~~

一區D 錢好易賺!! 但二區就比一區難  如果GM 肯改下就 ...

呢位人兄 你好似搞錯左D野啵 ... 我從來都冇話過換到GASH點係冇用 .... 你有冇睇過我打過既野 ??? 我話我只係換GASH點 D GAME$係冇用 < ----- 呢個先係POINT ... 我並冇話換GASH點冇用 如果冇用我換黎做咩者 = =
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:30 PM , Processed in 0.041768 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存