2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻舞曲 轉貼台灣人心聲~!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 萊萊
go

轉貼台灣人心聲~! [複製鏈接]

榮譽勳章 十週年勳章(賀詞)

-.-好似由頭到尾呢 呢個POST就係得一個人不滿隻GAME 等級問題ONLY

同埋呢..你有冇做生意 同 lv有咩關係

仲有呢-.-追唔追lv 呢d係個人問題姐 大把人係間房到吹水

無言的標題 無言的對話 無言的投訴

如果有心升既話一早升到唔知幾lv了!!

而且玩呢隻game只係技術重要..

就算俾你150lv你技術差輸俾低lv..咁你高lv又有咩用!?

而且日日咁升唔悶嫁咩..外掛先會日日咁升唔會悶姐..

小雲想升既話你追都追唔到啦

呢個a.a真係變得幾快-0-...
最高可以去到150lv o_o
90lv要1331幾m.3.
玩得勁x多就會習慣加la x)

70lv要就已經要13500000m經.3.
而且附加升級任務xdd
99級要113850000..
個d就真係玩到傻都去5到=0='

技巧的GAME都講等級問題...
囧... 俾你150又點. 實力無錯係會隨時間而提升.
但係就算係咁.. 唔代表150係最威最勁.. 樓上某位大大所講的我覺得幾岩..
150輸俾個1級的... 真係好好睇...

最佩服的係... 開頭你係投訴等級問題. (已經好囧...)
之後可以講到現實做老細又咩又咩咁...(超級囧......)
無啦啦又講到第2D GAME...
D重點真係天南地北.... 到頭來 都無人和議你所投訴的point...

路人甲上.

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 萊萊 於 09-11-7 00:20 發表

嬴左得D GASH..岩你地D小朋友既...
我地D成年人真係對哩D無興趣~!錢..我五係無~

既然你有大把錢~ 大把生意等住做~ 咪搵人代升下囉~ XD "腦細"
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:00 AM , Processed in 0.032195 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存