2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》車隊區 黃大仙區車隊~Za Team專區 Ver 2
返回列表 發新帖 回覆
樓主: G1117
go

黃大仙區車隊~Za Team專區 Ver 2 [複製鏈接]

原帖由 呀風~*” 於 09-12-9 10:10 PM 發表

唔洗咁激動的..
有事慢慢講就好了...
唔洗話交隊車咁嚴重的!

你地隊長近期個人變到我都唔撚識講,家下搵親佢打機,佢都無理過我!
不過今日夜晚11點係旺角見到佢,佢個樣係無晒做人氣色果種,我見到佢都比佢嚇親
唔係我叫佢,佢都完全好似見我唔到咁,我打極比佢佢都唔聽電話,都唔知佢最近發生咩事,
不過佢好似真係無晒打機引咁,我叫佢打機我比埋錢,佢都係搖左下頭就算,之後又係好死狗咁走,
同當初識佢好似係兩個人咁,睇黎,你地隊長應該都時日無多啦!

http://www.facebook.com/album.ph ... 51&id=751584037隊長丫"!?
吾該您自己上去睇~!

原帖由 oN★49 於 09-12-9 11:46 PM 發表

你地隊長近期個人變到我都唔撚識講,家下搵親佢打機,佢都無理過我!
不過今日夜晚11點係旺角見到佢,佢個樣係無晒做人氣色果種,我見到佢都比佢嚇親
唔係我叫佢,佢都完全好似見我唔到咁,我打極比佢佢都唔聽電話,都 ...

比哥....你都知我咩境...屌我真係已經就死LA.....返工放工 放工後又要陪老闆
講真....點有精神既我都捱5到落去La....而且....灣岸係隻game黎ka咋
真係5好太認真落去....搵錢就5同...我就算死我都為錢而行.....
如果因為5玩隻game而令身邊冇晒朋友....我都冇所謂....因為我都冇再打算點
總之...我都係求搵錢先....打機呢d....都係餘興節目黎ka姐
za係我個仔....但我既然都可以好似親手殺死個仔咁....你估我想ka咩?!
你估我會5想好似之前咁開開心心打機ka咩?!
但我已經發覺...我好似係5得

原帖由 oN★49 於 09-12-9 11:46 PM 發表

唔係我叫佢,佢都完全好似見我唔到咁,我打極比佢佢都唔聽電話,都 ...

咁撚大獲!!!唔撚得咁嫁啵!!

比哥   今日下午你都見我手車la=.=   你都知我最近既環境去到點
最近   我會係佐敦打多=.=
有興趣就黎搵我la    我一個Za都夠你地做

原帖由 Za★DT 於 09-12-12 01:32 AM 發表
比哥   今日下午你都見我手車la=.=   你都知我最近既環境去到點
最近   我會係佐敦打多=.=
有興趣就黎搵我la    我一個Za都夠你地做

今日終於見到你返工做野既情況,你果然係好有火呀,我要對你改觀!!
今日我地on★都打到你收撚左皮啦,嗯!你都知你師父杰少都係到,你應該明白你地既差距!!哈哈
不過見你都肯za同我地玩果10鋪,你都拎到4次第一,你既實力仲係到既,
比心機啦,只係你無左打機果種火姐,咁都好既,將打機既火轉晒返工到,加油啦小朗!

原帖由 oN★49 於 09-12-13 03:09 AM 發表

今日終於見到你返工做野既情況,你果然係好有火呀,我要對你改觀!!
今日我地on★都打到你收撚左皮啦,嗯!你都知你師父杰少都係到,你應該明白你地既差距!!哈哈
不過見你都肯za同我地玩果10鋪,你都拎到4次第一,你既 ...

幾時再打呀小朗

原帖由 oN★49 於 09-12-14 09:32 AM 發表

幾時再打呀小朗

我日日都係果頭~~
星期四我仲會係返新光蒲頭  
你黎5黎丫

今日去左 金龍附近果間 GZ  打機
晏晝果到=.=  超多差仔係到升車
我特登挑佢地

6WIN~
我D技術返返黎LA~
不過 就仲係冇果種心態打機
真係冇乜動力去打

呃下舊post先XD

我想入  但因為我sd唔到信  車都ok勁呱~人就唔知  麻煩你
我o既msn係:kelvin338168@hotmail.com
mail係kelvin338168@yahoo.com.hk
我有意喔幫幫我
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 09:31 PM , Processed in 0.056566 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存