2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 反斗西遊 表揚帖
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 唐伯狗
go

表揚帖 [複製鏈接]

原帖由 marine_on 於 09-11-12 02:34 AM 發表
唔好同呢兩條友浪費時間

有留意post都知..來來去去果2-3條友會成日係2kf玩口水戰

佢地係靠呢d安慰自己...等自己覺得做低左對手....好型...

但其實根本無乜人上黎....佢地都打擊唔到對手.....得啖笑

有人叫我刪 叫我唔好同跟隊狗嘈 :

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

呢個game好似好復雜咁既-.-

原帖由 喪蚊 於 09-11-12 07:26 AM 發表
好心你米聽佢地9up當秘笈
我串佢地有,
但唔係拎受害人D裝黎串,
同埋我係被踢左一段時間之後先同佢地開戰,
我從來冇取笑過受害人+串受害人
你自己問返當事人就知咩事
我有同佢say sor
佢都接受左
我想澄清 ...

既係係咁..何必在處處針鋒相對?
大家解釋清楚未算。

原帖由 唐伯狗 於 09-11-12 04:24 PM 發表

點先算係做低對手 我冇當過班跟隊狗同唐伯虎係對手 我一直當佢地娛樂品
乜叫兩條友 你見過人係一條條

同你講都係浪費時間,勸你都係睇多d書,見識多d呢個世界,唔好成日都受遊戲既事而影響心情。

回復 23# 無心之失[豪] 的帖子

你地會D人前排日日清我重好講我針對你??
次次都成4、5個一齊黎圍我1個
我驚曬你地人力物力姐
我e個廢柴
洗乜你地出動4、5個黎圍我丫~~~

原帖由 marine_on 於 09-11-12 02:34 AM 發表
唔好同呢兩條友浪費時間

有留意post都知..來來去去果2-3條友會成日係2kf玩口水戰

佢地係靠呢d安慰自己...等自己覺得做低左對手....好型...

但其實根本無乜人上黎....佢地都打擊唔到對手.....得啖笑

講真.  .  我有留意開d 罵戰post . .開post 的咩盟咩人都有, 不過o係裡面嘈起o既永遠來來去去都係舊記憶同無心之失(豪)  , 你講哥2-3條友係唔係講佢地? 我覺得佢地真係同咩人都可以嘈一餐 . .. 真係好得閒 .. 個個post 都有份. .

原帖由 litlitcat 於 09-11-12 07:20 PM 發表

講真.  .  我有留意開d 罵戰post . .開post 的咩盟咩人都有, 不過o係裡面嘈起o既永遠來來去去都係舊記憶同無心之失(豪)  , 你講哥2-3條友係唔係講佢地? 我覺得佢地真係同咩人都可以嘈一餐 . .. 真係好得閒 .. 個 ...

惡狗出現,惡狗出現
冇人開post,會有人嘈?
唔係我幫無心之失豪,我未見過佢講粗口同有刻意引發罵戰face_l_18:
來來去去都係你呢d唔敢講名又要嘈既小朋友嘈

原帖由 無心之失[豪] 於 09-11-12 06:02 PM 發表

同你講都係浪費時間,勸你都係睇多d書,見識多d呢個世界,唔好成日都受遊戲既事而影響心情。

有人叫我刪 叫我唔好同跟隊狗嘈

原帖由 舊記憶 於 09-11-12 08:05 PM 發表

惡狗出現,惡狗出現
唔係我幫無心之失豪,我未見過佢講粗口同有刻意引發罵戰face_l_18:

有人叫我刪 叫我唔好同跟隊狗嘈face_l_18:

原帖由 舊記憶 於 09-11-12 08:05 PM 發表

惡狗出現,惡狗出現

==? 我名咪litlitcat o羅(隻game就冇玩了). . .唔明你講咩. . .我只係覺得個個post 都見你地一唱一和.  .. , 就算X蚊 o係呢個post嘈. .  都唔會個個post都有佢份. . . 但係你兩個就個個post都有. . .
就係因為一有人開post你地就覺得一定要嘈. .  所以先做唔到大人. . .淨係你回覆o既用語, " 惡狗出現,惡狗出現",  已經很幼稚很像低能兒童, 或者你覺得好型,. . 但我只能一笑置之.

原帖由 litlitcat 於 09-11-12 08:40 PM 發表

==? 我名咪litlitcat o羅(隻game就冇玩了). . .唔明你講咩. . .我只係覺得個個post 都見你地一唱一和.  .. , 就算X蚊 o係呢個post嘈. .  都唔會個個post都有佢份. . . 但係你兩個就個個post都有. . .
就係因為一 ...

一唱一和係因為我地都係夜總會既人
個個post都嘈?d post咩人開?
我正係知你成隻狗咁次次追住我地咬 不過我每次都覺得好有趣,冇左你呢d人,會悶好多

原帖由 唐伯狗 於 09-11-12 08:23 PM 發表

講乜名? 你又叫乜名 打你名出黎呀
我講左我叫乜名 你都聽唔到啦 你個傻仔
哈 你係唔係用眼黎聽野? 未見過佢講粗口? 但係聽過?

夠鐘訓啦智障仔,同你講野真係會浪費時間,無心之失豪都唔理你
你慢慢吠埋個尾佢

原帖由 唐伯狗 於 09-11-12 08:22 PM 發表

你有同我講野? 我打字冇講野  睇書可以見識e個世界? 咁d人洗乜周圍去 睇書算啦
哈 睇你受遊戲影響心情多過我

人地係有逗號,唔係一句連住。理解錯誤,種要好似好醒咁,睇多d書啦智障仔
玩遊戲影響心情永遠都係開post果d人 點解會開post?因為唔鋸俾人殺,條氣唔順,未上黎發洩囉
用埋d低b手法黎抽水,又唔識得抽,好笑:em012:

原帖由 舊記憶 於 09-11-12 11:06 PM 發表

一唱一和係因為我地都係夜總會既人
個個post都嘈?d post咩人開?
我正係知你成隻狗咁次次追住我地咬 不過我每次都覺得好有趣,冇左你呢d人,會悶好多

所以咪話你地個腦有問題o羅. .   根本你地就係鐘意罵戰 . .
你地回覆o既o野句句都係想個罵戰繼續. 講來都浪費口水, 你繼續享受你地o既罵戰啦 . .

原帖由 舊記憶 於 09-11-12 11:07 PM 發表

夠鐘訓啦智障仔,同你講野真係會浪費時間,無心之失豪都唔理你
你慢慢吠埋個尾佢

你真係有小小思覺失調 你去睇下醫生好

原帖由 舊記憶 於 09-11-12 11:09 PM 發表

人地係有逗號,唔係一句連住。理解錯誤,種要好似好醒咁,睇多d書啦智障仔
玩遊戲影響心情永遠都係開post果d人 點解會開post?因為唔鋸俾人殺,條氣唔順,未上黎發洩囉
用埋d低b手法黎抽水,又 ...

我未比人殺過 係想玩下你地班跟隊狗同唐伯虎 唔洗咁多理由上黎開帖 求一笑 上黎玩下你個傻仔

原帖由 唐伯狗 於 09-11-13 03:17 AM 發表

我未比人殺過 係想玩下你地班跟隊狗同唐伯虎 唔洗咁多理由上黎開帖 求一笑 上黎玩下你個傻仔

冇事搵事黎嘈 小朋友行為
另外唔好意思,你所只既玩下你個傻仔
原諒我中文差,理解不能,你係有心開post挑釁?

原帖由 唐伯狗 於 09-11-12 08:23 PM 發表

有人叫我刪 叫我唔好同跟隊狗嘈

你幾時變左跟隊狗?人地叫你唔好嘈,你就收聲啦 ?
小朋友真聽話

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:37 AM , Processed in 0.034790 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存