2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online fazz 勁定 自由 勁
樓主: .豆︽衰.
go

[閒聊] fazz 勁定 自由 勁 [複製鏈接]

不停拉后打玩遠炮= =,,,,你當自由唔識沖= =.....?(所以請加上自由都係拉後打的限制)
玩追彈....唔好以為佢實中先得架, 唔係新手自由...都識避是吧= =........(再加上唔識避限制)
好啦...就算俾你打到少血...但無限氣都出黎啦= =.....新手不提....高手可以說是同爆左seed冇咩分別.....即係超會避= =...........(再加上使用者為新手的限制)

現在~
你的理論成立了~~~
(新手+唔識避+只識拉後)用自由  就可以是(自由在full面前廢機)

我從來不會用新手比.(我只會用兩個同一實0既人比較)
你不要當用full zz個個豬頭先得,避完追彈都冇乜氣啦,咁易避埋個支光炮.(full zz用追彈又不用描,自由下下要描,避得追彈描不到.)
識避,同一個人,識避當然都識射啦(你不會唔識先讀係咩),光炮一下射跌.
問題係,自由在50%血(無限氣)前有冇能力同full zz打.一路比人拉住黎打,避得追彈又分不到分射人,可以描時候,人地又后左.(即係50%)前跟本係冇還擊之力,還到擊機會幾少.
講識避,自由避到full zz攻擊,同樣地full zz避到自由攻擊.(fullzz遠攻,在兩個同一實力人下,永遠拉住自由打.)
講50%無限氣,超會避姐,唔代表射唔中,(我知無限氣超難搞,進入自由射程,同埋fullzz身都實得)
但自由會用斬同槍都唔知.個情況好難估到.(我覺得多咁多自個個打少血個個實贏面大)

至於點解我會話佢廢,就因為佢冇進攻力.(你林下,真係玩一場,自由得20-30%血)都唔知有無限氣未.(你以為個技能咁易出到黎).

同埋,通常都係玩4p4,個個遠攻,(唔通場場1p1)咁夠疆出黎,一個唔好彩食多3一炮米大鍋.(有幾河成班沖過人地到,除非明知人地水過自由班友姐,如果大家實一樣,夠膽沖先奇.)
個個米龜遠攻.(對家冇勁拳恰自由,米威囉.)有多3,有wingz,fullzz.我唔信,咁夠疆去送死.
fullzz唔同,唔洗描,教岩放追彈位/光炮位.就可以同人射下射下,話知對面咩機.(自由得咩,去到自由射程,都比追嚇到龜左)
大家都唔知大家咩機,咩料時,追彈,遠槍,浮炮係最好武.
重有,在自由射程入面就有中必死0既機會,fullzz玩遠攻可免.(不過前題下,係屈遠攻)
港服sd game入面勁人咁少,水人多咁多.(你估下有幾多人做到你講0既避槍)

你講個d野,根本係超勁人恰一般人,0既野.
我終於覺得fullzz殺人易過自由.勁好多.

原帖由 aiza 於 09-11-30 04:32 AM 發表

我從來不會用新手比.(我只會用兩個同一實0既人比較)
你不要當用full zz個個豬頭先得,避完追彈都冇乜氣啦,咁易避埋個支光炮.(full zz用追彈又不用描,自由下下要描,避得追彈描不到.)
識避,同一個人,識避當然都識 ...

我唔知係唔係我見親用FAZZ既人都用得廢

我個人覺得用自由唔難打,FAZZ都唔係話太強

你話拉打,你估自由唔夠快追? 追唔到3武都夠遠射到 .

個場真係要好大先拉到, 我唔用氣 用1武既推進追住FAZZ  斬佢4刀+3武+2武 佢都就死

==================================================
個人覺得唔同機唔同用法, 冇話邊部勁d

睇你覺得邊部好用姐

樓主係得既 你講既野同狗遊一開始講既

fazz同神高達大戰 鬥下邊部勁  冇分別
樓主好野
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 03:39 AM , Processed in 0.036429 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存