2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻古龍 都唔明開咁多POST叫人唔好玩青衣?
樓主: 乂散打王乂
go

都唔明開咁多POST叫人唔好玩青衣? [複製鏈接]

我絕對唔認為呢個人係唔用好多真錢個d人^^ 反而你講既用萬幾兩萬個d人我
反而認為係佢^^長煲個d人黎~佢名言(公測見吧 唔好講咁多) 代Gameone多謝佢先*_*

原帖由 ANSON1227 於 09-11-23 01:50 AM 發表

睇黎你先係最無腦既一個 最白痴係你= = 無錯阿 大6係有d幾百蚊 做到隻狗咁..香港最低係有幾千蚊...你唔對比一下d生活費?..香港交租 公屋都要千幾蚊..大6?
幾十蚊都有...大61斤菜幾錢? 1蚊?定5毫子...唔該你對比一 ...

你地用唔用錢來玩。系你地的事。香港無人用錢玩?都無人叫你地一定羅錢玩(內地也不是全部人羅真錢玩。香港都一樣。)。唔好同講我、你個傻老無錢就不能羅錢來玩。我羅唔羅錢來玩、你點知?你系神?邊條友羅國服點數來比同講經濟?唉。想講經濟你去做財神果份。(發夢果時)
你呢D文盲還講經濟?大陸經濟同你我都無咩關。你以為你系財神?無佐你香港就唔得?、傻老太自大還無腦。你系論壇講咩無人管到你。
如果英國老一還香港出來就唔掂,中國還有臉?唔好同人講香港靠中國。(這個系事實。中國都怕無臉)
玩個遊戲羅經濟來講太勁。可以睇得出你系中年大叔。(人生一到中年還一事無成已經系失敗者.簡稱叫吾掂淑.)
本來唔想講。大陸生活水平一定比香港差?你無出過香港呢個城市?E家內地好多地方都比香港好?生活水平都高D。最簡單講深圳(大約有8成香港人都去過)。吃個簡單的飯都比香港要貴。講其他地方你有沒去過?我唔知。內地依家生活水平絕對唔比香港差。不要太睇少內地人。

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 11:26 AM , Processed in 0.029469 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存