2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神鬼奇兵Online 唉..放棄左神鬼
樓主: `葬愛x墮`
go

唉..放棄左神鬼 [複製鏈接]

想講多一次  我冇話完全唔用錢玩  系隻game你一系唔用錢玩
一系就用勁多錢玩
例如  平時玩game 300-500蚊我都接受到
但系500蚊系神鬼入面  當450點=100蚊
500蚊=2250   500蚊=9.375粒 4石
全身打4石 當一件裝2個洞  要22粒先打得曬
當9.375粒齊頭10粒 都要成1000蚊先打得齊
已經冇講到D靈裝 同 強化既錢啦
1000蚊都系4石
講埋隻寵  好彩既  比你一次沖到隻3000資質  完美寵
唔好彩既 成千蚊都沖唔到隻完美
要成千蚊 先玩得勁 試問一般普通人點會買得落手(本人系個中學生)

仲有 D人成日都話 game入面賺錢好快  
試問一聲 一個人做到既任有幾個 又賺到幾錢?
採購 8萬 魔法 8萬 齊頭當20萬  240萬一粒4石  12日先買到一粒
成日都有人講 打多D領主lo 打變異寵賣lo
首先講領主 領主出左 一定有人會去打  唔講出BB既機率啦(低到唔想講 有D人話一打就出 咁我都冇野講 只可以話你好彩) 領主系賣到多錢既 大把人爭住咁打啦  咁多人打 點都會有D 4石既系度啦 同人P都系死路一條 唔想跌經跌錢既 埋有走開一邊lo
想打領主 仲有個方法就系 半夜冇曬人 起身打領主  不過 半夜都唔方有人會系度打機- - 玩game大部份都系學生/返工   
仲有 打變異寵賣  一般多人買既變異寵 菲菲  65萬隻  都系個句 好彩既一下就出 唔好彩既幾日都唔知有冇  
試過有人話   唔識買D元寶 等元寶升左價再放出去咩
但系有冇惗過 你系邊度拿錢出黎買元寶? 成副身家  買到200元寶
賣出去 50元寶升2萬 都系賺個8萬- -

原帖由 黃米奇 於 09-12-2 02:12 AM 發表
支持~
支持 不付出只求回報的玩家退出,
老實講,我未用過HK$玩 全身都6件75靈裝 仲要齊武同肩
全身有10粒4石,仲有值幾百萬既道具未賣,
冇人迫你用HK$玩ONLINE GAME
個個人話隻GAME點樣食錢法,但係有冇諗過 唔靠H ...

E家D GAME你付出的金錢越多先會越勁
唔用錢玩可以勁到咩程度?
靠打領主爆石魔法等各D賺得幾多?唔使升LV唔使打副本之類?
而且用左咁多時間去賺錢,人地已經拋左你幾條街wo==

隻GAME係食錢到過份,又要講運,衝+7裝,只係沖1件成700點都上唔到,有D隨隨便便1XX點就上到....
開飛馬座騎,有D 5,6千點咩都抽唔到,有D又係求其就有
隻game擺明昆錢昆到爆la, if +6沖+7失敗,唔係停係+6,係變番+5,咁就要在博,失敗又+4..洗寵等....
食錢都食得正常D,真係當D人的錢係打劫番來?唔洗賺咩?
呢D根本好似賭博咁,而且D野又貴,好運就小小錢中大獎,唔好運的,破產都未中啊

擺咁多錢同唔擺咁多錢有咩回報?個AC擺咁多錢落去,你想賣出去,賣得幾多?唔放錢又浪費時間係度苦悶地賺錢,又享受唔到玩GAME的樂趣...
其實最大的回報就係可以玩GAME開心就得,玩GAME都係尋開心,但又冇咁的必要放咁多錢落去,全5石萬幾$$$,夠人地養家/旅遊/shopping等

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 dfsar 於 09-12-3 01:00 AM 發表

E家D GAME你付出的金錢越多先會越勁
唔用錢玩可以勁到咩程度?
靠打領主爆石魔法等各D賺得幾多?唔使升LV唔使打副本之類?
而且用左咁多時間去賺錢,人地已經拋左你幾條街wo==

隻GAME係食錢到過份,又要講運, ...

咁你用自己同鍾培生果d比緊係冇得比
賺錢 都係要自己食腦 搵條財路黎做
冇人迫你 一定要+7 +10裝架
唔好拎自己同人去比較

在座各位話覺得隻game食錢既  從佢地講既野入面 我完全睇唔出邊度系同鐘培生比較緊
只系反映緊  隻game真系太食錢 同埋 冇人話過 冇付出要有收穫
game既收穫 就系game入面識到FD 玩得開心
但系隻game 4石剩系蝦到怪.boss 同D 5石既玩家搶BOSS 根本就系輸硬
以前玩D角色扮演game 個個就算冇咩點用錢玩 都系有講有笑
但系我玩神鬼既3個星期入面 個個fd 工會入面 都系講緊  今日又比個xx殺左啦   xx又包王啦
點解會咁講 就系因為隻game冇打石就比人搶BOSS 比人殺?
我D FD個個中學生 個個都系零用錢過1000  而且有D 做緊兼職 我地玩其他game 都系有買開點
但系點解系神鬼隻 game就唔買呢? 而且玩左3個星期就走曬?
原因就系 D野太貴    用成1000蚊 先可以整一套4石裝(1件裝2粒石)
仲有4石剩系蝦到D boss 怪  如果見到5石既人 就要讓隻BOSS比人?

咩私服 介紹比我

係囉係囉    正係想玩私服~~

原帖由 細孖、 於 09-11-30 12:55 PM 發表

咁直接

=]事實擺在眼前 直接有咩所謂 =] 怕死先入勁會 入到去又唔敢幫手打交 玩game咁淆有咩意思

原帖由 英澤 於 09-12-3 07:20 PM 發表

=]事實擺在眼前 直接有咩所謂 =] 怕死先入勁會 入到去又唔敢幫手打交 玩game咁淆有咩意思

我1lv到而家入都未入過會

www.baidu.com 打神鬼傳奇私服  咁就有一大堆啦
不過有D有毒

相比之下 個人覺得天龍私服好玩好多  多數冇毒 同埋長期開放 穩定

原帖由 `葬愛x墮` 於 09-12-4 07:49 PM 發表
系 www.baidu.com 打神鬼傳奇私服  咁就有一大堆啦
不過有D有毒

相比之下 個人覺得天龍私服好玩好多  多數冇毒 同埋長期開放 穩定

你果隻係邊隻

神鬼 定 天龍 先?
神鬼之前有個叫傲世神鬼 大陸既 好穩定 不過唔知刪左未
天龍   有個叫 鐺鐺天龍  開左成年  都好穩定

原帖由 `葬愛x墮` 於 09-12-5 08:08 AM 發表
神鬼 定 天龍 先?
神鬼之前有個叫傲世神鬼 大陸既 好穩定 不過唔知刪左未
天龍   有個叫 鐺鐺天龍  開左成年  都好穩定

搵唔到傲世神鬼

講隻game 講到落私服- -
會唔會太離題-

ME TOO ME TOO
已有 1 人評分威望 收起 理由
~音山~ -50 惡意灌水

總評分:  威望 -50   查看全部評分

係度post埋私服好似真係過份左喎....其實大家都可以尊重一下自己中意玩既遊戲既...
同時間都可以尊重返自己...
要玩就要付出架啦

原帖由 hellingsing 於 09-11-27 08:18 AM 發表
見大家討論得議論紛紛我就比個交代吧
首先講裝備
大部份既免費遊戲都係會對使用商城既人略為優勝
而唔代表每一位玩家也必須花大量玩金才會變強
正如 玩家 好日子 沒有花過任何港幣 也可以有十多顆5級石 比起大部 ...

恃強凌弱又有什麼對戰過程可以享受? 只曷虐殺吧!

其實玩ONLINE GAME最重要是沖裝升level,肯花錢的無疑會是最強,但已失去享受奮鬥過程的樂趣。

原帖由 晶晶妹妹 於 09-12-9 06:24 PM 發表
係度post埋私服好似真係過份左喎....其實大家都可以尊重一下自己中意玩既遊戲既...
同時間都可以尊重返自己...
要玩就要付出架啦

其實有咩問題? 私服可以俾無錢玩既人感受下幾石幾石..2000fun都有私服討論區 唔通2000過份咩

只係我認為尊重返個game 會好d姐

回復 38# `葬愛x墮` 的帖子

450點要$112-.-??
駛唔駛咁貴呀??
我次次買my card 450點都只係$95
係你自己自願去d貴既地方買點卡送錢比人使係你本身既問題
根本就與人無尤
你自己送錢比人駛又要係度賴人
咁根本你自己人格有問題
我講野係有果句講果句
好直接的
但問心果句
我講既野係唔係事實就心照啦

即係好似咁
我舉個例啦
你明知室外氣溫得幾度
但你就嫌論盡只係著住一件短袖衫出街
結果就搞自己到感冒
病左一場
之後你就係度怨個天
點解要咁凍搞到你凍親
但問題根本就係你自己身上
個天要點根本就唔到自己控制
但你自己要點做就可以控制到
既然事實擺在眼前就係咁凍
咁你就要面對現實著多d衫出街
你唔肯面對現實結果整到自己病左
咁就係你自己攞黎賤
咁你又點怪得人呢
係唔係先??

鐘生講既野 好似李嘉誠同人講 後生仔唔比心機讀書工作就冇將來
將來咪又係幫李生打工
好彩呢隻只係遊戲 可以退出
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 06:38 PM , Processed in 0.053847 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存