2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻古龍 給玩家一個沉重打擊
樓主: xiao123456
go

給玩家一個沉重打擊 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

原帖由 ANSON1227 於 09-11-29 03:09 AM 發表

用下腦個個係你...唔識咩叫比喻?
唔誇張d 點突顯到佢一星期得兩個鐘雙經 係幾咁少...
(你唔好答我 你可以唔玩)...如果係咁 我答返你..我講下關你7事 你可以唔回
無人叫你理我~唔鐘意既 上一頁

收下皮啦唔該..
仲未知自己出現問題ㄚ?
正常小小既人見到自己比幾個人插就知咩問題啦...!!
老實講句啦...你d比喻太on9先比人插渣...傻仔

記住一個系香港版,身處香港; 一個系大陸版,身處內地;正常既都知,錢方面既野點可以比姐? 大陸5蚊買到個飯盒, 香港你買比我睇下呀...要比就比遊戲系統,遊戲內容

而家嘈黎都冇用啦 等到聽日公測咪知囉 係咪呀

原帖由 LLCK123 於 09-11-29 01:10 PM 發表
記住一個系香港版,身處香港; 一個系大陸版,身處內地;正常既都知,錢方面既野點可以比姐? 大陸5蚊買到個飯盒, 香港你買比我睇下呀...要比就比遊戲系統,遊戲內容

講得岩-.-大陸5$飯盒香港要多成3倍-,-邊有得比~.~   同埋人民幣同港幣比都有差

總之以GAMEONE 作風,5:100 我覺得已經好好-.-'  好過古2果時成日出168,198包

笑傲無雙 玩過星曲WEB

如何公測真係一個星期得2個鍾既話
真係幾衰下囉
將我地d玩家福利減咁多= =

原帖由 ANSON1227 於 09-11-29 03:14 AM 發表

人地有權講野...亦有權鐘意講乜都得 無人迫你回佢...關你q事?發表下唔比?
咩叫 犯咩賤?

岩丫~我都有權講野...亦有權鐘意講乜都得 無人迫你回佢, 亦冇人唔比我回佢...
關你q事?發表下唔比? 你鍾意發表咪發囉, 但我同佢講野, 的確係關你q事~

犯咩賤中間的[咩]字係用黎分開頭尾兩字, 避免引起不必要的事端, 如果去除中間[咩]字, 你仲係唔明白點解, 首先我會質疑我地香港的教育水平, 9年的教育竟然有人連常用字眼都唔明白, 其次如果你真係想知點解, 可以自己去查字典或者上網查詢, 呢個世界唔係你問就一定有人答你..下次有野唔識唔好一開口就問人, 自己去查下先啦, 你咁樣除左顯示到你中文水平之外, 就一無事處~

笑傲無雙 忍影世界

..............

原帖由 ANSON1227 於 09-11-29 03:17 AM 發表

sor  唔好意思 而加真係我自己養自己既 屋企既 水電煤..租都係我交...全部野我搞掂...
而加我都有比家用比屋企人 ^^醒小小la你...你呢d先係靠你老豆老母比錢你嫁渣...郁下就話用點買...錢好易搵?

我自己都係自己養自己, 另外我只係從你的比喻而回應, 錢的確唔易搵, 既然係咁人地遊戲公司唔錢賺錢生活? 在商言商, 人地用自己的方法搵錢, 有咩問題? 佢犯左法咩?

錢我搵左番黎, 點用係我的事, 我接受佢地的收費模式, 所以我肯買點玩, 我又覺得玩得開心值得, 有問題?

而且點數人地又冇強迫你玩你買, 人地只係好似超級市場咁擺件貨出黎, 你要買就買, 唔買咪算....佢隻game點樣攪, 甚至佢改到比依家難升十倍, d野貴一百倍, 人地都冇錯架, 佢只係根據佢地的需要而改變佢的商品, 你覺得隻game貴玩唔起玩唔到咪走囉~

玩得就預左要接受佢的做法, 人地一早已經係你申請帳號時比左同意書你睇, 你唔同意跟本就玩唔到, 接受左但又要玩又要罵, 仲要影響其他人對隻game的感覺, 做成遊戲公司的損失, 你呢種損人不利己的做法, 我嚴重鄙視~

其實..以上咁多位 都冇錯=0= 大家都係 係自己角度出發!
有D 係在 玩家 角度 出發
有D 係在 從商 角度 出發
遊戲姐 大家 唔好咁激啦~~~~~~~ 本人路過的>O<

我有玩過大陸既....雙經1h  20升到22炸...打23怪

原帖由 ★呀豪☆﹏。 於 09-11-29 12:38 PM 發表

收下皮啦唔該..
仲未知自己出現問題ㄚ?
正常小小既人見到自己比幾個人插就知咩問題啦...!!
老實講句啦...你d比喻太on9先比人插渣...傻仔

多人插就代表有問題?^^ 你呢就係個d淨係識跟人風個d一樣...
人講乜 你講乜

原帖由 student 於 09-11-29 02:54 PM 發表

我自己都係自己養自己, 另外我只係從你的比喻而回應, 錢的確唔易搵, 既然係咁人地遊戲公司唔錢賺錢生活? 在商言商, 人地用自己的方法搵錢, 有咩問題? 佢犯左法咩?

錢我搵左番黎, 點用係我的事, 我接受佢地的收 ...

影唔影響到人 就睇返佢既見解同唔同我一樣嫁姐...如果佢企硬 點都唔會比我影響到嫁la
好似你咁.... 如果佢比我影響到?係咪即係佢都覺得有問題?
我唔想在嘈...大家既出發點唔同...講落去無意思...
一陣又變左罵戰...

總知一句講晒 我就係覺得一星期兩個鐘太少 同樓主見解一樣...
唔鐘意既 咪當我發up風lo~ps 我無玩過大陸版....但係我係覺得兩個鐘少到離譜= =

其實應該系樓主睇錯左

原帖由 ANSON1227 於 09-11-29 03:07 AM 發表

唔係咩叫一同仁?

咩叫一事同仁

原帖由 ANSON1227 於 09-11-29 06:50 PM 發表
總知一句講晒 我就係覺得一星期兩個鐘太少 同樓主見解一樣...
唔鐘意既 咪當我發up風lo~ps 我無玩過大陸版....但係我係覺得兩個鐘少到離譜= =

咩叫小-,-星期一到四雙經8粒計埋個2粒都10粒鍾雙  人地買隻代理返泥要搵$-,-
佢比雙經你係人情 唔比就係道理  有話game一定要比雙經架咩-,-

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 03:49 AM , Processed in 0.048663 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存