2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 《檳榔蠱惑》<=騙錢 騙人的服ps:看下文 ...
樓主: lordck
go

[香港] 《檳榔蠱惑》<=騙錢 騙人的服ps:看下文 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

= =算啦nage而家都唔多人玩家啦...
之前個天使nage開左2個月都汁左...
買左1200蚊vip咁就無左...
人地品味...我用左800蚊...個ac玩左年幾2年都未汁- -

嘩 n-age服都開到咁 叫人點玩-.-" n-age沒落了 我之前都好like玩攪成咁我失信心

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 lordck 於 09-11-28 11:11 PM 發表
我不玩 就不給說啊?? 我說的有錯??

不是不給推 而是你嚴重犯版規 15)請善用編輯 禁止連續在同一個主題發佈回覆
版主見你咁勞氣 也不想扣你分 但你一直沒完沒了做什麼 你要人家給地方你發洩表達不滿或向人說出你遭遇
你也要守一下規矩 不然之前的其他壇友被扣分了 不就是很冤枉嗎 還有的是發現不好就不要玩就好 不用為垃圾而不快樂

幫推幫推" 他們好像俾攻擊了"" 嘩真好啊" 多謝上帝他們有報應了"

現在才知道是騙錢的太晚了吧....唉那個服是親友服 什麼人也知道別生氣吧 再找別的玩吧"

那個服看來也快倒丟 別生氣啦~!! 乖^^"

真看不過眼 人家幫你貼 你還要這樣....耍手段 還有人信你的服是好的嗎....等天收你吧 幫推一個

請問我騙了你什麼? 你有沒證句?  沒證句就別要亂說  我對得著天地量心  我沒做過騙人的事情

ps:你沒騙人 只是一直在耍手段 用一堆親友vip 來打 普通的會員來 強迫人做vip

你鬼計給人看穿了....現在沒話好說了嗎?

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

全是一星仔 仲要全部今日註冊 真係要求版主或壇主查一下係唔係同一ip所謂 仲要咁岩個個出字表達方式都一樣字眼 真係好令人懷疑

我在MSN + YAHOO 不停叫人幫post + 電話 + 留言 + facebook 幫佢做晒宣傳今次

原帖由 lordck 於 09-11-29 02:21 AM 發表
我在MSN + YAHOO 不停叫人幫post + 電話 + 留言 + facebook 幫佢做晒宣傳今次

你俾隻服呃左好多錢呀

唔係錢唔錢問係 係誠信問題 同埋 原則問題  你會唔會叫人打工做全日野 出半日人工俾人 之後你可以點?

打9個老闆? 你一定同人講呢個唔係好老闆叫人唔好係佢度返工架啦 係唔係先" 你有第2條路行?

80個貼 我怕有d唔見左 我貼夠100個 我好到重要係我ym 同 msn幫佢post埋 link sell佢個game

個game係唔係我有份先....我洗唔洗咁做 重要入去帶埋d新手玩 我都費事講咁多....轉頭佢咪講d廢話

黎打發你...之後叫你俾錢 550蚊真係好多咩 人地有心玩 就唔會計 咁攪咩活動 直頭收錢 我無咁嬲

一係就唔好攪...叫人幫完手又唔想派野 佢個留言板 9萬幾人屌9佢 我嬲嬲地俾佢踢埋出個服我先上黎屌

d vip又串柒柒 我洗同佢客氣???

原帖由 lordck 於 09-11-29 02:55 AM 發表
唔係錢唔錢問係 係誠信問題 同埋 原則問題  你會唔會叫人打工做全日野 出半日人工俾人 之後你可以點?

打9個老闆? 你一定同人講呢個唔係好老闆叫人唔好係佢度返工架啦 係唔係先" 你有第2條路行?

80個貼 我怕有d ...

我冇玩佢地 亦唔係幫佢地先聲名一句 但係你不如調轉諗下......你點解要咁做先??因為就係想為套裝備囉 就係想唔用錢有勁裝 岩唔岩先
佢開個服都開支 只不過都係互相為自己利益出發之麻 不過人人去推幾10個post就送套裝備 見你講好似話500幾蚊 咁仲有邊個同佢買野 佢邊到黎收入支撐起租ser錢呢 如果佢真係講到明你咁做一定有裝備俾到你既 而唔俾就係佢唔岩囉 但你確定真係咁??真係有私服gm咁倒米??真係咁on(7+2)既行為或說話都做得出?? 如果係咁 你post圖上黎 我肯定更多人幫你手插佢囉 而果d所謂親友團就唔需要講勒 好老實一句 咩私服都一定有 只係明唔明顯 有冇踢到爆晒 不過gm一定唔會認嫁 但你地又冇實際証明佢地係咁 所以唔洗講e樣事 只係你e單就足夠起民憤 只要有圖就有証明 你都發左文咁耐 幾張圖我睇難你唔到既 e點我唔洗為你擔心 我純粹見你咁激動 誇到要搵埋msn ym yahoo等等各方好友唱衰佢地 俾個意見你而已
另外頭先我只係懷疑同一人不停開ac玩針對性 不過我都pm左壇友查明 如果真係咁 就笑爆咀勒

最後你除左post圖外 想佢地更一敗塗地 你可以post上高x論壇(因為e到唔可以正式打其他壇名 應該你明白) 到時會有更多人幫你查明事件同制裁佢地

他留言板也不敢開給人看 身沒屎又怎會關起來?? 還有留言都給他鎖起來 自己看 一堆人沒拿到裝在喊....

前辦的活動是先到先得的 才3隻會員 很多嗎0.0? 後辦的都是送轉數 送+7新武 他服會虧???

那他又留言說送-.-?證據都給他收起來....一堆人不滿他 我盟40人 有39人出服了~"

玩過星曲WEB

原來佢呢個服就差既咩!?
我重想買會員玩下 TIM~但係多數服都係會員玩哂嫁啦 唔係洗鬼比錢咩XDD!!

但係你話親友服我就唔知嚕 因為我都係果個盟既人 但係我唔係黎罵戰 我係黎想知道多D呢個服既野^^!!

唔該講多D比我知

笑傲無雙

晒氣啦  呢個服本來 都無咩活動都可以算  離譜既係 做出黎既野好唔比衡...
邊可以vip 既裝 咁大出入...d裝係 用錢買既可更係要比人強 但未免太離譜...差成幾百個開...
咁即係叫唔中意買vip既人唔好玩啦 ..下...個服比洗得起錢錢人玩既咋 ....係咪咁既意思?
咁你開黎把x咩   
!!
果日見到 果個所謂既vip xxx
全服第一果個串柒柒 真係唔低得呢d咁既人...
講到自己幾捨得掉錢出黎玩私服 ...買vip  ....
好多人都比佢打到走服...車咁又點 ...咪又係係後面有gm
係衰在無影低果日 gm 同佢盟定唔知邊個講野d証明..........

哈成個服D盟得VIP先開到中文名 你話知唔知係穿通架啦" 明眼人一睇就知 個個都開唔到中文你開到咁神

再玩落去咪好似傻仔咁俾人玩羅......"

樓主玩GAME玩到失哂控= ="

冷靜下啦  你冷靜過後睇返你而家好似癩左咁 係咁連post

唔玩咪算囉 哂時間去鬧人

一直推倒他的服~~!推到倒閉!!

玩過星曲WEB

原帖由 lordck 於 09-11-29 05:11 AM 發表
哈成個服D盟得VIP先開到中文名 你話知唔知係穿通架啦" 明眼人一睇就知 個個都開唔到中文你開到咁神

再玩落去咪好似傻仔咁俾人玩羅......"

你咁又錯啦wo= =!! 中文改名 係可以係新手10級以下改做中文名-3-!!

吾玩就算啦~___~何必咁激動.而加好似比隻GAME玩返你轉頭咁.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:37 AM , Processed in 0.042036 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存