2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online hi~~大家好
樓主: 軟糖妹
go

[分享] hi~~大家好 [複製鏈接]

笑死...
其實我一早知到同覺得佢係男仔,因為冇咩女仔講野真係咁女仔,比人一出黎既感覺就係扮出黎既,所以一睇就知,佢太刻意啦,頭像又女,講野又勁女

所以一睇就知扮野,傻仔先上當

原帖由 samsa999 於 09-12-11 12:10 PM 發表
笑死...
其實我一早知到同覺得佢係男仔,因為冇咩女仔講野真係咁女仔,比人一出黎既感覺就係扮出黎既,所以一睇就知,佢太刻意啦,頭像又女,講野又勁女

所以一睇就知扮野,傻仔先上當

經我多年(?)扮女仔(但係冇昆人同要男仔俾野)玩既心得.......

首先....名唔好太0N9(可以用一D歌詞),講野唔洗刻意扮女仔,頭像一定唔會係"本人"........就咁....
扮過最無意但最似女仔既GAME.......瑪奇開黎採藥既AC"溫柔地唱"=口=*(雖係工作AC但係靠採藥幫正身同呢個AC用GAME$買重生卡左不下14次+4隻寵........)
成身裝貴過本身隻正身...(當時黑星星裙+黑星星帽+黑長筒靴  "當時"好貴下...差唔多要30W~40W)以前好多男仔YO我.........

原帖由 F91西布朗 於 09-12-11 12:16 PM 發表

經我多年(?)扮女仔(但係冇昆人同要男仔俾野)玩既心得.......

首先....名唔好太0N9,講野唔洗刻意扮女仔,頭像一定唔會係"本人"........就咁....

我想知你係咪話緊我.....-0-

我想講係佢(軟糖妹)(我睇過佢的post)佢講野真係女到冇得再女,所以個感覺係一睇就知扮野

奇實你係咪想話佢扮得好假??

原帖由 samsa999 於 09-12-11 12:19 PM 發表
我想知你係咪話緊我.....-0-

我想講係佢(軟糖妹)(我睇過佢的post)佢講野真係女到冇得再女,所以個感覺係一睇就知扮野

奇實你係咪想話佢扮得好假??

一早講左.睇番佢篇自我介紹
"玩笑開大了嗎- -?"

同埋就我所知啦....女仔上論壇好少會用粉紅字

原帖由 F91西布朗 於 09-12-11 12:25 PM 發表

有咩....我睇唔到添

關於此post 預左比人刪
不過希望大家唔好受害而已

好吧,我還是回去sd去吧
2000FUN原來是很黑暗的(煙

原帖由 samsa999 於 09-12-11 12:29 PM 發表

有咩....我睇唔到添

其實佢個句野係邊姐,我真係找唔到,放個link上黎得唔得

重有佢係咪潛左水啦??

原帖由 F91西布朗 於 09-12-11 12:25 PM 發表

呢句吾係你黎笑我講架咩=口=
.
.
.
.
.
好吧..西布兄-.-還要走回sd吧......吾走又有罵戰睇

奇實你係唔係係到扮偽娘呀??

WOW
好軟糖x_x
甜到入心入肺

十週年勳章(賀詞)

ok wo

小那星.......................................
笑撚死我了~~
呢個貼入面咁撚多人見到佢幅頭像(好明顯唔係佢泥)
+上字體既顏色就認定佢係令女
網絡世界係不嬲係男定女定人妖都唔知,
樓主唔係人妖就係無聊撚(扮哂野咁,對住回覆笑 )
呢個貼認定佢係女既都好單純同無知,好傻同好天真~~

原帖由 w550i 於 09-12-10 11:26 PM 發表
好吧,看到你這樣的回覆,係到講聲sorry...同睇返晒D留言
.
.
.
.
.
我吾知咩事就咁講係我吾岩
我錯了
但係你覺得我真係罵緊你咩?真係罵既話就會單單一句請滾!?
口氣大?我除左講左果句野之外,試問我有冇出聲說誰不是?
開玩笑與認真的語氣是否要分清楚?
加上你地團戰根本吾關我事,正常人會吾會無lala插口落去?搏屌?
倘若誠板主依然認為我係搏屌口氣大扮王子,ok,我冇野講
原帖由 w550i 於 09-12-10 11:46 PM 發表
請問有沒有看到我下面的留言,我也是認真的在俾意見
你一再強調我是在找渣的話,麻煩去睇下我係咪真係找你渣?
你話我流口水我認,你話我口氣大呢點,吾好意思,我根本冇諗過/指明/發火去罵誠板主&貴團
俾人無理挑釁畀人攻擊係人都會發火,但係我想講請分清楚事非黑白,理智D去睇清楚事物
俾人無理挑釁既人吾止得你識嬲識發火
原帖由 w550i 於 09-12-11 12:02 AM 發表
我從頭到尾都冇罵過佢地
要講sorry既我都講左,事實我真係未睇留言就講
你問我覺得邊到錯,明眼人都睇得出係D人惡意攻擊佢地既團
但係因為咁就可以俾憤怒"姐"住理性?這是什麼道理?

你要嘴硬?
如果只是我一個「俾憤怒"姐"住理性」的話
會有會員同意我的說話?

你要堅持已見認為你的行為絕對正義的話
我也無話可說
再說下去就如人跟青蛙說話一樣

最後說多句:面就人地畀,架就自己掉
你自己行為舉止大家有眼睇

論成件事因果你都味知就系到介入,而見到有女會員就系到變身做英雄
但係因為咁就可以俾女會員"姐"住理性?這是什麼道理?

原帖由 林小善 於 09-12-11 03:57 AM 發表
其實... 有個壞消息同大家講
已證實軟糖妹 原名叫王明輝
其實點解要扮女仔先黎玩sd呢
好唔明白佢既動機係乜

↓↓↓軟糖妹既真相↓↓↓

師兄~你是否認錯人呢~
其1 我根本唔認識王明輝此人~
其2 你post的圖有點令我覺得係人身攻擊囉~
其3 我開psot係想問下有咩機值得玩~沒咩動機
其4 我明白SD可能小女仔玩~但係唔代表無
其5 用粉紅字係我既喜好~
其6 我唔明用咩語氣說話先叫女仔~唔通要用粗口先係女仔?

其實我覺得樓上幾位師兄有點誤會左開貼既目的~
我只係先自我介紹一番~並無惡意

仲有就係~我好想知道你地人身攻擊我既目的係為左咩呢?
我係新手會員~試問並無得罪師兄們喎~

沒圖沒真想,行遍全世界既討論區都係咁講.....

一般黎講....2KF有好多好多真既女用戶....(等我得閒去瑪B版睇下紗小姐先)
而.....佢地都唔會貼自己既相上黎.....
要我信你係女.....其他可以令我信服既相....謝謝

原帖由 誠ChuN〃 於 09-12-11 03:11 PM 發表

你要嘴硬?
如果只是我一個「俾憤怒"姐"住理性」的話
會有會員同意我的說話?

你要堅持已見認為你的行為絕對正義的話
我也無話可說
再說下去就如人跟青蛙說話一樣

最後說多句:面就人地畀,架就自己掉 ...

好笑,從頭到尾我根本無攻擊過你,這是你閣下對我的誤解
我可不是那些小學雞,吾似得攻擊你果D撚樣開新ac串完又走
你可以去問下人我係咪針對你黎講!!
我講得出吾怕認,我不嬲直腸直肚,係攻擊你,我就吾會大大聲講話對吾住,而係大大聲屌柒你.
係覺得你地錯既話,3言2語就叫做攻擊?他媽的吾用粗話都會打大篇野屌人la
會員同意你?衰D講句,如果你身上戴的不是團長不是副板主,人家會俾面你撐你講野?
我的行為絕對正義?試問我怎樣正義?開口講句野就俾人屌?你呢D先叫做正義?

論成件事因果你都味知就系到介入,而見到有女會員就系到變身做英雄
論成件事我從頭去尾都無介入過,係你自已針住我果句黎講,明屌暗串指明道姓我都冇做過,你覺得我語氣差令你不爽既話,對不起,閣下的語氣態度也令我很不爽
無lala俾人屌,你自已俾白癡屈你D團員都會火起.我俾人咁屌,我也很火

都係果句,我從沒有攻擊你的想法,開笑與認真我可是分得清楚,如果我的言語令你有誤解,以後會先睇晒D留言再講野,大家吾會誤會
你依然覺得我係攻擊緊你
同你講法一樣
無話可說

十週年勳章(賀詞)

原帖由 w550i 於 09-12-12 01:53 AM 發表

好笑,從頭到尾我根本無攻擊過你,這是你閣下對我的誤解
我可不是那些小學雞,吾似得攻擊你果D撚樣開新ac串完又走
你可以去問下人我係咪針對你黎講!!
我講得出吾怕認,我不嬲直腸直肚,係攻擊你,我就吾會大大聲講話對吾住,而係大大聲屌柒你.
係覺得你地錯既話,3言2語就叫做攻擊?他媽的吾用粗話都會打大篇野屌人la
會員同意你?衰D講句,如果你身上戴的不是團長不是副板主,人家會俾面你撐你講野?
我的行為絕對正義?試問我怎樣正義?開口講句野就俾人屌?你呢D先叫做正義?

論成件事我從頭去尾都無介入過,係你自已針住我果句黎講,明屌暗串指明道姓我都冇做過,你覺得我語氣差令你不爽既話,對不起,閣下的語氣態度也令我很不爽
無lala俾人屌,你自已俾白癡屈你D團員都會火起.我俾人咁屌,我也很火

都係果句,我從沒有攻擊你的想法,開笑與認真我可是分得清楚,如果我的言語令你有誤解,以後會先睇晒D留言再講野,大家吾會誤會
你依然覺得我係攻擊緊你
同你講法一樣
無話可說

重點:
我一直都有留意喱個post
睇下班花生友/小學雞點玩野法
你講d野我本身唔太想回應(因為唔關我事)
但係上面紅字令我正義感突然間冒起
ps:正義的化身?!

正文:(冇心睇可跳過)
睇到兄台你打既野
版主又如何? 團長又如何?
有留言版/有公會既話
就一定要有人做版主/團長

本人入左「義」團已有一段時間
亦都同某幾位會員做了幾好既網友(包括你講緊既版主/團長)
佢平時有咩做錯我都係直接屌佢
團入面都唔係佢話晒事
有需要顧及版主/團長身份?

總結:
廢話講完 ,上面只係想講版主/團長都係人 (雖然佢唔太似人類?)
唔係因為有身份就要比人下下針對
希望兄台你唔好用你既觀點來衡量一切

唔好意思打漏左 ..
比多兩個建議你 ,
版主方面佢有咩錯失你大可以發起行動迫佢下台 ,"隨時"會有好多人支持你
團長方面我諗你冇能力迫佢下台 ..你大不了可以唔入佢團 ,sd見佢團d人/佢就虐殺

加多行野:
以上兩點只屬建議 ,非本人所想 做果陣唔好響我朵 唔該

其實一睇就知樓主唔係女仔啦..

有留意身邊既女仔既話..就可以知道女仔講野既語調根本唔係咁-.-

仲有..有冇人留意到..樓主用既係一幅女仔相..通常女仔用既相都會係D靚仔相..一係用番自己張相..再唔係就係卡通..

而樓主用既係幅女仔相..亦都好明顯唔係樓主本人..有幾多女仔會用番D靚女相做ICON..?至少我識既女仔都冇..

佢用靚女ICON既目的咪就係想你地先入為主認定佢係靚女..等你比曬同情心佢..

另外個問題就係佢個AC係新開既..唔可以排除佢專登開個AC出尼扮女仔既可能性..

睇完佢打既內容加上佢既回覆..可以睇到佢一路強調要入公會..

總結就係..樓主係男扮女開新AC出尼呃同情心主要目的係想入公會+係個POST度玩人..=.=

誠同w550i兩位
我睇你地無謂再拗落去,雙方各執著自己觀點時既討論係最冇意思
希望兩位唔好為左一時面子搞到大家勢成水火
仲有睇野唔好單單睇表面,唔好睇到做團長/板主果d咁好,佢地成日比人屌有事要第一個出頭果時你唔知,有機會既話你可以試試做下團長/板主睇睇係咪真係咁爽可以開句聲大把人出來撐,我就唔多覺佢叫人一定可以拖到一大班人出來。

黑仔你招好兵買好馬了!?幾時揭竿起義記得叫埋我...lol
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:26 AM , Processed in 0.035271 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存