2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 【開心PoST】13/12日活動SuCCeSS@!@!@!@!@
樓主: 櫻花失影
go

【開心PoST】13/12日活動SuCCeSS@!@!@!@!@ [複製鏈接]

原帖由 由莉菲亞 於 09-12-14 12:22 AM 發表
藍國自殺變左v團自殺=_,= 用keyboard入錯上死榜唔代表我地係自殺, 明明得兩個入錯=_,= 你地自己檢討下紅國點解你地自己話果d v團守塔果陣你地仲係下面混緊傷仲好, 個個掛住嘈嘈嘈, 騎又唔出塔又唔守, 仲要怨人地, 你 ...

由莉菲亞ma我見到你阿=]一入場坐水~
你地唔係得2個人入左,係比人踢曬姐~
第一場傷亞好明顯係你地用藍國分身宣,之後用紫國正身打,因為完左場之後,入去表/ 見到有大量紫國人(未包走左個d)
你地第一場修亞緊係認真打la,你地如果偷唔到地會比我地紅國多分過你ma~(最後你地係偷地唔success個野先 )

原帖由 櫻花失影 於 09-12-14 10:25 AM 發表

你地做埋曬d小動作(宣修阿,唔想我地拎分)

嘩, 咁唔通我地本土果D又係光明正大._. 你地唔玩野我地唔玩野, 就係咁簡單, 再者我地冇自殺, 入去真係大, 你地就真係叫埋D藍國人入去玩自殺, 你地冇得贏嗎? 你地明明可以守同係有得守, 我係上面見到你地D擴都已經想笑...你地唔係諗住藍國幫你地就將D擴擴到離哂譜幾乎擴OB去人地主城度咁呀嘛, 咁樣你地俾人拆怪得邊個._.

仲有以下呢段係俾櫻花失影聽的

你贏左就紅頻係咁串人, 布羅輸左果場你去左邊呀._.? 啞左? 有本事就堂堂正正打場唔好又去開番D黃國舊G團人出黎玩野, 唔好以為剝左團名冇團我唔認得果幾件黃國係G團._. 打機緊有贏有輸, 贏完咁串77我都係第一次見, 咁有本事你地唔駛巴結藍國俾條吉場路你地打過黎, 咁樣贏左你串就真係抵你串, 人地讓俾你打過黎有乜咁巴閉._.? 不過唔緊要, 以後大把機會打, 戰場見._.

紫國又真係衰,搞到我地紅國尋晚修亞之後
痴左線咁係/sea入面搵紫國人黎踢/.\""
我真係覺得自己腦殘左/.\""
重要錯踢個真係入黎幫手拆塔既紫國人
但係都無辦法唔咁樣做

九點鐘有多食完飯一返到黎就聽到團入面既人同我講修亞比人宣場紫國入紅國場玩25
唔理咩事
唔係紫國黎玩25,紅國個邊係唔會去到紫國本土封地
紫國諗下自己做緊乜先重好喇
無"因"既話,紅國係唔會比返呢個"果"紫國食

要當自己無做過!?無可能吧

原帖由 櫻花失影 於 09-12-14 10:33 AM 發表

由莉菲亞ma我見到你阿=]一入場坐水~
你地唔係得2個人入左,係比人踢曬姐~
第一場傷亞好明顯係你地用藍國分身宣,之後用紫國正身打,因為完左場之後,入去表/ 見到有大量紫國人(未包走左個d)
你地第一場修亞緊係認 ...

第一場如果係我地宣, 我諗唔會過左咁耐先開始入 踢咪踢, 好老實講你呢個POST, 所謂既SUCCESS係靠吉場同沾人地光拎番黎 如果唔係烏合幫你地斷哂紫國去紅國D路你覺得夜晚你地會唔會咁順利一路順風打街場打到過去對面? 如果唔係烏合搶宣紫國地你估紫國會唔會冇連地?

話你ON9怕你嬲, 完左場個表, 你都識講完左場, 個表好明顯係攻方, 何來25? 好明顯係第3國, 你地搵人開25自殺黎打紫國果D又點計? 你地開黃國人宣洛格果D又點計?

原帖由 殺刃 於 09-12-14 10:41 AM 發表
紫國又真係衰,搞到我地紅國尋晚修亞之後
痴左線咁係/sea入面搵紫國人黎踢/.\""
我真係覺得自己腦殘左/.\""
重要錯踢個真係入黎幫手拆塔既紫國人
但係都無辦法唔咁樣做

九點鐘有多食完飯一返到黎就 ...

我淨係知紅國8點幾就已經有人開左黃國ACC黎宣洛格, 咁你話係邊個玩先呀

回番俾你地, 要當自己冇做過!? 冇可能

原帖由 由莉菲亞 於 09-12-14 10:41 AM 發表

你贏左就紅頻係咁串人, 布羅輸左果場你去左邊呀._.? 啞左? 有本事就堂堂正正打場唔好又去開番D黃國舊G團人出黎玩野, 唔好以為剝左團名冇團我唔認得果幾件黃國係G團._. 打機緊有贏有輸, 贏完咁串77我都係第一次見

咪住
卡沛拉係紫國係紅頻挑釁
我地G團係無做任何回應
卡沛拉個場係打得好精彩
為勝利而講既說話有咩問題
你唔問下貴國既人佢地戰前講過乜?
德魯亞伽:KO紅藍國9!!!(好強)
二缺一:打沉紅國!!殺到紅國一個不留!!!(好勁)
由莉姬絲:小朋友齊打交!!(入錯GAME=.=?)
戰後我要求G團離開返大地圖
每人都只可以一句起兩句止
我地羸到而開心,有咩唔可以?!

至於布羅登個場
紅頻上面都係得紫國問左我地紅國一句野而已
點解你地咁有錢上a石既?
我地係紅頻無做過任何回應=.=
呢場我地開場邊有串你地??

原帖由 殺刃 於 09-12-14 10:55 AM 發表

咪住
卡沛拉係紫國係紅頻挑釁
我地G團係無做任何回應
卡沛拉個場係打得好精彩
為勝利而講既說話有咩問題
你唔問下貴國既人佢地戰前講過乜?
德魯亞伽:KO紅藍國9!!!(好強)
二缺一:打沉紅國!!殺到紅國一個不 ...

LOL 上面果D我講到明小朋友齊打交你都GET唔到F團係度派緊膠我都冇野好講._. 仲奪過幻影奪, 但係你地果位阿生每打完一場贏左就串輸左就死狗就係事實._.

原帖由 由莉菲亞 於 09-12-14 10:59 AM 發表

LOL 上面果D我講到明小朋友齊打交你都GET唔到F團係度派緊膠我都冇野好講._. 仲奪過幻影奪, 但係你地果位阿生每打完一場贏左就串輸左就死狗就係事實._.

邊位?你講樓主既話我唔會清楚,但下次如果你要講g團既話就諗清楚先好
G團低調,功績唔多明顯,唔好屈得就屈
閒時主城派下膠係娛樂,國戰上對對手派膠係玩挑釁
無人可以下下都忍受得到呢d咁既挑釁

原帖由 殺刃 於 09-12-14 11:05 AM 發表

邊位?你講樓主既話我唔會清楚,但下次如果你要講g團既話就諗清楚先好
G團低調,功績唔多明顯,唔好屈得就屈
閒時主城派下膠係娛樂,國戰上對對手派膠係玩挑釁
無人可以下下都忍受得到呢d咁既挑釁

G團...有D人我都識, 但係希望佢地唔好以為黃國隻人退左個團名就冇人認得, 至少果位BC姐我諗我都仲記得佢係G團的._. 至於點解頭一場係紅國果面開完紅, 之後一場又變左黃國入左紫呢面, 我諗你地會比我地清楚

原帖由 由莉菲亞 於 09-12-14 11:08 AM 發表

G團...有D人我都識, 但係希望佢地唔好以為黃國隻人退左個團名就冇人認得, 至少果位BC姐我諗我都仲記得佢係G團的._. 至於點解頭一場係紅國果面開完紅, 之後一場又變左黃國入左紫呢面, 我諗你地會比我地清楚

我清楚~尋日佢退左紅國個g團返左去黃國玩
原因:副隊清楚
咁你都叫得佢BC姐,你都知佢係會為咩事吧=.=
而且係七點後十點前我地係聯絡唔到佢t^t

直到十點二十四分佢先返到紅國講返因咩事走左去黃國
我諗佢個一刻係想用黃國人打紅國G團人(某人)

所以係尋晚十點前佢都唔係紅國,呢個我知唷=]

HERE WO GO~MARIO~

原帖由 殺刃 於 09-12-14 11:19 AM 發表

我清楚~尋日佢退左紅國個g團返左去黃國玩
原因:副隊清楚
咁你都叫得佢BC姐,你都知佢係會為咩事吧=.=
而且係七點後十點前我地係聯絡唔到佢t^t

直到十點二十四分佢先返到紅國講返因咩事走左去黃國
我諗佢個一 ...

OIC._. 咁解釋清楚就得, 我話哂同右馬都好熟都唔想搞到同G團嘈._. 咁我繼續同樓主開戰等佢回._.

原帖由 由莉菲亞 於 09-12-14 11:33 AM 發表

OIC._. 咁解釋清楚就得, 我話哂同右馬都好熟都唔想搞到同G團嘈._. 咁我繼續同樓主開戰等佢回._.

所以先會出黎澄清=.=
飛鳥唔會鍾意同人嘈的=]

十週年勳章(賀詞)

樓主   麻煩你唔好開埋一D   咁無謂既罵戰帖
原本 打國戰  就算勝輸之後  都可以互相 讚賞 尊重
點解要    破壞FEZ環境氣氛......

紫國被宣本土
原因:修亞     (瓜田梨下)   明知仲要做!?    紅國不是善人堂   你做得初一  我梗做十五   

藍紅合作勝之不武
致紫國:布囉 洛格  哪一埸不是實實在在打國戰  換取回來 (雖然都係險勝)

由4點鍾開始    紅國都是以黃國為目標     點解到最後連紫國都打埋!?

原帖由 路人荿 於 09-12-14 12:24 PM 發表
樓主   麻煩你唔好開埋一D   咁無謂既罵戰帖
原本 打國戰  就算勝輸之後  都可以互相 讚賞 尊重
點解要    破壞FEZ環境氣氛......

紫國被宣本土
原因:修亞     (瓜田梨下)   明知仲要做!?    紅國不是善人堂   ...

你係咪有d野搞錯左._. 紅國係宣布羅先的, 我知道紅國同藍國果邊講話打黃國, 不過打打下去左布羅姐._. 唔好同我講你地方向搞錯左, 果陣紅紫都仲係河水不犯井水互相提防既階段._. 你地唔打布羅唔玩25仔又點會有修亞._. 更別說打完布羅之後果場都仍然唔係黃國, 而係洛格, 之後先有d藍國人番去藍國宣你地._. 紫國亦都唔係善人堂._. 更深一層仇恨麻煩你自己去問樓主打完開紅講左d咩._.

再老實D講句._. 當時只係少量紫國入攻方打你地一個修亞島, 如果你地唔係咁貪心想食埋紫國黃國D地, 大團番去守可以講係100%守到, 但係結果有目共睹, 你地只係用卑鄙的自殺手段去保護自己塊地, 如果紅國大團肯守, 即係點都一定會有1分, 咁點算會變左藍國自殺守地? 一句到尾還不是紅國人貪心想食埋黃紫D分?

要講卑鄙手段, 如果我地真係要玩, 你地有可能攻到布羅同洛格嗎, 要咁玩我地同黃國一早宣哂自己附近吉場/互宣自己3塊地黎守, 駛乜搞到多花式._.? 你話係咪._.?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 由莉菲亞 於 2009-12-14 03:24 PM 發表

你係咪有d野搞錯左._. 紅國係宣布羅先的, 我知道紅國同藍國果邊講話打黃國, 不過打打下去左布羅姐._. 唔好同我講你地方向搞錯左, 果陣紅紫都仲係河水不犯井水互相提防既階段._. 你地唔打布羅唔玩25仔又點會有修亞. ...

拎定CAMER 拍晒片

到時一人証物証都有.....

某: 包大人,我要申冤呀.....

十週年勳章(賀詞)

你係咪有d野搞錯左._. 紅國係宣布羅先的, 我知道紅國同藍國果邊講話打黃國, 不過打打下去左布羅姐._. 唔好同我講你地方向搞錯左, 果陣紅紫都仲係河水不犯井水互相提防既階段._. 你地唔打布羅唔玩25仔又點會有修亞._. 更別說打完布羅之後果場都仍然唔係黃國, 而係洛格, 之後先有d藍國人番去藍國宣你地._. 紫國亦都唔係善人堂._. 更深一層仇恨麻煩你自己去問樓主打完開紅講左d咩._.

紅國宣 布羅 靠實力攻下 有什麼問題?    如果布羅係靠25仔勝取  相方國血就不會相差咁少  你當時在埸嗎?(十分懷擬)  布羅下一站攻紫 唔攻黃  就是問題嗎!?

再老實D講句._. 當時只係少量紫國入攻方打你地一個修亞島, 如果你地唔係咁貪心想食埋紫國黃國D地, 大團番去守可以講係100%守到, 但係結果有目共睹, 你地只係用卑鄙的自殺手段去保護自己塊地, 如果紅國大團肯守, 即係點都一定會有1分, 咁點算會變左藍國自殺守地? 一句到尾還不是紅國人貪心想食埋黃紫D分?

別學日本仔  明明做錯事  仲要死唔認   事實擺在眼前 你地紫國  入修亞攪我地紅國   第二埸再入時  大家以經知你地 係幾咁無恥     對卑鄙既人  留情等同對自己傷害

要講卑鄙手段, 如果我地真係要玩, 你地有可能攻到布羅同洛格嗎, 要咁玩我地同黃國一早宣哂自己附近吉場/互宣自己3塊地黎守, 駛乜搞到多花式._.? 你話係咪._.?

唔知你記唔記得 21:00記分前 布羅係有第二埸紅國防守戰   點解紅國  布羅會守二次?  唔直接宣左  羅紮     如果唔係你地紫國咁卑鄙 在修亞玩野  會出現宣本土!?
邊一方  用卑鄙手段先   你地自己心知肚明    做錯左  就要認  唔好將自己既錯  推在人地身上   一味找借口

同埋   希望如果你人不在埸  就不要淨眼說盲話    聽回來什麼 就說什麼   

我實實在在    由紅國本土出發  攻至紫國門口  到活動完   一直在埸

原帖由 路人荿 於 09-12-14 05:52 PM 發表
你係咪有d野搞錯左._. 紅國係宣布羅先的, 我知道紅國同藍國果邊講話打黃國, 不過打打下去左布羅姐._. 唔好同我講你地方向搞錯左, 果陣紅紫都仲係河水不犯井水互相提防既階段._. 你地唔打布羅唔玩25仔又點會有修亞._. ...

你識講布羅靠25仔取勝唔會贏咁少, 咁請問第一場修亞雙方國血又差幾多呢._.? 據我所知都係差一個人頭到, 咁請問點解修亞差一個人頭叫我地自殺玩野, 布羅國血差少少就可以拎黎證明紅國冇25呢._.? 反正事實係你知我知, 今晚國戰見, 希望唔好又搵烏合幫手截宣戰CUT地吧._.

你地玩25宣錯先~做咩唔認

過左個活動紅國應該會比人係咁宣@_@

係我眼中大家都係一樣
都是為了自己的利益
做d令人討厭的事

意義何在-,-....成個post參與討論既人..5隻手指數得晒-  ,-已沒繼續討論意義
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:19 PM , Processed in 0.038212 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存