2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA 急救急救!!!! 係Mycard入左點轉唔到落紅香蕉!! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kingkongcss
go

[疑難] 急救急救!!!! 係Mycard入左點轉唔到落紅香蕉!! [複製鏈接]

下.......姐係兒家冇得買點數?得台灣人買到?
重有冇第2個入點流程啊?
我上次入都係要入係mycard到

紅香蕉有電話嫁嘛.....
人地官網大大個電話係到.....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kingkongcss 於 09-12-17 10:04 AM 發表
下.......姐係兒家冇得買點數?得台灣人買到?
重有冇第2個入點流程啊?
我上次入都係要入係mycard到

有得買點數 mycard囉

但個入點方法一定要一張實卡 唔可以mycard會員轉點

我原本買左張 mycard實卡
不過入左落mycard會員到啊
唉...
因為我部機中左毒 有時上網會突然彈網
我就係一入點 有3個流程 完左第1個就斷左 之後跟唔番第2 第3個 卡左係到
只好入落mycard到 唉 好慘 又冇人幫 我send左10幾個線上回報冇人理
我搵唔到電話喎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kingkongcss 於 09-12-17 12:47 PM 發表
我原本買左張 mycard實卡
不過入左落mycard會員到啊
唉...
因為我部機中左毒 有時上網會突然彈網
我就係一入點 有3個流程 完左第1個就斷左 之後跟唔番第2 第3個 卡左係到
只好入落mycard到 唉 好慘 又冇人幫 我 ...

入實卡既話應該有得揀紅香蕉架啵0.0

唔該有果個電話號碼就打出黎比我
我部機今日更加嚴重
上網果到中左毒
只係禁到重要連結
其他野睇唔到 全部死圖係網上
除左2000fun其他網多數都唔得喇
我要個紅香蕉既電話please!

原帖由 魔撒 於 09-12-17 12:49 PM 發表

入實卡既話應該有得揀紅香蕉架啵0.0

我都知 佢係第2個流程入面 我係第1個流程轉入第2個流程果陣就彈網 之後搵唔番 佢又話我入左450點落去

之後睇番見到450點係mycard會員 又搵唔番紅香蕉

我部機中左毒好煩喇 d防毒軟件又過灑期

實卡 卡號: MCFLCU0000011306

GM請睇plz
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-19 03:01 AM , Processed in 0.034055 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存