2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 可以點依家?somebody can help me?!
返回列表 發新帖 回覆
go

可以點依家?somebody can help me?! [複製鏈接]

1齊左10個月.佢都有hi野.hi左4次. 4次都比我屌到化.
次次都話下次吾會架啦.果d喊晒口.
12月9號因為1d野分手.
我都有追返佢.但有條mk仔溝佢.
我都有叫佢吾好玩呢d野..
我12月21號生日果日.佢吾泥陪我.我都算.我只系叫佢吾好hi野
但佢都同條mk仔飛可樂.
我都算.之後有次佢班朋友落club叫左佢.佢叫埋我落泥.話可以睇住佢.
我上到去.見到佢.我就自己去玩..之後吾見左佢.打比佢熄左機.
過多陣見到佢.好似迷迷地甘.我好嬲甘問佢.系咪hi撚左野.
佢話系.食左five仔.2粒甘撚樣.
我勁撚嬲.拉佢走.叫佢跟我返屋企.
佢一野推開我話:關你咩事.你走啦.
我勁撚嬲..
之後散場..佢同佢班fd玩都無理過我.我自己1個on99甘系度等佢比我送佢返屋企.
之後好無奈甘等埋佢食完野.佢一句彈埋泥叫我走.吾駛等佢.
之後我同佢講左好多感受..佢吾出聲..
之後話要去醫院探一個朋友.叫我吾好等.
我叫佢比我送埋佢今次返屋企.(因為我有d野想親自同佢講)
之後又去埋醫院等佢啦.我自己坐系出面等.
佢fd行埋泥問我點解佢又hi返野.同我一齊好地地停左甘耐.
我話:佢班on9仔fd囉.帶撚壞晒.
佢fd:系呀,癡埋果班人度真系會帶壞人架..你吾好比佢癡埋班人度呀.
我:我有撚計?
之後佢行埋泥.又叫我走推我走..喊晒口甘
我同佢講心聲佢都叫我走.
過多陣佢嬲嬲地甘又行埋泥叫我走.問我坐系度做乜撚野.
我嬲嬲地同佢講一句:依家等你咩.關你撚事呀我坐系度.你都吾撚駛我理啦.你理我托撚咩.
佢真系勁撚過份.
之後佢掂行掂過好似吾識我甘行走左
之後我走,我勁撚嬲佢變成1個甘既女仔.我決定打比佢老母同佢老母講.
同佢老母講晒之後.佢老母系甘多謝我.我仲叫佢老母千奇吾好鬧佢.
之後我知佢老母都無鬧佢.只系同佢大家姐傾左佢hi野d野.
到到岩岩我系甘tum佢叫佢同我一齊返.佢喊住打泥叫我吾好再搵佢...
我一路tum一路tum..
之後佢問我一句:你同我媽咪講左d咩野..
我話:我咩都講晒.
之後佢即刻吾喊:你好撚on9 好撚多事囉.
我:下.屌你老尾我為你好你同我講呢d野?我害鳩你咩依家.
佢:你不如去做女吾好做仔啦.呀邊個邊個果d知我hi野咪同我傾.佢地錫我都吾會同我呀媽講囉,你依家報串.
我:下?甘叫報串?你個腦甘撚主覲既諗野諗得.諗開小小啦得吾得.為你好就害9你甘.
佢:我以後有咩撚野都吾會同你講.依家我連朋友都吾撚想同你做.
我:屌你老母你條仆街真系on撚9.1d良心都無.你鍾意乜撚野我窮我慳慳埋埋都買比你.依家甘撚樣系為你好.你老母甘撚樣同我講呢d野?
佢:!@$!%!@$!#!@#!@吾知佢up乜.
我:你諗野咪甘撚以偏概全啦.甘樣都叫報串.你有咩錯你miss同你老母講系咪又系多撚事呀?
我未講完佢cut我線之後熄機.

大家覺得我應該點做好?我一直以泥都為佢好.想同返佢一齊.真系吾想搞成甘.

好_簡單
分手

十週年勳章(賀詞)

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

100%分手
對於作賤自己既人..
係唔可以留情..
不可一不可再

你地點解hi野ge?你最好同距見社工啦,一系同你gf的家人一起叫距唔好再hi野啦
                希望幫你地啦
         我最後送一首歌 好好愛(甜密真實版)—by2
           祝你們能合好,和甜甜密密地好好愛下去吧

我都贊成分手..
女的太不留情面了......
不知所謂.....

分手啦....佢都做到咁
一齊返你都會開心咩...

樓主.....一個女仔食咁多毒品...
你都係放手好過...
等到佢第時知錯先知道你為左佢好...
你個女朋友係MK女加戰鬥格...?
如果係仲要HI埋野又死戒...
你都係分手吧啦...

講真丫,呢d人要黎都無謂喇

一係就等佢後侮,但係你會唔會等?

可能要等好耐好耐=)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-13 12:01 PM , Processed in 0.034099 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存