2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 請加入大陸懷舊軍!!!!!
樓主: 火ANDY炎
go

請加入大陸懷舊軍!!!!! [複製鏈接]

原帖由 比武場 於 10-1-1 06:35 發表
買左AC 有人招左你未
??

個ACC仲係ANDY度,未撞到佢,佢幫我掛緊,應該會幫我攪左,大家多多指教!

我太耐無玩...好有陌生同新鮮感!

網金係我咁多年最鍾意既ONLINGAME!

我可能攪外掛都有排攪...上當年我係神行年代果O的既老牌玩家!

當年係神三既幫會係九天劍盟, 帝都,慕之戀出現過,同陸伯言係老友(直到而家)係華山氣宗既 碎夢,唔知仲有無人識!

我果時都係唔係太勁既人!因為我9成全人手!

原帖由 真碎夢刀 於 10-1-1 07:35 PM 發表

個ACC仲係ANDY度,未撞到佢,佢幫我掛緊,應該會幫我攪左,大家多多指教!

我太耐無玩...好有陌生同新鮮感!

網金係我咁多年最鍾意既ONLINGAME!

你果隻acc咩派架~?聽日門大啦喎~快d拎黎聽日打門大啦~

原帖由 真碎夢刀 於 10-1-1 07:39 PM 發表
我可能攪外掛都有排攪...上當年我係神行年代果O的既老牌玩家!

當年係神三既幫會係九天劍盟, 帝都,慕之戀出現過,同陸伯言係老友(直到而家)係華山氣宗既 碎夢,唔知仲有無人識!

我果時都係唔係太勁既人!因為我9成 ...

你加左我地m群未呀~?
如果加左你m群入面叫咩名呀~?

原帖由 安靜_楓兒 於 10-1-1 21:47 發表

你加左我地m群未呀~?
如果加左你m群入面叫咩名呀~?

唔知點解我ADD左M群但無反應...我PM左你,你幫幫手叫管理員ADD我,THX!
我華山的...但ACC仲係ANDY度...未見到佢..佢未返...

原帖由 真碎夢刀 於 10-1-1 11:35 PM 發表

唔知點解我ADD左M群但無反應...我PM左你,你幫幫手叫管理員ADD我,THX!
我華山的...但ACC仲係ANDY度...未見到佢..佢未返...

華山唔洗急,華山係後日1月3號~~4點~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 04:31 PM , Processed in 0.032585 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存