2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 萌蘿莉小豐 我地敬拜你
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 笨小晴l0ve
go

[閒聊] 萌蘿莉小豐 我地敬拜你 [複製鏈接]

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-1-8 02:02 AM 發表

2樣野~

1.)  你老婆係邊位 ?  不妨介紹一下 。

2.) 從頭到尾   我口中只有一隻狗.... 你地養果隻"昆狗"~  相信唔駛我介紹。
( 仲唔知邊隻 !?   去問 "電芯"....)

後面變左聊天PO... 我都係傾下計咁 ...

請問你幾時用怪獸卡炸哂星塵d城?2000fun你話做到而家都未郁手既?
潛左水:smilie_:): 而家上2000fun話我係扮黑仔龍果個分散視線嗎?XD

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-1-8 02:02 AM 發表

2樣野~

1.)  你老婆係邊位 ?  不妨介紹一下 。

2.) 從頭到尾   我口中只有一隻狗.... 你地養果隻"昆狗"~  相信唔駛我介紹。
( 仲唔知邊隻 !?   去問 "電芯"....)

後面變左聊天PO... 我都係傾下計咁 ...

佢賤佢事 關我j事咩?
你邊位呀?up埋我個名出黎做乜膠?

哇 萌蘿莉小豐潛左水呀
又話報警 又話拎左我IP ?
咪又係得把口

十週年勳章(賀詞)

下,夏鄉都叫大團=.=唔係掛,觀念咁ge,爆人城迷爆lor~
打機咁注重其中一個小遊戲做咩,團排名又唔洗靠城市

p.s.我是一個好耐冇玩女神的人

v_v 吾係潛左水,定係你想我出現a_a?

好簡單嫁炸/_\ 你肯返學, 放學咪見倒我囉` 有幾難=]

個帖推左幾日
都無料到既

原帖由 masuke2001 於 10-1-14 10:59 PM 發表
v_v 吾係潛左水,定係你想我出現a_a?

好簡單嫁炸/_\ 你肯返學, 放學咪見倒我囉` 有幾難=]

有咩關係

原帖由 小謙子 於 10-1-10 09:50 PM 發表

請問你幾時用怪獸卡炸哂星塵d城?2000fun你話做到而家都未郁手既?
潛左水:smilie_:): 而家上2000fun話我係扮黑仔龍果個分散視線嗎?XD

睇黎佢真係潛左水0.0之前聲大大又話滅星塵團..無料到既

小豐兄都冇料到

原帖由 銀嵐* 於 10-1-15 06:05 PM 發表

睇黎佢真係潛左水0.0之前聲大大又話滅星塵團..無料到既

爆左我小謙子小星2個城就話滅團 9up咪呢d
爆得2個:D

原帖由 小謙子 於 10-1-16 04:10 PM 發表

仲要係用左兩三個鐘先爆到兩個

十週年勳章(賀詞)

冇料到=.=放嘴炮

原帖由 小謙子 於 10-1-16 04:10 PM 發表

我查返d對話紀錄  見到你叫春~    馬上笑左 XD

你條低能仔果然係有視障的盲毛 !

我狗乸咁大隻字寫明係  墮龍~
你走去爆咪叫 墜龍 回應你...
你係咪傻架  XD

仲有呀~  果位狄克先生...  你幫小謙子嘴 , 變成串左佢一嘴喇 !
我已經講過N次 , 我地團係唔玩城的 , 根本都唔清楚點樣打城戰...
紅煉又冇同我夾時間 , 佢單拖打佢咋....人地仲要開埋罩...
點同得佢咁樣 , 打人開成埋帳號... 仲要有 3條友親征~
由半夜5點開始, 打到維護後.... 我10點出門口返工 , 佢條傻仔都仲拆緊~
我地當日D城  冇人守 , 冇開罩...  8個普普通通的羊城....

如此一來 , 邊個慢 ?

同埋呢~  2~3個鐘... 都冇人出來幫佢守城 ??
又或佢自己都唔守城 ?  即係乜野意思 ?

1.) 自己個城冇撚用....所以唔守 (但係又開罩 !?)
2.) 小謙子你得罪人多 , 稱呼人少...所以冇人幫佢守 ?  (幾個鐘都冇人幫你....你睇你D人緣幾咁好 XD !)

仲要被小豐放搶奪卡~    我睇到你吊人果句打晒星星....又再笑左 XD

最後.... 你小謙子 算係星塵老幾 ?
開口埋口就 你個團 ,  我地乜乜   我地物物....
你真係當正自己係星塵 1哥 !?
唔好戇鳩啦 !  你比人打左幾個鐘... 鬼影都冇隻出來撐你埸...
最睇你果個 天魔卍  都係因為以為我係搞佢老婆果條友 , 所以先至有火....

事實上 , 我都唔識星塵d人 , 激嬲星塵裡面乜野人會有復仇效果...
你小謙子比我更清楚。 轉移視線 ?  有需要嗎 ?
你貴為一條盲毛~ 有視線比我轉咩....  學好點樣認字啦 !  懵炳 ! (盲毛先岩...又或者係 " 一隻懵的盲毛" !)

仲有呀~   唔好再去洗雪鈴個頻 ,  影響唔到我架
一陣人地報警話你搔擾佢 ,  一查出個 ip  你可以準備著草

原帖由 瘋癲babi 於 10-1-10 10:09 AM 發表
甘cool既-_-重以為有驚喜

因為早就知-0-..
我仲知你係跑壇邊個- -
原帖由 timmy0009 於 10-1-14 08:38 PM 發表
下,夏鄉都叫大團=.=唔係掛,觀念咁ge,爆人城迷爆lor~
打機咁注重其中一個小遊戲做咩,團排名又唔洗靠城市

p.s.我是一個好耐冇玩女神的人

夏鄉叫大團的話咁我地都係啦-,-
(咁星塵可以叫大大大團-0-?)

原帖由 夢野櫻 於 10-1-17 11:44 AM 發表

因為早就知-0-..
我仲知你係跑壇邊個- -

夏鄉叫大團的話咁我地都係啦-,-
(咁星塵可以叫大大大團-0-?)

點解你會知既._.
因為2個ac都係我同學-_-佢唔玩 比我 我拎黎換野
我只係交易區出現._.
所以多數唔係我黎

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-1-17 11:36 AM 發表

你係咪傻架  XD

仲有呀~  果位狄克先生...  你幫小謙 ...

用左600張怪卡爆2個城呢..真係好勁架^^ 人地唔用都爆你啵家陣..仲有你係咪洗我老婆頻..你一早認左啦^^心照=]

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-1-17 11:36 AM 發表

你係咪傻架  XD

仲有呀~  果位狄克先生...  你幫小謙 ...

你2-3粒鍾用成堆怪獸卡+出戰爆我2個城
我3粒鍾爆你8個城 1張怪獸卡1張出戰都無用過(唔好話我有XD我窮鬼黎)
唔知邊個快呢@@
定係你認為你團用成堆怪獸卡+出戰爆人2個城好威?
邊個洗人頻我無證據話邊個 但你就係到話我做 真係好笑

我d城未爆哂wo 你幾時爆哂佢 如果我有52個城你係咪要一個城用200張怪獸卡總共10400張怪獸卡先爆到
你邊隻眼見到我小謙子小星用跨頻吊小豐用搶奪卡搶我 有圖既放一放上黎
記住 係小謙子/小星

想講聲v_v 你日日打黎玩電話有咩用?

係有料既就吾怕出黎玩=[   你入黎荃灣定我過黎深井搵你???
其實冇所謂:)最緊要你肯出黎  吾好尾係屋企得個講字/_\ 柒頭`
你想嘈我牙??出黎嘈丫:)  你識好多人嫁啵zzz過黎吊我丫:) 吊倒既話/_\

原帖由 小謙子 於 10-1-18 07:41 PM 發表

你2-3粒鍾用成堆怪獸卡+出戰爆我2個城
我3粒鍾爆你8個城 1張怪獸卡1張出戰都無用過(唔好話我有XD我窮鬼黎)
唔知邊個快呢@@
定係你認為你團用成堆怪獸卡+出戰爆人2個城好威?
邊個洗人頻我無證據話 ...

佢都係想話比人聽..佢爆到城好威掛=] 全星塵40個城等佢爆..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:26 AM , Processed in 0.053119 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存