2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國群英傳2 Online 1月14日國戰
返回列表 發新帖 回覆
樓主: alfred888
go

[其他] 1月14日國戰 [複製鏈接]

原帖由 iloveyin 於 10-1-15 03:38 AM 發表
班魏狗輸左特別多理由
自己用bug唔出聲,人地用bug就嘈到拆天
可能因為佢地用bug都輸先嘈啦
特別係高登果班

你訓醒未?高登團禁多場都用唔到bug

原帖由 iloveyin 於 10-1-15 03:38 AM 發表
班魏狗輸左特別多理由
自己用bug唔出聲,人地用bug就嘈到拆天
可能因為佢地用bug都輸先嘈啦
特別係高登果班

洗唔洗幫你大紀元

笑傲無雙

原帖由 鳳爪 於 10-1-14 11:01 PM 發表
我唔覺wo~有幾柒~溝到女咪得lo....你有幾唔柒先?完全feel唔到輸左既人有幾威風~輸就是輸~結果就是吳國今次贏左,某國的人比人打到收哂皮,收皮,知道嗎?收皮就是滾回老家了~上次你們不是也是這樣說嗎?

原來你咁易滿足係女就得..姐係你為左塊野LA~
我都完全FEEL唔到兩國打一國有幾威風~唔好剩係講贏左,應該係講蜀吳贏左~唔好講到好似吳打晒成個魏咁OK?不過你係唔明嫁啦~蔡風華名言:一時既光輝,唔係代表永恆既~

笑傲無雙

原帖由 極殊兵 於 10-1-14 11:05 PM 發表

我就唔多信以閣下個尊容可以溝到女...

你點可以咁講呢~人地係媾到~不過唔知係咩女姐~可能佢覺得係女既野~我地覺得係異型呢~

魏國係咪就咁玩完先

8點半個陣我開地圖睇魏國不知幾多地啦

雖然我唔知吳國同蜀國仲有冇bug,但係我認為魏國唔會因為1打2而冇得打既

想當年3國時代..魏國咪一樣聯手對蜀吳
只不過魏國最後比司馬炎食左姐....

點解人地得...你地唔得!!?

另外一件事,D BUG好似大部份係魏國D人發現先...
例如:120LV/死人BUG.......等等

蜀吳只不過係「以彼之道,還之彼身」
論人多蜀國多
論高LV魏國多
論團結吳國團結

今次牛B只不過係想借吳國之手打蜀姐
1來唔洗顧忌吳國比蜀打(牛B只係打蜀D人,打唔打城就唔知)
2來可以分化蜀國D兵力(如果吳無牛B,蜀可以全力打魏城)
3來可以分化蜀吳之間關係(比牛B打左城.D城應該都係掛吳國旗...之後令蜀吳聯盟變成蜀吳之爭)

最後,過程係唔重要....好似果晚8點20-9點(如果無記錯...)蜀吳好似一面倒
吳好似比人攻剩1個城...
蜀就要退到定陶

P.S唔好人身攻擊...

原帖由 §翱§ 於 10-1-16 10:55 AM 發表
想當年3國時代..魏國咪一樣聯手對蜀吳
只不過魏國最後比司馬炎食左姐....

點解人地得...你地唔得!!?

另外一件事,D BUG好似大部份係魏國D人發現先...
例如:120LV/死人BUG.......等等

蜀吳只不過係「以 ...

牛b哥之變節?

牛B
2009牛年創牛B
來緊農歷新年唔知有冇軍團創 虎A/虎B/虎C/虎D/虎濫@@!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 09:56 AM , Processed in 0.039256 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存