2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔物獵人Frontier(MHF) 是我錯..還是他錯?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Zero-F1
go

[討論] 是我錯..還是他錯? [複製鏈接]

原帖由 Zero-F1 於 10-1-19 02:48 PM 發表
你地真係..都而家你地都唔明個問題所在...你地覺得個新手冇錯

我叫佢回營地係保障大家都可以嬴..而唔係怕輸

個新手如果死左就真係大家都輸..而家係四個人都打緊..如果你地為一己之私..不如玩單機啦

你衝埋去 ...

我想問... 你做咩一定話人地係新手呢??
你唔比人地由MH玩到E家嫁咩?
一時失手死左 = 新手?

原帖由 Zero-F1 於 10-1-19 03:12 PM 發表

咁我就答左你..我從來都冇話近戰打水龍有錯.....

我第一個回覆重點唔係最後一句 不過樓主要討論可以同你講返 我既感覺唔需要你回覆
就算你答左我都係有呢個感覺

要回覆我第一個留言請自己睇真d

原帖由 屎尿 於 10-1-19 03:11 PM 發表

佢無死係佢好彩 你無死又係咪你好彩? 你都on下on下

話乜野保障勝利 你係想保障勝利一開始就唔好俾近戰入來啦

人地貓左就唔俾人打 你開左天眼 見到佢會死第二次? 仲話人地去打條水龍係為左一己之私 ...

你又真係柒下柒下..二死果時佢衝埋去..我唔駛開天眼...佢比水龍連左2下..得番少少血..如果唔係水龍果時比我同弓手及時打死左..你難保佢唔會死第三次嗎?

點解我要唔比近戰入黎?你咁講同我歧視近戰有咩分別?

你如果係唔甘心..咁你想幫手..又係唔係可以安全D打..唔憑該貪刀?

人地另一個近戰都冇係營地等..佢都係水龍個MAP等..但係人地都冇插手...

原帖由 於 10-1-19 03:15 PM 發表

我睇完個POST 覺得佢似係想人撐佢多過想人幫佢評理-.-"

好明顯   覺得個近戰無錯 就話要我地開房俾佢入來3死 真係乜都佢玩晒

原帖由 天龍王子 於 10-1-19 03:17 PM 發表

我想問... 你做咩一定話人地係新手呢??
你唔比人地由MH玩到E家嫁咩?
一時失手死左 = 新手?

就算佢唔係新手..都唔應該有D咁既行為..

原帖由 Zero-F1 於 10-1-19 03:18 PM 發表

你又真係柒下柒下..二死果時佢衝埋去..我唔駛開天眼...佢比水龍連左2下..得番少少血..如果唔係水龍果時比我同弓手及時打死左..你難保佢唔會死第三次嗎?

點解我要唔比近戰入黎?你咁講同我歧視近戰有咩分別?

...

你真係幾柒嫁wor 好似佢未番去打果陣你已經叫佢唔好去打 叫佢休息lor wor

你到底搞清楚咩野情況未 你回唔打可以唔洗夾硬回嫁 知無

你歧視你所謂既佢 姐係你認為既新手 都做得出 咁你歧視近戰 我又覺得唔出奇wor

你要知道... 你係問我地
"是我錯..還是他錯?"
我地好多人都係到話比你知個結果你又唔鍾意...
都唔知你想點...

原帖由 Zero-F1 於 10-1-19 03:20 PM 發表

我明喇 要神人同你組隊你先會滿足

原帖由 cman0828 於 10-1-19 03:00 PM 發表
咩叫保障勝利?.? 係咪話遲下打咩都好 2貓之後就叫人留camp抖抖 未死既就繼續? (我睇完個post見到有隻白鴿飛過)
定係消極d不如2貓全體退任丫 再挑戰過都一件唔錯既事咁bor
可以再消極d係4個係camp等完場
貓 ...

係CAMP度叫你等..就係消極?..你2貓之後唔係應該盡量唔好死..反之然就要衝埋去打..送死?

原帖由 Zero-F1 於 10-1-18 09:33 PM 發表
開始的時候大家打集中打水龍..都沒什麼特別..後來那個彭大頭死了..一分鍾也沒有另一個近戰又死..

這個時候我就話近戰不要再打回營地...

咁你又點解會咁同佢地講呢~
你大可以叫兩個近戰唔好貪刀
小心D架嘛...

一句就就人唔好打返CAMP 人地會點諗??

原帖由 Zero-F1 於 10-1-19 03:20 PM 發表

咩野行為?
好老實... 如果係我
我都會叫佢打, 但叫佢小心D
大不了死左打過姐...
又唔會死左Delete你個人...

原帖由 Zero-F1 於 10-1-19 03:24 PM 發表

係CAMP度叫你等..就係消極?..你2貓之後唔係應該盡量唔好死..反之然就要衝埋去打..送死?

盡量唔好死原來係留係camp 明白晒
你岩 我錯

原帖由 Zero-F1 於 10-1-19 03:24 PM 發表

咩叫送死 如果佢既情況係乜都唔理 特登沖埋去死 咁就係佢既錯 好明顯就係佢玩野

但係你所講既經過 我真係睇唔出佢玩緊野

原帖由 天龍王子 於 10-1-19 03:22 PM 發表
你要知道... 你係問我地
"是我錯..還是他錯?"
我地好多人都係到話比你知個結果你又唔鍾意...
都唔知你想點...

佢應該要改改標題做"請撐一撐我!!!"

原帖由 屎尿 於 10-1-19 03:22 PM 發表

你真係幾柒嫁wor 好似佢未番去打果陣你已經叫佢唔好去打 叫佢休息lor wor

你到底搞清楚咩野情況未 你回唔打可以唔洗夾硬回嫁 知無

你歧視你所謂既佢 姐係你認為既新手 都做得出 咁你歧 ...

如果我講你唔好打..咁係唔係你保証..佢唔會插手..?

你又柒嫁喎..

第二..你近戰..我有咩權歧視你..但係你做出D衝埋去送死既行為..咁我就唔應該嬲..反之然要開心?

原帖由 屎尿 於 10-1-19 03:26 PM 發表

咩叫送死 如果佢既情況係乜都唔理 特登沖埋去死 咁就係佢既錯 好明顯就係佢玩野

但係你所請既經過 我真係睇唔出佢玩緊野

點睇都係一時失手...

原帖由 cman0828 於 10-1-19 15:00 發表
咩叫保障勝利?.? 係咪話遲下打咩都好 2貓之後就叫人留camp抖抖 未死既就繼續? (我睇完個post見到有隻白鴿飛過)
定係消極d不如2貓全體退任丫 再挑戰過都一件唔錯既事咁bor
可以再消極d係4個係camp等完場
貓 ...

如果水龍冇改過行動模式
我用太刀都唔扣血(除左俾佢踩)又係咁打痛佢...

原帖由 天龍王子 於 10-1-19 03:27 PM 發表

點睇都係一時失手...

失手人之常情 拉柴一次 就唔俾人打 只可以替果個近戰感到悲哀 佢真係遇人不淑

你話如果佢真係玩野 你插到佢飛天 呢度都有人撐你 但人地又唔係玩野 你又唔肯俾人打 咁你點解唔玩單機

回復 76# 天龍王子 的帖子

樓主要神級全迴避型近戰 最好仲要下下打中弱點兼野野鎖到龍既人同佢打 一定係咁

原帖由 cman0828 於 10-1-19 03:28 PM 發表
樓主要神級全迴避型近戰 最好仲要下下打中弱點兼野野鎖到龍既人同佢打 一定係咁

係唔係要打打下個人爆Seed
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 10:01 PM , Processed in 0.036076 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存