2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國群英傳2 Online TO吳國all團長...(3國都睇下)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: samwong_133
go

[攻略] TO吳國all團長...(3國都睇下) [複製鏈接]

吹到有人講外交掂
魏係衰在有幾丁友一開頭串嘴先俾人圍咋
只不過咁岩辣慶左另外兩國
而唔係另外兩國外交勁
咁鍾意認屎認屁

唔好下下講甘2國打1國甘慘先得!
想當年,8國聯軍打一個國家
咪一樣甘打...

而家只不過係2個之嘛

P.S:有時候大家積口德!
凡事太盡,緣份誓必早盡~滿招損;謙受益也

八國聯軍係真歷史,所以未好多不平等合約,呢隻係game玩家可以去選唔玩,八國聯軍果時你可以唔做中國人?,可以改左自己做西洋人?跟本係2碼子事

自己都識講呢句,轉過角度去魏角度:
看係未太盡呢,緣份誓必早盡~滿招損;謙受益也

原帖由 aofung 於 10-1-19 11:21 PM 發表
吹到有人講外交掂
魏係衰在有幾丁友一開頭串嘴先俾人圍咋
只不過咁岩辣慶左另外兩國
而唔係另外兩國外交勁
咁鍾意認屎認屁

因為幾丁人出下聲就敵視一個國
會唔會牽強左d

回復 38# victor2220 的帖子

如果你想雞旦裡挑骨頭可以....我唔阻止你

如果你有讀書/對歷史有認識...大概會知道咩事....
我唔想愈扯愈遠...

如果你未讀書D歷史/或者未接觸就唔好亂加罪名...

我無話過慘定唔慘...

定係你對眼有冇問題...睇到我有話慘/唔慘咩!!??

我只係舉例(8國聯軍)!

你都無為同討論呢個問題!!

入返個標題...THX!

原帖由 乂星乂 於 10-1-19 11:53 PM 發表
八國聯軍係真歷史,所以未好多不平等合約,呢隻係game玩家可以去選唔玩,八國聯軍果時你可以唔做中國人?,可以改左自己做西洋人?跟本係2碼子事

自己都識講呢句,轉過角度去魏角度:
看係未太盡呢,緣份誓必早盡~滿招損;謙受益也

拿拿拿...呢位仁兄...
我P.S果段係...叫大家唔好再討論誰對誰錯...
理你係魏蜀吳邊個都好...
再甘落去...
比你地拗掂左又點...
遊戲...只係一場遊戲...
輸贏真係睇得甘重?

笑傲無雙

= =睇左咁多POST都係講 唔公平 !!! 你有錢過我 買點數 唔公平 ~~~ 你地2個圍我1個 唔公平, 你高lv過我唔公平, 你多人過我唔公平, 你咁多時間玩唔公平......黎黎去去呢d唔公平 咪又係唔抵得ge心態........ 最好成個版圖比你打晒 就最好啦埸埸國戰都嬴晒就最好啦, 呢個亦都係咁多埋怨POST ge終極目的. 人地人多點解唔諗下點解人地會人多? 人地2個圍1個又唔諗點解人地要2個圍1個? ..... etc.
下下都好似想自己係大嬴家, 下下都好似要自己玩晒, 咁樣係咪好唔理性呢?

魏國 月影流

回復 46# 天生愛殺人 的帖子

我好欣賞你

如果你想雞旦裡挑骨頭可以....我唔阻止你

如果你有讀書/對歷史有認識...大概會知道咩事....
我唔想愈扯愈遠...

如果你未讀書D歷史/或者未接觸就唔好亂加罪名...

我無話過慘定唔慘...

定係你對眼有冇問題...睇到我有話慘/唔慘咩!!??

我只係舉例(8國聯軍)!

你都無為同討論呢個問題!!

入返個標題...THX!

都係個標題黎架,你想講係呢句姐

轉過國度念下人,所以之前未講過魏國之前d人講野太盡未至今日局面,
不過到e+你又轉反一下魏國,國度看一下,蜀吳係未又係太盡呢,呢個係我想講緊重點,大家都係借八國聯軍道理姐

反而月影流講得幾好,加上之前魏國講野太盡果d都沒係game度出現la,幾個人講錯野要令其他人去到咁盡?
之之你都識講 凡事太盡,緣份誓必早盡~滿招損;謙受益也

唔係拗唔拗問題 係當討論 你會念到輸贏問題 就見到你有咁念法 你唔講果個我基本上只係當一個討論,好ge未當自己都上一課 講真 凡事太盡,緣份誓必早盡~滿招損;謙受益也 呢句真係好有用人生之中,做咩都留反小小退路比自己
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:49 AM , Processed in 0.031992 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存